پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: رئیس انجمن واردکنندگان موبایل از تخلف برخی شرکت‌ها در واردات گوشی‌های آیفون به نام برندهای ارزان‌تر مانند سامسونگ و شیائومی خبر داد و اعلام کرد در پی این اقدام، سامانه همتا وضعیت 12 هزار دستگاه را مسدود کرده است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات خود نوشت: در دکتر [حسن] روحانی، [دبیر شورای‌عالی امنیت ملی] آمد و گفت، اگر آمریکا با عراق وارد جنگ شود که می‌شود، پس از پیروزی بر عراق، نوبت ایران است و چشم به اختلافات داخلی دوخته و چاره‌چویی‌کرد.

رئیس قوه قضائیه گفت: برخی موارد مشاهده می‌شود بعضی مسئولان، قوانین را نگاه هم نمی‌کنند مگر در مواردی که قوانینی له یا علیه اقدامات آنها باشد.

رئیس شورای تأمین دام کشور اعلام کرد دولت برای تنظیم بازار گوشت قرمز، واردات 200 هزار تن را در دستور کار قرار داده است.

محمود واعظی عنوان کرد که توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سازنده بود و تصمیمات قاهره ضرورت داشت.

نماینده موسسه فرهنگی و هنری آوازی نو که برگزارکننده کنسرت‌های پاپ، تهیه و تولید آثار موسیقایی است اعلام کرد که حمید هیراد حالش خوب است و در منزل تحت درمان است.

وال‌استریت ژورنال به نقل از مقامات سابق و کنونی آمریکا نوشت: رییس جمهور آمریکا تمایلی به خطر کردن برای رویارویی بزرگ با بنیامین نتانیاهو ندارد.

دنیای اقتصاد: دقایقی پیش، آمار رسمی از نبض قیمت تولید مسکن و ساختمان در بهار 1404 توسط مرکز آمار ایران منتشر شد.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت که بنیامین نتانیاهو با گسترش دامنه درگیری‌ها به منطقه، قصد دارد آینده خاورمیانه را مطابق رؤیاهای «اسرائیل بزرگ» بازطراحی کند.

امروز قیمت طلا 18 عیار رشد کرد؛ همچنین قیمت سکه بالا رفت.

امروز قیمت طلا 18 عیار افزایش یافت و سکه امامی با رشد 0.87 درصدی به 91,300,000 (نود و یک میلیون و سیصد هزار) تومان رسید.

امروز سکه امامی با رشد 0.87 درصدی به 91,300,000 (نود و یک میلیون و سیصد هزار) تومان رسید.

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران گفت: روزانه 13 تا 13.5 میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی عصر روز یکشنبه برای شرکت در شصت‌ونهمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وارد وین شد.

دادستان شیراز با اشاره به انتشار تصاویری از هنجار شکنی یک فرد در مراسمی در باغ جنت این شهر، اعلام کرد: عوامل در صحنه و سایر دست اندرکاران این مراسم تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.

در چهار ماه ابتدایی امسال 190 میلیارد تومان به صاحبان مشاغل خانگی تسهیلات پرداخت شده است.