یک‌شنبه 4 آذر 1403

دانشگاه امیرکبیر هاب ساخت هواپیما و توسعه فناوری‌های ماهواره / تشریح همکاری با دانشگاه بلاروس

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
دانشگاه امیرکبیر هاب ساخت هواپیما و توسعه فناوری‌های ماهواره / تشریح همکاری با دانشگاه بلاروس

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روح الله باقرزاده در نشست امضای تفاهم نامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه بلاروس با اشاره به جایگاه ژئوپلتیک ایران افزود: ایران در مرکز ارتباط شرق با غرب و شمال به جنوب و به ویژه در برنامه‌های راهبردی ارتباط با کشور‌هایی مختلف، چون اتحادیه اروپا، روسیه و چین قرار دارد. وی ادامه دارد: کشور ایران تصویر متفاوتی از آنچه که رسانه‌ها ارائه می‌دهند،...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روح الله باقرزاده در نشست امضای تفاهم نامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه بلاروس با اشاره به جایگاه ژئوپلتیک ایران افزود: ایران در مرکز ارتباط شرق با غرب و شمال به جنوب و به ویژه در برنامه‌های راهبردی ارتباط با کشور‌هایی مختلف، چون اتحادیه اروپا، روسیه و چین قرار دارد.

وی ادامه دارد: کشور ایران تصویر متفاوتی از آنچه که رسانه‌ها ارائه می‌دهند، دارد ضمن آنکه جذابیت‌های بالایی به لحاظ توسعه علم و فناوری در بین کشور‌های منطقه دارد و از این منظر می‌توان ظرفیت علمی ایران را به عنوان هاب توسعه علم و فناوری در منطقه تعریف کرد.

مدیرهمکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: یکی از جنبه‌های همکاری در حوزه دانشجویی با این دانشگاه، وجود دانش آموختگان و دانشمندان جوان بسیار با علاقه و پر استعداد است.

باقرزاده تاکید کرد: در زمینه امنیت کشور همین بس که در میان تمام کشور‌های منطقه، بالاترین رتبه در امنیت را دارا است.

وی با اشاره به همکاری‌های میان اساتید خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه اول را در کشور در حوزه انتشار مقالات با کیفیت دارد و همچنین این دانشگاه در فناوری‌های نوظهور دارای رتبه‌های بالای جهانی است که از آن جمله می‌توان به نانو تکنولوژی، بیوتکنولوژی، هوافضا، هوش مصنوعی و علوم کامپیوتری، ریاضیات و.. اشاره نمود.

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به وضعیت رشد کارآفرینی در کشور اظهار کرد: موقعیت ویژه‌ای در این حوزه در کشور ایجاد شده و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسیر توسعه کارآفرینی نقش پر رنگی را ایفا می‌کند.

باقرزاده تعداد دانشجویان این دانشگاه را حدود 14 هزار نفر در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری عنوان کرد و یادآور شد: این دانشگاه بالغ بر 450 عضو هیات علمی دارد که 10 عضو هیات علمی ما در بدنه اجرایی دولت در کشور سابقه فعالیت در سطح وزارت دارند و این مزایا موجب شده این دانشگاه محملی برای انجام طرح‌های کلان آموزشی و پژوهشی مورد نیاز کشور باشد.