یک‌شنبه 25 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری دانشجو

سیاسی خبرگزاری دانشجو

امروز، ایران با تکیه بر دانش بومی، نیروی انسانی متخصص، هوش مصنوعی و تولید انبوه پهپاد‌های نظامی و شناسایی، در جمع پنج قدرت برتر جهان در حوزه پهپاد قرار گرفته است.

مشاور امور بین‌الملل رهبر انقلاب ضمن تبریک برگزاری موفق انتخابات پارلمانی عراق، نوشت: آینده‌ای روشن و پرفروغ در انتظار همکاری‌های دو ملت برادر خواهد بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت خواهر حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی را تسلیت گفت.

رئیس‌جمهوری بر لزوم حذف هزینه‌های اضافی و بدون بهره‌وری از بودجه کشور تاکید کرد.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر اینکه دانشجویان امروز، افسران جنگ نرم فردا هستند، گفت: شما نسل ادامه‌دهنده هستید باید خود را برای حضور در صحنه‌های جنگ نرم، شناختی و فرهنگی آماده کنید.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تا امروز، سلامت جسمی جامعه در اولویت بوده، اما زمان آن رسیده است که سلامت روانی و اجتماعی نیز در اولویت سیاست‌های عمومی کشور قرار گیرد.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح با بیان اینکه راز ماندگاری شهید طهرانی مقدم توسل به حضرت زهرا (س) بود، گفت: شهید طهرانی‌مقدم آرزوی نابودی رژیم صهیونیستی را داشت و این آرزو ان‌شاءالله برآورده خواهد شد.

رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر اینکه یارانه به اتباع خارجی تعلق ندارد، گفت: افراد فاقد شماره ملی ایران به هیچ عنوان یارانه دریافت نخواهند کرد.

پژوهشگر حوزه علوم انسانی: دموکراسی غربی محصول یک روند تاریخی و جهان‌بینی خاص است، فهم ریشه‌های فکری و اجتماعی آن برای بررسی امکان تحقق دموکراسی در ایران ضروری است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نقش شهیدان امیرعلی حاجی‌زاده و محمود باقری در توسعه توان موشکی کشور، تأکید کرد که مسیر شهدا با قدرت ادامه خواهد یافت و دشمن در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهد آمد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نقش شهید حاج حسن طهرانی‌مقدم در بنیان‌گذاری صنعت موشکی ایران، تأکید کرد که یادگار شهید طهرانی‌مقدم امروز محور قدرت دفاعی کشور است.

رئیس مجلس شورای اسلامی سه قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور، فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران و همچنین تفسیر قانون انتخابات شوراها را جهت اجرا به رئیس جمهور ابلاغ کرد.

معاون سیاسی وزیر کشور با تأکید بر اهمیت نقش فرمانداران و استانداران در انسجام ملی و تقویت سرمایه اجتماعی کشور، گفت: هیچ دوره‌ای مانند امروز در وزارت کشور این سطح از تجربه و تجمیع نیروهای کارآزموده وجود نداشته است؛ بیش از 92 درصد فرمانداران فعلی سابقه مدیریتی مرتبط با وزارت کشور دارند.

پژوهشگر حوزه علوم انسانی گفت: ویلیام اوکامی در عصر متأخر قرون وسطی صاحب نخستین ایده‌های استقلال عقل و آزادی فردی بوده و این ایده‌ها بعدها پایه‌های لیبرالیسم مدرن را شکل داده است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به تهدیدات خارجی برای محدود کردن برد موشک‌های ایران تأکید کرد که این موضوع تنها بر اساس تکلیف و دستورات امام و رهبر انقلاب تعیین می‌شود و اظهارات افراد بی‌ربط اعتباری ندارد.

پژوهشگر حوزه علوم انسانی گفت: در دوره رنسانس، دو جریان مهم، بنیان‌های اقتدار کلیسا و ساختار سیاسی را به چالش کشیدند. مارسیلیوس پادوآیی، متفکر معاصر اوکامی، برای اولین بار صریحاً اعلام کرد که منشأ اقتدار و قدرت سیاسی در خود مردم است و آنان باید با عقل جمعی خود، سرنوشت‌شان را رقم بزنند.