دولت بیش از 10 هزار میلیارد ریال برای درمان بیمه شدگان سلامت در یزد هزینه کرد

یزد - ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت استان یزد گفت: دولت در هفت سال گذشته 10 هزار و 880 میلیارد ریال صرف هزینه های بهداشتی و درمانی بیمه شدگان این اداره کل کرد که از این مبلغ هزار و 750 میلیارد ریال صرف درمان اقشار نیازمند شد.
محمد دریجانی روز پنجشنبه در آستانه هفته دولت (دوم تا هشتم شهریور) در جمع خبرنگاران افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم 112 هزار نفر در استان زیرپوشش صندوق های بیمه سلامت همگانی در استان قرار گرفتند.
وی جمعیت زیرپوشش را 350 هزار نفر اعلام کرد و یادآور شد: در حال حاضر ماهانه 230 میلیارد ریال صرف هزینه های درمان بیمه شدگان می شود که 43 درصد افراد پذیرش شده مراکز درمانی یزد در حوزه بیمه سلامت شهروندان سایر استان ها هستند.
وی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه بیمه سلامت را کاهش پرداخت هزینه ها از جیب مردم در حوزه درمان از 65 به 30 درصد ذکر کرد.
وی با اشاره به استقرار کامل دولت الکترونیک در ارائه خدمات به بیمه شدگان سلامت استان خاطرنشان کرد: تبادل الکترونیکی اسناد بیمارستانی از جمله این اقدامات است که از سال گذشته آغاز و در تمامی بیمارستان های دولتی و خصوصی استان در حال اجراست.
دریجانی از اجرای موفق طرح نسخه الکترونیکی در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر 414 پزشک و 214 داروخانه و پاراکلینیک به سامانه نسخه نویسی الکترونیکی متصل هستند.
وی یادآور شد: اجرای 100 درصد نسخه الکترونیکی به دلیل احتمال بروز مشکلاتی مانند قطع اینترنت با توجه به توقف ناپذیر بودن درمان بیماران به هر دلیلی ممکن نیست.
مدیرکل بیمه سلامت یزد برون سپاری و تمرکززدایی 17 مورد از فرایندهای تصدی گری در راستای اصل 44، افزایش 10 خدمت به تعهدات بیمه سلامت در ارائه خدمات و هزینه های بستری در قالب طرح تحول سلامت و تامین زمین و اجرای طرح های عمرانی متعدد به مساحت 6 هزار و 300 مترمربع را از دیگر اقدامات بیان کرد.
دریجانی با اشاره بدهی بیمه سلامت به پزشکان و مراکز درمانی و تشخیصی طرف قرارداد گفت: بدهی این اداره کل به داروخانه ها، آزمایشگاه ها و مراکز درمانی هم اکنون به صفر رسیده است.
دوم شهریور؛ آغاز هفته دولت
انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال 1360 خورشیدی و شهادت دو یار دیرین امام (ره) و انقلاب و دو اسوه علم و تقوا، شهید محمد علی رجایی، رییس جمهوری و محمد جواد باهنر، نخست وزیر که نمونه ای از دولتمردان مردمی بودند و نیز به منظور آشنایی مردم با فعالیت ها و بیان اهداف و برنامه های آینده دولت، هفته ای به نام هفته دولت نامگذاری شده است که از دوم تا هشتم شهریور است..
استان یزد یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارد که 87 درصد در 24 شهر و بقیه در حدود هزار روستاها زندگی می کنند.
*س_برچسبها_س*