درسی بزرگ از حضرت خدیجه (س) برای زندگی امروز / هر مالی لیاقت خرج شدن در راه خدا را ندارد
استاد حوزه علمیه قم به درسی بزرگ از زندگی حضرت خدیجه (س) اشاره کرد و گفت: پیغمبر اکرم (ص) فرمود هیچ مالی به اندازه مال خدیجه (س) به من نفع نرساند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام مسعود عالی استاد حوزه علمیه و کارشناس مسائل دینی در بیانی با اشاره به درس برزگ حضرت خدیجه کبری سلاماللهعلیها برای زندگی امروز ما گفت: درس بزرگ زندگی حضرت خدیجه یک درس است و آن این است که اگر کسی با خدا معامله کند، خدا برای او کم نمیگذارد.
وی افزود: این بانوی با عظمت تمام ثروتش را در راه خدا انفاق کرد و خدا نیز به او کوثر حضرت زهراء سلاماللهعلیها را عطا کرد که ام الائمه است، این یعنی تمام امامان ما از نسل حضرت خدیجه (س) میشوند؛ چه افتخاری از این بالاتر است؟ امام سجاد علیهالسلام و سایر ائمه اطهار علیهمالسلام افتخار میکردند که مادرشان خدیجه کبری (س) است. امام سجاد در خطبه معروف شام فرمود: «أنا ابن خدیجه الکبری.»
این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: این بانوی با عظمت با اینکه ثروت بسیاری داشت و به شکلهای مختلف میتوانست از آن استفاده کند و بر ثروتش هم افزوده شود، اما این کار را نکرد. در آن زمان ربا رایج بود، آن زمان کارهایی مثل احتکار رایج بود، اما او هرگز چنین فکری را نکرد، او با خدا معامله کرد و آنقدر خدا به مال او برکت داد که ثروتش باعث عظمت اسلام شد.
به گفته وی، هر پولی لیاقت خرج شدن در راه خدا را ندارد. پیغمبر اکرم (ص) نیز فرمود هیچ مالی به اندازه مال خدیجه (س) به من نفع نرساند. این یعنی در کاسبیهایمان باید مراقب باشیم و حرام را جایگزین حلال نکنیم و با خدا معامله کنیم. این خیلی بد است که برخی بچه هیئتیها میگویند در بازار فعلی اگر دروغ نگویی نمیتوانی کاسبی کنی؟ این حرف یعنی دین خدا قابل عمل نیست؛ یعنی دین خدا دینی است که در بازار نمیشود به آن عمل کرد.
ادامه سخنان این استاد اخلاق را در فیلم زیر تماشا کنید.
نماهنگ |"تشرف" با نوای سیدمهدی میرداماد علت برتری خدیجه (س) نسبت به دیگر همسران پیامبر (ص) وفات غریبانه خدیجه (س)، نتیجه حسادت مردم مدینه بود حدیث | تنها همدم خدیجه (س) در ایامی که زنان قریش او را تحریم کردندانتهای پیام /