دستگاه های فرهنگی از ظرفیت ماه رمضان بیشتر استفاده کنند
غلامرضا منتظری گفت: مطالعات علمی نشان می دهد در ماه رمضان آمار خطاها، اشتباهات و جرائم کاهش می یابد و این فرصت خوبی است تا دستگاه های فرهنگی از این ظرفیت بیشتر استفاده کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا منتظری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، با بیان اینکه ماه رمضان یک ظرفیت استثنایی است، اظهار داشت: در بین همه ماه های سال، خداوند ماه رمضان را به انسان ها هدیه کرده که بتوانند از این فرصت برای خودسازی و دگرسازی استفاده کنند.
وی افزود: ماه رمضان فرصتی است که در آن قدری کارنامه معنوی و اعمال خود را مرور کنیم و ببینیم در یک سالی که گذشته چه کار کردیم و با توجه به اینکه باز هم شبهای قدر در پیش است بنگریم تا چه میزان به قول و قرارهای خود با خداوند عمل کردیم.
منتظری تصریح کرد: با مرور اعمال خود، اگر دفتر عمل مان زیبا است، شکر خداوند را به جا آوریم و اگر دچار خطا و اشتباه شدیم و غبار گناه بر چهره و عمل ما نشسته توبه و استغفار کنیم.
وی عنوان کرد: مطالعات علمی نشان می دهد در ماه رمضان آمار خطاها، اشتباهات و جرائم کاهش می یابد و این فرصت خوبی است تا دستگاه های فرهنگی از این ظرفیت بیشتر استفاده کنند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: خانواده های محترم هم باید از ظرفیت ماه مبارک رمضان برای خودسازی و سازندگی فرزندان خود بیشتر استفاده کنند.
وی افزود: همچنین رسانه ها و مطبوعات باید از این فرصت ویژه که خداوند آن را فراهم کرده بیشتر بهره بگیرند.
منتظری با تاکید بر اینکه باید نگاه ها را به فرصتهای متعدد ماه رمضان معطوف کنیم، خاطرنشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید کردند، دستگاه های فرهنگی باید علاوه بر قرائت و تلاوت قرآن به تامل در مفاهیم و پیام های قرآن بیشتر توجه کنند.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به سیره اهل بیت (ع) در ماه رمضان، گفت: احساس مسئولیت در قبال نیازمندان و به یاد گرسنگان بودن یکی از اهداف این ماه شریف است.
رمضان ماه احساس مسئولیت و رسیدگی به ایتام و نیازمندان است
منتظری تصریح کرد: نباید خودخواه باشیم بلکه باید دگرخواه باشیم و نگاهمان تنها معطوف به منافع خود نباشد زیرا رمضان، ماه همدلی و احساس مسئولیت و رسیدگی به ایتام و نیازمندان است.
وی افزود: باید فرهنگ سازی کنیم تا در حوزه مصرف از اسراف بپرهیزیم و پیرو اعتدال و اقتصاد باشیم، همچنین علاوه بر شادی ها، داشته های خود را با دیگران تقسیم کنیم.
منتظری گفت: در این اندیشه باشیم که عده ای برای تامین حداقل نیازهای سحری و افطاری خود مشکل دارند لذا اگر نوع نگاه فداکارانه مؤمنان رشد یابد، چاله های فقر پوشیده خواهد شد.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: زندانی های فراوانی وجود دارد که چشم شان به دست افرادی است که به راحتی زندگی می کنند.
منتظری با بیان اینکه موارد مذکور قابلیت دارند که بیشتر مورد توجه دستگاه های فرهنگی قرار گیرند، گفت: به تعبیر رسول اکرم (ص) از آغاز این ماه درهای رحمت باز می شود و تا پایان ماه مفتوح است همچنین بر اساس روایات گفته می شود بدبخت است کسی که ماه رمضان به پایان برسد اما بخشیده نشود.
وی با بیان اینکه در این ماه مبارک اگر گناه کردیم توبه کنیم، اگر به دیگری بدی کردیم، عذرخواهی کنیم و رضایت آنها را جلب کنیم، افزود: امیدواریم در شبهای قدر پیش رو خداوند رحمت و مغفرت خود را بیش از گذشته شامل حال ما کند.
منتظری خاطرنشان کرد: در ماه رمضان برای همه از جمله بیماران و نیازمندان دعا کنیم زیرا دعاهای ماه رمضان فردی نیست و البته این گویای فرهنگ زیبای ماه رمضان است که به مواسات مومنانه هم ختم شده است.
انتهای پیام /