دستور زاکانی برای تبدیل سولههای بحران به محل ورزش
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدامین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در نشست شورای مدیران این معاونت که با محوریت بررسی اقدامات و چالشهای سازمان ورزش شهرداری تهران در محل مجموعه ورزشی قمر بنی هاشم برگزار شد، بر ضرورت یکپارچه سازی مدیریت مجموعههای ورزشی شهرداری تهران تاکید کرد و افزود: مدیریت واحد مجموعهها و رویدادهای ورزشی شهرداری تهران برای خدمات...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدامین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در نشست شورای مدیران این معاونت که با محوریت بررسی اقدامات و چالشهای سازمان ورزش شهرداری تهران در محل مجموعه ورزشی قمر بنی هاشم برگزار شد، بر ضرورت یکپارچه سازی مدیریت مجموعههای ورزشی شهرداری تهران تاکید کرد و افزود: مدیریت واحد مجموعهها و رویدادهای ورزشی شهرداری تهران برای خدمات رسانی بهتر به شهروندان ضروری است. توکلی زاده افزود: سازمان ورزش یک بررسی دقیق در رابطه با تمام مجموعههای ورزشی شهر تهران و میزان دسترسی شهروندان به این زیرساختهای ورزشی تهیه کند تا بر مبنای این بررسی مقدمات قرار گرفتن این مجموعههای ورزشی در اختیار سازمان ورزش فراهم شود. معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از دستور شهردار تهران برای در اختیار قرار گرفتن تمامی سولههای ستاد بحران برای انجام فعالیتهای ورزشی خبر داد و افزود: تاکید شهردار تهران برای استفاده حداکثری از این ظرفیت برای گسترش امر ورزش شهروندی در مناطق مختلف شهر تهران است. وی در رابطه با برگزاری مسابقات قهرمان شهر که با مشارکت کلانشهرهای کشور و با محوریت سازمان ورزش شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این رویداد ورزشی کار بزرگی بود و میتواند بعد از ارزیابی و بررسی نقاط ضعف و قوت به عنوان یک قله در برگزاری رویدادهای ورزشی در سطح ملی به الگو تبدیل شود. توکلی زاده در ادامه به ظرفیت ورزش در حل و کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با اقداماتی که طی یکسال گذشته در حوزه سازمان ورزش شهرداری تهران صورت گرفته این سازمان در آستانه یک تحول مهم و قابل توجه است. یکی از مدلهای مرسوم در دنیا کاهش آسیبهای اجتماعی بر اساس توسعه ورزش همگانی است و امیدواریم با حل چالشهای سازمان ورزش در این راستا هم به نقطه مطلوب برسیم. معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تاکید کرد: سه محور خانواده، مسجد و مدرسه در سطح محلات و مناطق باید به هم پیوند خورده و مرتبط باشند. در حوزه ورزش باید تدابیری اندیشید که خانوادهها با هم ورزش و تفریح کنند و مسجد و مدرسه نقش محوری در تفریح و نشاط خانوادهها داشته باشد. توکلی زاده با تاکید بر رسالت ویژه سازمان ورزش در قبال افراد دارای معلولیت، سالمندان و بانوان و همچنین توجه جدی به مناطق محروم گفت: با توجه به توصیه شهردار تهران باید تخفیف، تسهیلات و امکانات با نگاه عدالت محور برای افرادی که به تبعیض مثبت نیاز دارند تدارک دید. معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با ابراز خرسندی از رونق خانههای کشتی و فوتبال در سطح شهر تهران بیان کرد: پرورش استعدادهای محلی و اتصال آنها به ورزش قهرمانی و حفظ کرسیهای شهر تهران در رشتههای مختلف باید مورد توجه جدی مدیران سازمان ورزش قرار گیرد.
بهرهمندی از استعداد بوستانهای تهران به عنوان اماکن ورزشی
توکلی زاده با اعلام اینکه امر ورزش پر از عناصر مردمی خودجوش در محلات است، گفت: باید این گروههای مردمی در محلات را کشف کرد و از ظرفیت این عزیزان در توسعه ورزش محله محور بهره برد. وی افزود: باید از امکانات طبیعی شهر تهران حداکثر استفاده بشود و مسیرهای جدید کوهنوردی با المانهای مطلوب در تهران با کمک حوزه گردشگری طراحی و ایجاد شود و با بهره مندی از استعداد بوستانهای تهران به عنوان اماکن ورزشی، رخدادهای ورزشی متنوعی در بوستانهای تهران اجرا شود. در ابتدای این نشست حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش با ارائه گزارش از اقدامات این سازمان برای ساماندهی به امور اماکن ورزشی و نیروی انسانی گفت: برای جلوگیری از موازی کاری در ارائه خدمات ورزشی به شهروندان پیشنهاد میشود کلیه مسائل ورزشی اعم از جانمایی اماکن ورزشی، ایجاد زیرساختها، فعالیتها و رویدادهای ورزشی توسط سازمان ورزش به کاملاً جایگاه تخصصی در حوزه ورزش دارد انجام شود.
بهسازی مجموعههای ورزشی در تهران
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با اشاره به وجود 213 مجموعه ورزشی در این کلانشهر تصریح کرد: 22 مورد از این مجموعهها برون سپاری شده و مابقی در اختیار سازمان ورزش است. 55 مورد از این اماکن ورزشی استخر هستند که با توجه به اختصاص 50 استخر به بانوان در قالب «طرح الزهرا» ماهانه 280 هزار نفر سانس از بانوان از این خدمات استفاده میکنند. اوجاقی با اشاره به سن مجموعههای ورزشی شهر تهران تصریح کرد: درصد بالایی از مجموعههای ورزشی بین 10 تا 15 سال قدمت دارند و سن تعداد زیادی نیز بالای 20 سال است و در مجموع زیرساختهای ورزشی شهر تهران عمدتاً به سنی رسیده اند که احتیاج به اورهال شدن کامل دارند. وی در ادامه با اعلام این خبر که مساجد در ارائه خدمات تفریحی و ورزشی مورد توجه جدی این سازمان بوده اند، افزود: با صدور کارتهایی برای 1400 مسجد سطح شهر تهران به دو گروه 600 و 400 نفره از خانوادههای معزز شهدا، جانبازان، پایگاههای بسیج و سالمندان خدماتی ارائه شده است.