یک‌شنبه 4 آذر 1403

درخواست موگویی برای توقیف «مصلحت» شگرد تبلیغاتی نبود

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
درخواست موگویی برای توقیف «مصلحت» شگرد تبلیغاتی نبود

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جواد موگویی نویسنده و مستندساز در صفحه شخصی خود درباره فیلم سینمایی «مصلحت» نوشته است:«یک عمر با استفاده از مستنداتی که وجود داشته نوشتیم مجاهدین خلق روز 22 بهمن 57 انبارهای اصلحه را خالی کردن تا 30 خرداد 60 در برابر مردم باشن، یک عمر نوشتیم رجوی شروع‌کننده جنگ مسلحانه بوده! حالا حوزه هنری فیلمی ساخته که پسر تندرویِ دادستان انقلاب کشور (آیت‌الله...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جواد موگویی نویسنده و مستندساز در صفحه شخصی خود درباره فیلم سینمایی «مصلحت» نوشته است:«یک عمر با استفاده از مستنداتی که وجود داشته نوشتیم مجاهدین خلق روز 22 بهمن 57 انبارهای اصلحه را خالی کردن تا 30 خرداد 60 در برابر مردم باشن، یک عمر نوشتیم رجوی شروع‌کننده جنگ مسلحانه بوده! حالا حوزه هنری فیلمی ساخته که پسر تندرویِ دادستان انقلاب کشور (آیت‌الله محمدی‌گیلانی)، سال59 و پیش از جنگ مسلحانه مجاهدین خلق، با اسلحه بدون مجوز، به میتینگ سیاسی (نه مسلحانه) مجاهدین حمله کرده و سخنران را کشته! خداقوت به اوج و حوزه هنری! فیلم ساختن به‌روایت مجاهدین! سال‌هاست رجوی همین روایت از رخداد 60 داشته که جمهوری‌اسلامی جنگ را آغاز و ما را مجبور به دفاع کرد! همیشه قربانیِ ممیزی سلیقه‌ای بودم. اما باید بنویسم: وزارت ارشاد محترم دولت انقلابی، برای حراست از تاریخ و خون شهدای ترور، فیلم «مصلحت» را توقیف کنید!»

محمد رحمانی تاریخ‌شناس هم در جواب انتقاد موگویی به روایت فیلم مصلحت نوشت:«اتفاقا این فیلم فکت‌های تاریخی دارد؛ بروید مرور کنید تیم خلخالی و بعضی تندروها چه کارها که نمی‌کردند و (ش. ه. ی. د) بهشتی چه خون دلی می‌خورد، بروید خاطرات روحانیون از تندروی‌ها را بخوانید یکی دو نمونه هم نیست. اگر این تندروی‌ها نبود فرمان هشت ماده‌ای صادر نمی‌شد.»

پست جواد موگویی و درخواستی که منتشر کرده به حدی برای محمد رحمانی تعجب‌برانگیز بوده که او در ادامه متن خود نوشته است:«باور کنید شک کردم یک روش تبلیغاتی برای افزایش فروش فیلم باشد!»

هادی فیروزمندی، روابط عمومی سازمان سینمایی سوره، ارتباط نقد جواد موگویی با فعالیت‌های تبلیغاتی فیلم مصلحت را رد کرد.