دعوت خانواده شهدا و دختران انقلاب از مردم برای حضور در ورزشگاه آزادی برای حجاب
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ابتدای نشست، خانم جنگروی، مسئول مجموعه مردمی دختران انقلاب، اصلیترین حامی دختران انقلاب را شهدا و حجاب را وصیت آنها دانست. او افزود: جمع حاضر، جمع خانواده شهداست و حرف این خانوادهها حرف کسانی است که بابت این انقلاب هزینه دادند. حجاب اولویت منظومه فکری حضرت امام (ره) بود، کمتر از یک ماه از شکل گیری انقلاب، حضرت امام (ره) در سخنرانی کوبنده خود،...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ابتدای نشست، خانم جنگروی، مسئول مجموعه مردمی دختران انقلاب، اصلیترین حامی دختران انقلاب را شهدا و حجاب را وصیت آنها دانست. او افزود: جمع حاضر، جمع خانواده شهداست و حرف این خانوادهها حرف کسانی است که بابت این انقلاب هزینه دادند. حجاب اولویت منظومه فکری حضرت امام (ره) بود، کمتر از یک ماه از شکل گیری انقلاب، حضرت امام (ره) در سخنرانی کوبنده خود، تاکید بر حجاب شرعی زنان برای حضور در جامعه داشتند. عدهای هستند که میخواهند بگویند امام (ره) الزامی بر حجاب نداشتند، چون خودشان از قطار انقلاب پیاده شده اند و تفکراتشان دچار تغییر شده است، از طریق تغییر تفکرات خود خط امام و مواضع امام را دچار تحریف کنند. و، اما عدهای که زنان را ابزاری برای رای آوردن در انتخابات میدانند و سر حجاب در مناظرات کوتاه میآیند، بدانند که رهبری فرمودند "کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی ماست و در مناظرات بحثی بر سر عدم الزام نباشد.
وی در ادامه خطاب به مسئولان افزود: ما دختران انقلاب خواهان عفاف، حجاب و حیا هستیم. چه من چادری، چه دختران ضعیف الحجاب، دلمان برای شهدا، رهبر و حجاب حضرت زهرا (س) میتپد. البته که آن دختر کم حجاب هم دختر ماست. اما نباید او را رها کرد. مداحان ما، هیاتهای ما باید جذب کنند و بی تفاوت از کنار کم حجابان رد نشوند و با سخنی نرم امر به معروف کنند و حجاب را تبیین کنند. تفکر حاج قاسم رها کردن حجاب نیست. حاج قاسم بی تفاوت نبود. عدهای از رجل سیاسی کاسبان بدحجابی و بی حجابی هستند و با کج فهمی و میدان دادن به اقلیت کشف حجاب و اقلیتی که به دنبال ناهنجاری و بی قانونی هستند فکر میکنند میتوانند سبد رای خود را پر کنند.
خانم جنگروی با اشاره به اینکه مسئولین باید برنامههای خود در ارتباط با ناهنجاریهای حوزه حجاب را به خانوادههای شهدا ارائه دهند، افزود: شهید بهشتی گفت "ما باید پاسخگوی بیست میلیون نفر باشیم"، شما باید پاسخگوی 80 میلیون از مردم باشید! ما دختران انقلاب، از همه جای ایران روز پنج شنبه 22 تیر ماه در ورزشگاه آزادی گرد هم میآییم تا دغدغه خود را در قبال حجاب و حیا و عفاف با صدای بلند بیان کنیم. خانوادههای شهدا بعد از این تجمع خواهان ارائه برنامههای مسئولان درباره ساماندهی طرحهای حجاب و عفاف هستند.
این برنامه متشکل از قسمتهای مختلفی است از جمله اهدای چادر به دختران حجاب اولی توسط مادر شهید آرمان علی وردی.
در ادامه این نشست، خانوادههای شهدا به بیان نظرات خود پرداختند.
برداران شهید جنگروی با اشاره به اینکه نگاه امام (ره) به این انقلاب، یک نگاه فرهنگی بوده است؛ یکی از ابعاد مبارزه با طاغوت را مبارزه با فساد و بی بند و باری دانست. وی در ادامه گفت: آقایان مسئول! این صحبتها مال امروز نیست. زمامداران ما از ابتدا به مسائل فرهنگی کم توجه بودند و ما امروز داریم صدمه آن را میبینیم. همه سعی و تلاش ما در این چهار دهه دفاع از ناموس بوده است. جواب شهدا را چه میدهید؟ درخواست ما حضور پرشور و پر قدرت در اجتماع 22 تیر است و مردم باید مطالبات خودشان را از حاکمیت بخواهند.
برادران شهیدان اسماعیل و علی اصغر وصالی در ادامه عنوان داشت: من از زندانیان سیاسی قبل انقلاب هستن. آن زمان اکثر بچههای زندانی سیاسی، زندانیهای حجاب و عفاف بودند، الان هم آمریکا، چون از نظر نظامی حریف نبود، از نظر فرهنگی شروع به فعالیت کرد. آیه حجاب، حرف خداست. باید حرف خدا در جامعه پیاده شود. دشمن میخواهد خیمه حجاب و عفاف را بشکند. خطاب به مسئولین میگوییم نترسید و پیش بروید و دل مادران شهدا را راضی کنید. باید با این همایش جواب آمریکا و صهیونیسم بدهیم.
باغبانی رزمنده و جانباز دفاع مقدس در این نشست بیان کرد: من از طرف تمام جانبازان صحبت میکنم، روزی در همین مکان بمبی منفجر شد. شهید شعار بهشتی حجاب و عفاف بود. قوه قضائیه کجایی؟! جوانان فساد را میبینند. آیا اگر شهید بهشتی بود اینطور عمل میکرد؟ شعار شهدای نماینده مجلس، حجاب و عفاف بود. نماینده مجلس در چه مسیری قدم بر میداری؟! غرب مکتبی را آورده که میگوید زن جسم است و مرد چشم. اگر جسم به تایید چشم برسد مورد تایید است. باید جوانان را آگاه کنیم.
در خاتمه برادر شهید مدافع حرم عبداللهی، دو نکته خطاب به مسئولین بیان داشت: قانون جای خودش را دارد و کار فرهنگی جای خودش. شما باید قانون را پیاده کنید و مردم باید کار فرهنگی بکنند. نکته دیگر اینکه در این موضوع بحث بر سر دو قطبی گری نیست. اتفاقا ما بر ضد دو قطبی گری تلاش میکنیم.