دختر افغانستانی؛ از مربیگری کاراته تا خاطرات پدرش در جنگ
سرپرست تیم ملی کیوکوشین کاراته WKFB افغانستان گفت: در سالها اخیر ورزشکاران افغانستانی خوبی برای سبک کیوکوشین کاراته WKFB تربیت شده اند که حتی در مسابقات لیگ ایران نیز حضور پیدا کردهاند.
به گزارش "ورزش سه"، شکوفه جعفری در گفتوگو با ایسنا در خصوص برگزاری مسابقات کیوکوشین کاراته به میزبانی اهواز اظهار کرد: با ورزشکاران افغانستانی مقیم ایران در قالب تیمملی کیوکوشین در این رویداد بینالمللی شرکت کردیم که شامل 19 ورزشکار خانم و 16 ورزشکار آقا بودند.
وی ادامه داد: مسابقات بینالمللی کیوکوشین از سطح خوبی برخوردار بود و خوشبختانه این سبک در بین ورزشکاران افغانستانی علاقهمندان خاص خود را دارد و معتقدم در 10 سال اخیر این سبک پیشرفت خوبی داشته و بر تعداد ورزشکاران آن افزوده شده است. به نظر من ورزشکاران افغانستانی خوبی برای سبک کیوکوشین کاراته WKFB تربیت شده اند که حتی در لیگ ایران نیز حضور پیدا کردهاند.
سرپرست تیم ملی کیوکوشین کاراته WKFB افغانستان گفت: خوشبختانه این سبک در ایران نیز بسیار قوی است و مسئولان مربوطه توانستهاند با برگزاری مسابقات مختلف رونق خوبی به این سبک بدهند.
وی که مقیم ایران است شرایط را برای ورزش در این کشور مناسب دانست.
جعفری خاطرنشان کرد: قرار است مهاجرین مقیم ایران برای فعالیت بهتر در سبک کیوکوشین کاراته WKFB سازماندهی بهتری شوند. خود من نیز در ایران به عنوان مربی فعالیت دارم.
وی با بیان اینکه در طی سالهای زندگی در ایران برای اولین بار است به اهواز سفر میکنم، گفت: این شهر را دوست داشتم و مردمان خوبی دارد. پدرم در هشت سال جنگ تحمیلی در اهواز بود و همیشه از این شهر برای ما تعریف میکرد و وقتی به همراه مادرم وارد شهر اهواز شدیم به او گفتم این همان شهری است که پدر در هشت سال جنگ تحمیلی در اینجا بود و همراه با ایرانیها علیه رژیم بعث مبارزه کرد. پدرم پیش از اینکه ازدوداج کند از افغانستان به ایران آمد و در همین جا نیز ازدواج کرد. البته مادرم اهل کشور افغانستان است. خود من هم در همینجا به دنیا آمدم و از آن سال به بعد در ایران و در شهر شیراز ساکن هستم.
جعفری ادامه داد: به نظر من مردم کشور ایران و افغانستان از نظر فرهنگی به هم نزدیک هستند و تفاوت فرهنگی آنچنانی وجود ندارد.