سه‌شنبه 21 بهمن 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: بورس تهران در حالی پرونده خود را در سومین هفته دی‌ماه با بازدهی بیش از 7 درصد بست که بر اساس اظهارات کارشناسان، بازار سهام مانع جدی برای تداوم کانال‌شکنی‌های خود ندارد.

رئیس فدراسیون کشتی اظهار داشت: وقتی فدراسیون را در سال 98 تحویل گرفتم، حتی یک مدال جهانی یا المپیکی در مجموعه باقی نمانده بود و همه مدال‌ها دزدیده شده بودند.

منابع آگاه اعلام کردند رئیس‌جمهور آمریکا به متحدان و نزدیکان خود گفته که می‌خواهد با نفوذ ایران، چین و روسیه در نیم‌کره غربی مبارزه کند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در نامه‌ای خطاب به فرمانده نیروی انتظامی درخواست کرد از کادر درمان آسیب‌دیده دلجویی شود.

انگلیس تائید کرد نیروهای مسلح این کشور در رهگیری نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا به ایالات متحده کمک کرده است.

چهارمین نشست کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم در بانک مرکزی با حضور پزشکیان در حال برگزاری است.

بانک مرکزی اسامی متقاضیانی که از ابتدای 1404 تا پایان آذر بیشترین میزان ارز ترجیحی دریافت کرده‌اند را منتشر کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا با طرح ادعای همیشگی خود مبنی بر اتمام جنگ‌ها در جهان، گفت: «من به تنهایی به 8 جنگ پایان دادم. نروژ، عضو ناتو، احمقانه تصمیم گرفت جایزه صلح نوبل را به من ندهد. اما این مهم نیست! مهم این است که من میلیون‌ها نفر را نجات دادم.»

در جربان معاملات امروز بازار سهام بخشی از نمادها با تقاضا و بخشی دیگر با فشار عرضه همراه بودند که این مسئله باعث شد شاخص کل و شاخص هم‌وزن الزاما هم‌مسیر حرکت نکنند

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم در برنامه راس یک جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور را تشریح کرد.

زلزله‌ای با قدرت 3.6 در مقیاس ریشتر بخش‌هایی از مرکز مازندران را لرزاند که کانون آن در حوالی پایین‌هولار گزارش شده است.

سخنگوی دولت گفت: به دستور رئیس‌جمهوری همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها نیز متناسب با وظایف خود موظف شده‌اند برای گفت‌وگو و پیگیری مطالبات مردم اقدام کنند.

مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در هشداری گفت ترامپ برای بقای ناتو ارزشی قائل نیست و حتی فروپاشی این ائتلاف برای او مسئله‌ای نگران‌کننده به حساب نمی‌آید.

پرسپولیس در آستانه سفر و اردو، با حاشیه‌ای غیرمنتظره روبه‌رو شد؛ غیبت بدون اطلاع یکی از بازیکنان جوان، واکنش تند کادر فنی و ورود کمیته انضباطی را به‌دنبال داشت.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از گفت‌وگوی رئیس‌جمهوری با مردم در آینده نزدیک خبر داد.

در بیانیه وزارت حمل‌ونقل روسیه آمده است: «نیروهای نظامی آمریکا در آب‌های آزاد بر عرشه مارینرا سوار شدند که با مفاد کنوانسیون 1982 سازمان ملل بر سر حقوق دریاها در تضاد است.»