شنبه 3 آبان 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با مجله تایم مدعی شد: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد، زیرا من به کشورهای عربی وعده داده‌ام که چنین چیزی اتفاق نمی‌افتد. اگر اسرائیل کرانه باختری را ضمیمه کند، تمام حمایت آمریکا را از دست خواهد داد.

فولاد هرمزگان مرکز توسعه و تولید محصولات خاص با ارزش افزوده بالا در کشور خواهد شد

دنیای اقتصاد: رئیس‌جمهور گفت: من خودم در دورانی از زمان تحصیلم درس نمی‌خواندم؛ یک شوک اجتماعی به من وارد شد و تبدیل به انسانی شدم با این تفکر که مگر اصلا می‌شود درس نخواند؟

پیمان جبلی درباره علت عدم برگزاری مناظره میان حسن روحانی و سعید جلیلی در صدا و سیما گفت: یکی از دلایل این است که ما نمی‌خواهیم اقدامی انجام دهیم که منجر به التهاب در جامعه شود.

امروز قیمت طلا 18 عیار صعود کرد و قیمت سکه امامی امروز با افزایش 1.05 درصدی، از 112,500,000 (یکصد و دوازده میلیون و پانصد هزار) تومان به 113,700,000 (یکصد و سیزده میلیون و هفتصد هزار) تومان رسید.

غرور فولادی در تاریخ ورزش هرمزگان، با قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ساحلی

رئیس جمهور گفت: 47 سال از پیروزی انقلاب گذشته و هنوز در گوشه‌وکنار کشور مدارس کانکسی داریم؛ این موضوع برای هیچ‌کس قابل‌پذیرش نیست.

بازار ارز در نخستین روز آبان‌ماه با بازگشت نوسان و تغییر کانال در نرخ‌های بازگشایی، وارد فاز جدیدی از تحرک قیمتی شد. دلار آزاد با جهش دوکاناله به کانال 109 هزار تومان صعود کرد، در حالی‌که دلار هرات نیز در محدوده‌ی 108 هزار تومان نوسان مثبت داشت و درهم امارات به مرز 30 هزار تومان بازگشت. هم‌زمان، کاهش نرخ‌ها در بازار رسمی و تمرکز فعالان بر رفتار بازارساز، نشان می‌دهد هفته جدید می‌تواند...

سید محمد خاتمی، رئیس‌جمهور پیشین جمهوری اسلامی ایران، با حضور در گلزار شهدای اردکان، بر مزار پدر خود حاضر شد.

معاون وزیر کشور در جلسه کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران بر لزوم فعال‌سازی ظرفیت‌های بلااستفاده تأکید کرد و از آمادگی این وزارتخانه برای رفع موانع در سطح استان‌ها خبر داد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی از تحقق افزایش سرمایه بانک ملی در راستای اصلاح نظام بانکی خبر داد.

وزیر امور خارجه با شهروند ایرانی بازداشت شده در فرانسه که بامداد امروز به صورت مشروط آزاد شد گفتگو کرد.

از روز شنبه 3 آبان ساعت شروع به کار ادارات استان خوزستان از ساعت 7 و ساعت خاتمه کار 15 خواهد بود.

ترامپ امروز رکورد تعطیلی دولت را که پیش از این توسط «جیمی کارتر» ثبت شده بود، شکست؛ ترامپ در طول 2 دوره ریاست جمهوری خود، اکنون بیشترین تعداد روزهای تعطیلی دولت از بابت کسری بودجه را شاهد بوده است.

در مرحله جدید و نوظهور رقابت آمریکا و چین، رویارویی دیگر به بهای شکست سیاسی نخواهد بود، بلکه به عنوان ابزاری سیاسی برای آزمایش زنجیره‌های تأمین، بهره‌برداری از عدم تقارن‌ها و فشار بر رقبا بدون ورود به جنگ اقتصادی تمام‌عیار تلقی می‌شود.

مصطفی قمری وفا نوشت: با لغو مجوز بانک آینده، نسبت کفایت سرمایه نظام بانکی از 1.45 درصد به 5.1 درصد افزایش یافت.