سه‌شنبه 6 آذر 1403

دستگاه ها مکلف به تشدید بازرسی ها در بازار شدند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دستگاه ها مکلف به تشدید بازرسی ها در بازار شدند

یک مقام مسئول گفت: به موجب مصوبه شورای هماهنگی تشدید کنترل و بازرسی، سازمان تعزیرات حکومتی شعبه ویژه‌ای را به مبارزه با احتکار و رسیدگی به تخلفات صنفی اختصاص می‌دهد.

یک مقام مسئول گفت: به موجب مصوبه شورای هماهنگی تشدید کنترل و بازرسی، سازمان تعزیرات حکومتی شعبه ویژه‌ای را به مبارزه با احتکار و رسیدگی به تخلفات صنفی اختصاص می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، محمدرضا کلامی، دبیر ستاد تنظیم بازار و سرپرست معاونت بازرگانی داخلی در خصوص آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای تقویت نظارت بر بازار و پیشگیری از بروز تخلفات گفت: آرامش بازار و ایجاد اطمینان برای مردم نسبت به عرضه مکفی کالا با قیمت‌های مصوب از مهمترین اولویت‌های کاری تعریف شده برای ستاد تنظیم بازار و وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

وی با تاکید بر اینکه در این راستا شورای هماهنگی تشدید کنترل و بازرسی راه‌اندازی شده است، تاکید کرد: این شورا به صورت هفتگی تشکیل جلسه می‌دهد و طبق تصمیمات اتخاذ شده مقرر گردید شوراهای تشدید کنترل و نظارت ضمن تشکیل تیم‌های نظارتی مشترک با حضور نمایندگان دادستانی، سازمان حمایت، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و بازرسین اتحادیه‌ها نسبت به کنترل مراکز نگهداری کالاها از حمله انبارها و سردخانه‌ها در سطوح واحدهای تولیدی، انبارهای عمومی و انبارهای سطح شهر و ساختمان‌های مسکونی به عنوان انبار احتکار کالا استفاده می‌شود، اقدام کنند و فهرست تیم‌ها و اعضای مربوطه را به سازمان حمایت جهت واگذاری دسترسی به سامانه جامع انبارها و مراکز توسعه تجارت الکترونیکی جهت دسترسی به سامانه تجارت داخلی ارسال نمایند.

وی تاکید کرد: در این راستا در نشست این شورا مقرر گردیده است سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، اتاق اصناف ایران و سازمان تعزیرات حکومتی در قالب گشت‌های مشترک با تمام توان نسبت به بازرسی و رسیدگی به تخلفات احتمالی اقدام نمایند.

وی گفت: خوشبختانه در این مسیر تمامی دستگاه‌ها به میدان آمده‌اند و پیش‌بینی شده است جهت جلوگیری از احتکار و امتناع از عرضه و اختفا، نمایندگان دادستانی‌های سراسر کشور ضمن حضور در تیم‌های گشت مشترک، از ظرفیت‌های قانونی برای جلوگیری از بروز این تخلفات حداکثر استفاده را انجام دهند.

این مقام مسئول تاکید کرد: طبق تصمیمات اتخاذ شده کالاهای اولویت بازرسی و نظارت علاوه بر تصمیمات کارگروه تنظیم بازار کشور و شورای ملی تشدید کنترل و نظارت، از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان به صورت هفتگی جهت هدفمند نمودن بازرسی‌ها به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور ابلاغ گردد.

وی در توضیح اقلام دارای اولویت بازرسی نیز توضیح داد: فولاد از جمله شمش، اسلب، میلگرد، تیرآهن و ورق؛ لوازم خانگی سبک و سنگین، کاغذ، خودرو از طریق نظارت بر پارکینگ‌ها جهت کنترل دپوی خودروی و مواد پتروشیمی گریدهای پرمصرف، ماسک و مواد ولیه ماسک مانند «ملت‌بلون» و پارچه، کالاهای اساسی با ارز 4200 تومانی مانند جو، ذرت، برنج، روغن و دانه‌های روغنی و شکر دارای اولویت بازرسی هستند.