دوشنبه 8 دی 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: امروز قیمت طلا وسکه مسیر صعود را دنبال کردند. همچنین نرخ دلار در مرکز مبادله ارز و طلا نسبت به روز قبل افت کرد.

معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت، از موافقت مجلس با کاهش تعرفه خودروهای وارداتی خبر داد.

سکه امامی، امروز به 111,400,000 (یکصد و یازده میلیون و چهارصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش 0.35 درصدی داشته است.

امروز هر اونس طلا با رشد 0.72 درصدی به 4,014 (چهار هزار و چهارده) دلار رسید.

امروز هر گرم طلا 18 عیار با کاهش 0.03 درصدی به 10,505,563 (ده میلیون و پانصد و پنج هزار و پانصد و شصت و سه) تومان رسید.

مدیر امور آب کرج گفت: با این شرایط، تا حدود 15 روز دیگر آب خواهیم داشت و امیدواریم تا آن زمان بارندگی مؤثری در ارتفاعات رخ دهد چرا که واقعیت این است که ورودی سد از خروجی آن کمتر شده و در عمل از ذخیره موجود استفاده می‌کنیم.

در پی حملات فزاینده خرس‌ها در ژاپن، مقامات این کشور تصمیم به استقرار نیروهای ارتش برای مقابله با این حیوانات گرفتند.

دنیای اقتصاد: داده‌هانشان می‌دهد در سال 2024، چین با صادراتی به ارزش 3.6 تریلیون دلار فاصله چشمگیری با سایر کشورها دارد و به‌تنهایی حدود 15 درصد از کل صادرات جهانی را در اختیار گرفته است.

وزیر امور خارجه گفت: اینکه چه زمانی شرایط مذاکره فراهم می‌شود و آیا اساساً مذاکره می‌تواند مشکلی را حل کند یا نه، موضوعی است که در سطح دیگری تصمیم‌گیری می‌شود. ما نیز آن مسیر را رها نکرده‌ایم و وظایف خود را در آن حوزه انجام می‌دهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با کفیل ریاست جمهوری پاکستان، نسخه‌ای از ترجمه کتاب «رفراندوم فلسطین» به زبان اردو را به او هدیه داد.

روز گذشته برخی از مخاطبان از افزایش قیمت نان در کلانشهر مشهد خبر دادند و امروز رئیس اتحادیه نانوایان مشهد این خبر را تایید کرد.

ارکستر سمفونیک تهران و پنج خواننده پاپ عصر جمعه 16 آبان ماه در میدان انقلاب تهران، کنسرت بزرگ خیابانی و رایگان برگزار می‌کنند.

یک وکیل دادگستری درباره انتشار عکس شاکی توسط خواهر پژمان جمشیدی، آن را جرم دانسته و تاکید کرد که این اقدام می‌تواند به تشویش اذهان عمومی و نقض قانون منجر شود.

فعال فرهنگی در گفت‌وگویی به پدیده «حجاب‌استایل و استحاله آرام هویت دینی» پرداخت که در ادامه می‌توانید از آن بهره‌مند شوید.

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی کنایه‌آمیز به فؤاد ایزدی، استاد دانشگاه تهران، به اظهارنظر او درباره پیروزی زهران ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک واکنش نشان داد و گفت شاید بهتر باشد کمی بعدتر درباره «پیام 13 آبان» توضیح دهد.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: امسال بالغ بر 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد که 300 هزار نفر مرتبط با سازمان تامین اجتماعی است و مابقی در سایر صندوق هاست و مدیریت این شرایط نیازمند تدبیر است.