سه‌شنبه 4 شهریور 1404

داورزنی: شهید قاسم سلیمانی انسانی خودساخته بود و همه زندگی‌اش را عاشقانه تقدیم اسلام و امام زمان (ع) کرد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
داورزنی: شهید قاسم سلیمانی انسانی خودساخته بود و همه زندگی‌اش را عاشقانه تقدیم اسلام و امام زمان (ع) کرد

رئیس فدراسیون والیبال پیامی را به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی صادر کرد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، محمد رضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال درباره شهادت سردار سلیمانی گفت:

«انالله واناالیه راجعون

شکوه و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیر مردانی است که درمکتب انسان‌ساز ولایت، درس عشق، ایثار وخدمت آموختند؛ مردانی که با دل بریدن ازتمامی تعلقات، به دعوتگاه یارشتافتند و برگ‌برگ دفتر هستی را با نام ویاد خود جلوه‌ای دیگر بخشیدند.

"و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله أمواتا بل أحیاء عند ربهم یرزقون"

سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی، فرماندهی عارف و دلباخته امام عصر (ع)، استراتژیست نظامی وسیاسی بزرگ منطقه. فرماندهی مدبر، شجاع و سربازی فداکار و از خود گذشته و انسانی کامل وخودساخته بود که تمام زندگی خودرا عاشقانه تقدیم اسلام و امام زمان (ع) وخدمت به ملت بزرگ ایران و مظلومان منطقه کرد. اینجانب شهادت سردار حاج‌قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس را به محضر امام عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده معظم شهدا، مردم ایران و جامعه بزرگ ورزش کشور و به ویژه خانواده والیبال، تسلیت عرض می‌کنم و علو‌درجات این شهید والا مقام را از درگاه الهی، مسئلت دارم.»

روایت قهرمان بازی‌های پاراآسیایی از اولین دیدار با سردار شهید قاسم سلیمانی / "شما ورزشکاران همچون برادران جهادی من هستید"

انتهای پیام /