دختران سردار باقری و مشاور وزیر علوم هم به شهادت رسیدند + عکس

فرشته باقری فرزند سردار سپهبد شهید محمد باقری که بهعنوان خبرنگار در خبرگزاری دفاع مقدس، فعالیت میکرد، همراه با پدرش به شهادت رسید.
«فرشته باقری» فرزند سردار سپهبد شهید «محمد باقری» رئیس ستادکل نیروهای مسلح کشورمان که بهعنوان خبرنگار گروه فرهنگی در خبرگزاری دفاع مقدس، در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت میکرد، در حمله سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی، همراه با پدرش به عموی شهید خود پیوست.
رژیم اشغالگر و قصاب صهیونیستی صبح امروز با حملهای وحشیانه به مناطق مسکونی، خانههای امن مردم را هدف قرار داد و در این جنایت بی رحمانه، شرمآور و ضدانسانی جمعی از استادان فرهیخته و متعهد دانشگاه و فرماندهان را به شهادت رساند.
احمدرضا خضری، مشاور وزیر علوم در گفتگو با خبرنگاران، خبر شهادت دکتر مسعود شمسبخش، قائممقام وزیر علوم را تکذیب کرد و گفت: متاسفانه یکی از دختران ایشان شهید شده و دختر دیگر وی مجروح است.
وی همچنین درباره تعداد شهدای اساتید دانشگاهی گفت: تعداد شهدای اساتید همان تعداد رسمی اعلام شده است و تغییری نداشته است.
در حملات تروریستی امروز رژیم صهیونیستی به کشورمان عبدالحمید مینوچهر، احمدرضا ذوالفقاری، سید امیرحسین فقهی، مطلبیزاده، محمدمهدی طهرانچی و فریدون عباسی از دانشمندان هستهای جمهوری اسلامی ایران ترور و به شهادت رسیدند.
