دوشنبه 9 مهر 1403

دانشگاه نقش مهمی در ایجاد شعور انتخاباتی و رأی آگاهانه مردم خواهد داشت

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
دانشگاه نقش مهمی در ایجاد شعور انتخاباتی و رأی آگاهانه مردم خواهد داشت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرادی مدیر کل سیاسی وزارت کشور در حاشیه نشست خبری 'انتخابات، دانشگاه و مشارکت ' که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد در گفتگوی اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به اقدام مثبت دانشگاه تربیت مدرس در برگزاری این جلسه اظهار داشت: ستاد انتخابات وزارت کشور، خط مقدم اجرای انتخابات و دانشگاه نیز خط مقدم علم و اندیشه است و کنار هم گذاشتن این...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرادی مدیر کل سیاسی وزارت کشور در حاشیه نشست خبری 'انتخابات، دانشگاه و مشارکت ' که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد در گفتگوی اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به اقدام مثبت دانشگاه تربیت مدرس در برگزاری این جلسه اظهار داشت: ستاد انتخابات وزارت کشور، خط مقدم اجرای انتخابات و دانشگاه نیز خط مقدم علم و اندیشه است و کنار هم گذاشتن این دو مقوله بسیار مهم است و اثران خوبی را به همراه خواهد داشت.

وی با تاکید بر اهمیت مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات تصریح کرد: مشارکت آگاهانه در انتخابات، بسیار حائز اهمیت است و دانشگاه نهادی است که می‌تواند به عنوان پیشرو در این امر و یک الگوی جدید، علاوه بر شور انتخاباتی بر شعور انتخاباتی نیز بیفزاید و قطعا افزایش رأی آگاهانه مردم، افزایش مشارکت را نیز در پی خواهد داشت.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور در نشست خبری 'انتخابات، دانشگاه و مشارکت ' عنوان کرد: فرصت گفتگو، موجب ارتقای همدلی اجتماعی می‌شود و تمرین مستمری است که باید مرتب در این زمینه برای رشد و تعالی فرهنگ همبستگی ملی حرکت کنیم.

مرادی با اشاره به اینکه نهاد دانشگاه در این بین نقش محوری دارد، گفت: مهم‌ترین شخصیت حقوقی و صلاحیت دار برای گفتگو دانشگاه است. برای گفتگو بر سر چالش‌های پیش روی مردم، حکمرانی و یافتن راه حل، هیچ جایی بیش از دانشگاه برای تمرکز روی ایده‌ها و برنامه‌ها صاحب صلاحیت نیست.

او خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم نماد پیوند میان میز و میدان است. از دوگانه‌هایی که قبلا ساخته می‌شد که مدیر یا باید میدانی باشد یا بروکراتیک گذر کرده ایم و دانشگاه می‌تواند کنار دولت قرار بگیرد.

مرادی افزود: در این انتخابات مشارکت دانشگاهیان را به شکل ملموس داریم؛ هزار و 136 نفر از کاندیدا‌های انتخابات، اساتید دانشگاه هستند و هزار و 107 فرهنگی هم داوطلب شدند. ظرفیت علمی دانشگاه به سرعت می‌تواند به ظرفیت حکمرانی کشور تبدیل شود.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور ببان کرد: علی رغم تفاوت‌های نسلی همچنان در نظرسنجی‌ها بیشترین شخصیت‌هایی که جامعه به آن‌ها اعتماد دارند اساتید و دانشگاهیان هستند. قانون انتخابات مجلس که مرداد ماه مصوب شد، فضای سیاسی کشور را باز کرد. قانون نظارت و شفافیت در این دوره از انتخابات هم احساس اعتماد بیشتری ایجاد کرد.