دولتها دست از تصدیگری در حوزه حمل و نقل برنمیدارند / 50 درصد رانندگان تاکسی فاقد بیمه!
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روز سه شنبه 23 آذرماه، نشست تخصصی اتحادیه های سراسری حمل و نقل به مناسبت هفته حمل و نقل با حضور مهدی مسکنی، معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمال علیپور، نماینده مجلس شورای اسلامی و حمیدرضا شهرکی، معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با حضور مدیران تعاونی های حمل و نقل در محل ساختمان خانه حمل و نقل برگزار گردید. در...
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روز سه شنبه 23 آذرماه، نشست تخصصی اتحادیه های سراسری حمل و نقل به مناسبت هفته حمل و نقل با حضور مهدی مسکنی، معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمال علیپور، نماینده مجلس شورای اسلامی و حمیدرضا شهرکی، معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با حضور مدیران تعاونی های حمل و نقل در محل ساختمان خانه حمل و نقل برگزار گردید.
در این نشست، مدیران اتحادیه های سراسری حمل و نقل، به بیان مشکلات، مسائل و دغدغه های خود پرداختند و مسائلی چون فرسودگی ناوگان حمل و نقل کشور، کمبود منابع و تسهیلات در اختیار، گرانی ناوگان جهت نوسازی، پرداخت حق بیمه رانندگان از سوی دولت و مشکلات دریافت نرخ کرایه پرداختند.
امور تصدی گری به بخش خصوصی واگذار نمی شود
در ابتدای جلسه رجایی، مدیرعامل اتحادیه سراسری تاکسیرانی کشوری گفت: بودجه برای نوسازی ناوگان ریلی در اختیار اتحادیه ها قرار نمی گیرد و از سال 92، سامانه ثبت بیمه رانندگان تاکسی بسته شده و همین امر موجب شده است که فی الحال، بیش از 50 درصد از رانندگان تاکسی، فاقد بیمه باشند.
وی افزود: دولت هیچگونه امر تصدی گرایانه ای را که می بایست مطابق با اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی منتقل می کرد، به این بخش انتقال نداده است.
سپس شهرکی به عنوان نماینده سازمان راهداری ضمن تبریک به تلاشگران حوزه حمل و نقل کشور در آستانه 26 آذر، روز ملی حمل و نقل گفت: امیدواریم تلاش های فعالان حوزه غیردولتی در حمل و نقل کالا و مسافر چه در حوزه شهری و چه در حوزه بین شهری ارج داده شود.
در آینده نزدیک بارنامه کاغذی حذف خواهد شد
وی افزود: برای نوسازی ناوگان حمل و نقل از سه ردیف بودجه ای که امکان مالی برایمان ایجاد می کند، استفاده می کنیم. با این وجود تمامی منابع حاصل از تبصره 18 را برای نوسازی ناوگان مسافری لحاظ کرده ایم. می خواهیم ناوگان مسافری کشور را به طور کامل نوسازی نماییم اما منابع کافی در اختیار دولت وجود ندارد.
شهرکی به راه اندازی درگاه ملی بار در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت: برای این کار نیاز به زیرساخت هایی است که امیدواریم هر چه سریعتر فراهم شود. در آینده نزدیک فیزیک بارنامه به طور کامل حذف خواهد شد. ضمن آنکه هم اکنون سامانه جامع اعلام بار فعال است و امیدواریم با همکاری بیشتر صاحبان بار، چه صاحبان بار عمده و چه خرد، هر چه سریعتر بتوانیم پلتفرم اعلام بار را تقویت کنیم.
در ادامه نیز مهدی مسکنی با اشاره به دغدغه ها و مشکلات بیان شده توسط مدیران اتحادیه ها عنوان داشت: اولین تعاونی سال 1304 شکل گرفت و اولین تعاونی حوزه حمل و نقل در سال 1340 در کشور راه اندازی شد. امروزه بیش از 30 درصد بار و 70 درصد مسافر کشور را تعاونی ها جابجا می کنند. تلاش داریم تا وزارت کار زبان گویای تعاونی ها باشد. ضمن آنکه تلاش خواهیم کرد از شرکت های دانش بنیان در حوزه حمل و نقل که نوآور باشند حمایت کنیم. بدون شک ایجاد زیرساخت های آی تی به بهتر شدن وضعیت حمل و نقل کشور کمک خواهد کرد.