چهارشنبه 5 شهریور 1404

تذکر شدید وزیر علوم به رئیس دانشگاه شهید بهشتی / ماجرا چه بود؟+ فیلم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
تذکر شدید وزیر علوم به رئیس دانشگاه شهید بهشتی / ماجرا چه بود؟+ فیلم

اقتصادنیوز: در بازدید وزیر علوم از خوابگاه دانشگاه بهشتی، وزیر علوم نسبت به فراهم نبودن آب کافی برای دانشجویان انتقاد کرد و به رئیس دانشگاه شهید بهشتی تذکر داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از کانال تلگرامی خبرنامه امیرکبیر، وزیر علوم با حضور سرزده در خوابگاه کوی دختران دانشگاه شهید بهشتی، به دلیل نبود آب کافی و شرایط نامناسب رفاهی دانشجویان، مدیران دانشگاه را مورد بازخواست قرار داد و این وضعیت را محکوم کرد.

در جریان این بازدید، میان وزیر علوم و رئیس دانشگاه شهید بهشتی درگیری لفظی شدیدی رخ داد.

وزیر علوم، رئیس دانشگاه شهید بهشتی را به سوءمدیریت و کوتاهی در فراهم‌کردن حداقل امکانات رفاهی برای دانشجویان متهم کرد و در مقابل، رئیس دانشگاه بهشتی وزیر علوم را مسئول اصلی مشکلات و مقصر در عدم تأمین اعتبارات موردنیاز دانست.

این جدال آشکار، بار دیگر عمق نابسامانی‌ها و سوءمدیریت گسترده در ساختار آموزش عالی جمهوری اسلامی را نشان داد؛ جایی که دانشجویان حتی از ابتدایی‌ترین نیازها مانند آب آشامیدنی محروم مانده‌اند و مسئولان تنها به اتهام علیه یکدیگر بسنده می‌کنند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید