سه‌شنبه 4 آذر 1404

دولت توجه ویژه‌ای به محرومیت‌زدایی از سیستان و بلوچستان دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دولت توجه ویژه‌ای به محرومیت‌زدایی از سیستان و بلوچستان دارد

زاهدان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به محرومیت زدایی از سیستان و بلوچستان دارد که تنظیم 2 سند توسعه با همکاری وزارت کشور و استانداری این استان گویای این مساله است.

بابک دین پرست روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از زائرسرای امام‌رضا (ع) میرجاوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در 2 سال گذشته اقدامات خوبی با همکاری وزارت کشور و استانداری سیستان و بلوچستان در قالب تنظیم دو سند توسعه برای این استان انجام شده است.

وی بیان کرد: رییس جمهوری دستورات ویژه‌ای را بر روی این 2 سند به 18دستگاه اجرایی در منطقه سیستان و 24 دستگاه اجرایی در بلوچستان ابلاغ کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: گزارشات منظمی به صورت متوالی از دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان در رابطه با این 2 سند توسعه دریافت می‌شود.

وی هدف اصلی سفر خود به سیستان و بلوچستان را بررسی روند اجرایی این دو سند به منظور حل و کشف موانع و مشکلات این اسناد و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی این استان عنوان کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور در اولین روز از سفر خود به سیستان و بلوچستان سحرگاه امروز سه‌شنبه برای بررسی آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های محرومیت زدایی منطقه بلوچستان عازم شهرستان‌های میرجاوه، سراوان، خاش و تفتان شد.

وی در این سفر مشکلات تامین آب دشت‌های روتک و مک‌سوخته را بررسی و از بازارچه‌های مرزی جالق و کوهک سراوان و همچنین دشت سوران بازدید می‌کند.

نشست ارزیابی روند اجرای مصوبات محرومیت‌زدایی منطقه بلوچستان از دیگر برنامههای دین پرست به شهرستان‌های میرجاوه، سراوان، خاش و تفتان است که با حضور استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مدیران دستگاه‌های مربوطه برگزار می‌شود.

وی در بدو ورود به میرجاوه از زائرسرای امام رضا (ع) واقع در نقطه صفر مرزی این شهرستان بازدید کرد.

این زائر سرا توسط آستان قدس رضوی در مرز میرجاوه به منظور اسکان زائران پاکستانی عتبات عالیات در حال ساخت است و همه ساله تعداد قابل توجهی از زائران این کشور از مرز میرجاوه وارد خاک جمهوری اسلامی ایران می‌شوند.

*س_برچسب‌ها_س*