درمان رایگان 100 هزار زوج نابارور توسط مؤسسه درمانی بسیج
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، عیسی مالمیر، مدیرعامل مؤسسه خدمات درمانی بسیج در نشست خبری با اشاره به خدمات متنوع این مؤسسه، بیان داشت: راهبردی کلان ما راهبردی حل مسأله در تراز انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: براساس سند اعتبار بسیج، سیاستهای تبلیغ رهبری معظم در حوزه سلامت و جمعیت و نیز بیانیه گام دوم انقلاب تلاش دادیم تا اهداف را به نتیجه مطلوب برسانیم.
مدیرعامل مؤسسه خدمات درمانی با اشاره به طرح یاسر، افزود: این طرح چهار محور دارد که یکی از محورها، ایجاد 500 درمانگاه در 500 شهرستان است.
مالمیر با اشاره به فعالیت این مؤسسه از سال 75تا سال 98، گفت: از سال 99 آمایش درمانگاهها را شروع کرده و اکنون در کمتر از 3 سال به 150 مرکز رسیده است.
وی اضافه کرد: در سیستان و بلوچستان مرکز دیالیز نبوت امروز افتتاح میشود و مرکز جراحی بسیار باروری را افتتاح میکنیم. مدیرعامل مؤسسه خدمات درمانی بسیج با بیان اینکه مؤسسه شخصیت حقوقی مستقل دارد و هیچ بودجهای را از بسیج و سپاه دریافت نمیکند.
مالمیر تصریح کرد: با تاسی به فرمایش امامی انقلاب توانستیم با کمک مردم و خیرین تعداد 100 درمانگاه را اضافه کنیم؛ به طوری که این اقدام بزرگ ما باعث تعجب متولیان حوزه سلامت شده است. وی متذکر شد: تلاش داریم تا سال 1407 تعداد درمانگاهها به عدد 500 برسد؛ ضمن اینکه تلاش داریم 1000 نقطه کم برخوردار کشور را در قالب خدمات مختلف سلامت تحت پوشش قرار دهیم. مدیرعامل مؤسسه خدمات درمانی با اشاره به اینکه در قالب طرح یاسر مستمرا به شناسایی بیماران نیازمند میپردازیم، گفت: طرح رویشامید در جهت افزایش و جوانی جمعیت قرار دارد. مالمیر ابراز کرد: بحث درمان زوجین نابارور معسر از همه اقشار در قالب طرح رویشامید انجام میشود؛ البته در ابتدا حمایت مالی از زوجین میشد اما اکنون برای هر زوج نابارور بیمه نامه اختصاص دادهایم. وی اضافه کرد: سالانه از سال آتی 100 هزار زوج نابارور معسر را تحت پوشش قرار میدهیم؛ به طوری که بین 20 تا 30 همت هزینه دارد. مدیرعامل مؤسسه خدمات درمانی بسیج با بیان اینکه 20 درصد این هزینه را ما میپردازیم و 80 درصد از طریق مشارکت مردمی اجرا میشود؛ به طوری در سال جاری 20 هزار زوج نابارور تحت درمان قرار گرفته و 1600 فرزند حاصل اجرای طرح در سالهای 1400 و 1401 است. مالمیر با اشاره به سومین ماموریت این مؤسسه در حوزه اقتصاد دانش بنیان، خاطرنشان کرد: ما مبتنی براسناد بالادستی طرح سینا را اجرا کردیم که راهبری و حمایت از شرکتهای دانش بنیان را در دستور کار قرار داریم. وی ادامه داد: در سال گذشته 28 تفاهم نامه با مجموعههای دانش بنیان امضا شده است. در حوزه تجهیزات پزشکی از حکمرانی خوبی برخوردار نیستیم؛ در نتیجه تلاش میکنیم توسط دانش بنیان نقشه راه تجهیزات پزشکی را اجرا کنیم. مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان اضافه کرد:امیدواریم تا 5 سال آینده 6 محصول را به تولید داخل برسانیم که سه محصول به مرحله تولید رسیده است. مالمیرامای آر، سی تی اسکن و اپی جی از جمله محصولاتی برشمرد که تلاش داریم آنها را به تولید برسانیم. وی گفت: مناطق کم برخوردار مورد تفاهم وزارت کشور هستند اما تمرکز ما در مناطق متوسط و پایین است. مدیر عامل مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان در پاسخ به پرسش فارس درخصوص بیاطلاعی بسیاری از مردم از مؤسسه خدمات درمانی بسیج و بهرهمندی از آن، با اشاره به فعالیت زیاد این مؤسسه در استانهای مختلف کم برخوردار، متذکرشد: به دلیل فعالیت زیاد مجموعههای مختلف خدماترسان بسیج در اطلاعرسانی به مردم با ضعف روبرو هستیم. وی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در خصوص فعالیت مؤسسه در استان تهران، افزود: در هر منطقه استان تهران در صورتی که مسئولان شهری به ما زمین بدهند ما آمادگی ساخت درمانگاه را داریم. مالمیر با اشاره به بیمه شدن بسیجیان، تصریح کرد: 15 هزار خانوار تحت پوشش بیمه که شامل بیمه بیکاری و باز نشستگی قرار دارند. مدیر عامل مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان با اشاره به انواع بیمهها، افزود: در بخش بیمه تکمیلی بسیجیان اقدامات خوبی داشتیم؛ به طوری با توجه به هزینههای مالی درمان این بیمه نیز ارائه میشود و از رشد خوبی برخوردار است. وی تأکید کرد: در درمان بیماران نابارور معسر هیچ محدودیتی در پذیرش ندادیم و افراد غیر بسیجی نیز میتوانند از این خدمات استفاده کنند؛ البته بسیج باید معسر بودن فرد را تأیید کند.
پایان پیام /