دوپامین
دوپامین
دانشمندان دریافتهاند ترکیبی در قهوه وجود دارد که باعث بهبود یادگیری و حافظه در موشهای مسن میشود.
غذاهایی که میخوریم به طور مستقیم بر خلق و خوی ما اثر میگذارند. غذاهایی که در این مطلب معرفی میکنیم با کمک به ترشح ماده شادیآور سروتونین در مغز، بهترین انتخاب برای بهتر کردن خلق و خو هستند.
تغذیه نامناسب و کمبود منابع آنتیاکسیدانی در بدن موجب اختلال در خلق و خو شده و زمینه افسردگی و اضطراب را فراهم میکند.
اقتصادنیوز: یک متخصص تغذیه گفت: مصرف زیاد مواد قندی مثل انواع کیک و شیرینی میتواند با افزایش سطح قند خون استرس را افزایش دهد.
پروتئین برای ایجاد حس سیری مفید است و میتواند به کاهش هوس شیرینیجات کمک کند. خوردن وعدههای غذایی سالم و متعادل در زمانبندی مناسب میتواند این میل را تا حد زیادی کم کند. مواد غذایی غنی از پروتئین مانند گوشت، ماهی و تخم مرغ را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
شاید شما هم از آن دست افرادی باشید که گاه و بیگاه به مصرف شیرینیجات تمایل دارید و بارها تصمیم به ترک این عادت گرفتید اما موفق نشدید. خبر خوب برای شما این است که میتوانید با مصرف غذاهای مغذی یا نوشیدن مداوم آب و چند راهکار دیگر میل به شیرینیجات را کاهش دهید.
یکی از عادتهای بد مهم در عدم موفقیت، ثابت قدم نبودن در ایجاد عادات خوبتان است. در کتاب عادات اتمی، جیمز کلیر میگوید در لحظهای که تلاش برای ایجاد عادت جدید خود را متوقف میکنید، در حال ایجاد یک عادت متفاوت هستید که باعث از بین رفتن یک عادت خوب میشود.
تحقیقات جدید نشان می دهد توانایی بهحداکثررساندن عملکرد حافظه، برای به یاد آوردن جزئیات مختلف، می تواند با تغذیه ما مرتبط باشد.
سلامتنیوز نوشت: عملکرد حافظه ما یک بیشینه ای دارد که کمتر به آن سطح می رسیم و تغذیه ابزار مهمی برای بهینه کردن آن است تا حالا تجربه این را داشتید که بخواهید یک ترانه، اسم یک بازیگر یا یک خاطره شیرین را برای کسی بگویید اما حافظه تان یاری نکند؟ حس بدی خواهید داشت وقتی نتوانید چیزی را که می خواستید بگویید به خاطر بیاورید.
مطالعات جدید نشان میدهد ارتباط شگفتانگیزی بین ماده خاکستری مغز و رژیم غذایی وجود دارد. به تعبیر دیگر برخی غذاها، غذای مغز هستند و سلامت مغز را تضمین میکنند.
با تغذیه سالم میتوان ترکیبات هورمونی و شیمیایی مغز را به نحوی متعادل کرد که خلق و خو بهبود یابد و اضطراب جای خود را به آرامش دهد. یکی دیگر از اثرات تغذیه سالم، بهبود میکروبیوم روده است که تاثیر مستقیم بر مغز دارد.
بهداشت نیوز نوشت: مطالعات جدید نشان میدهد ارتباط شگفتانگیزی بین ماده خاکستری مغز و رژیم غذایی وجود دارد؛ به تعبیر دیگر برخی غذاها، غذای مغز هستند و سلامت این عضو حیاتی بدن را تضمین میکنند.
مطالعات جدید نشان میدهد ارتباط شگفتانگیزی بین ماده خاکستری مغز و رژیم غذایی وجود دارد؛ به تعبیر دیگر برخی غذاها، غذای مغز هستند و سلامت این عضو حیاتی بدن را تضمین میکنند.
بهداشتنیوز نوشت: مطالعات جدید نشان میدهد ارتباط شگفتانگیزی بین ماده خاکستری مغز و رژیم غذایی وجود دارد؛ به تعبیر دیگر برخی غذاها، غذای مغز هستند و سلامت این عضو حیاتی بدن را تضمین میکنند.
میزان آهن مورد نیازِ بدن هر فرد به عواملی، چون سن، جنسیت و وضعیت کلی سلامتی بستگی دارد.
میزان آهن مورد نیازِ بدن هر فرد به عواملی چون سن، جنسیت و وضعیت کلی سلامتی بستگی دارد.