دو انتصاب جدید دیگر در وزارت آموزش و پرورش
طی حکمی از سوی وزیر آموزش و پرورش، مهدی فیاضی به عنوان رییس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور و مجتبی همتی فر به عنوان سرپرست سازمان تعلیم و تربیت کودک منصوب شد.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، یوسف نوری طی حکمی «مهدی فیاضی» را به عنوان «رییس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور»، منصوب کرد.
مهدی فیاضی، مهندسی الکترونیک و فوق لیسانس MBA دارد و در زمان حضور یوسف نوری در معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع جذب آموزش و پرورش شده و در شهر تهران خدمت خود را آغاز کرده است.
از سوابق اجرایی وی می توان به 15 سال سابقه معلمی و معاونت و مدیریت در 10مدرسه شهر تهران، رییس حوزه ریاست سازمان آموزش و پرورش شهر تهران سال 87و 88و مشاور علمی و فرهنگی معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش سال 89و 90اشاره کرد.
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور، پدیدآورنده کتاب مدارس بین الملل، مؤلف کتاب «نظامنامه تأسیس، احداث و اداره مدرسه» است ودارای مقالات و سخنرانیها و کارگاههای متعدد در رویدادهای مدرسه ای در خارج و داخل کشور است.
«مجتبی همتی فر»، «سرپرست سازمان تعلیم و تربیت کودک» شد
طی حکمی از سوی وزیرآموزشو پرورش، «مجتبی همتی فر»، «سرپرست سازمان تعلیم وتربیت کودک» شد.
همتی فر، دکترای فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه فردوسی مشهد دارد و در زمان حضور یوسف نوری به عنوان دبیر کمیسیون تعلیم و تربیت مجمع عالی بسیج عضو دبیرخانه بوده است.
وی عضو کمیته مشورتی ترمیم سند تحول بنیادین شورای عالی آموزش و پرورش و مدیر راهبری پردیس تربیتی توانا (آستان قدس رضوی) است و از سوابق تجربی وی می توان به مشاور سازمان امور استخدامی و اداری کشور در طراحی شاخص های ارزیابی عملکرد وزارت آموزش و پرورش، کارشناس مشاور کمیته آموزش و پرورش همایش حکمرانی و سیاستگذاری عمومی (دانشگاه صنعتی شریف)، مدیر اندیشکده تعلیم و تربیت دال و عضو مؤسس و عضو بنیاد تربیتی حیات اشاره کرد.
رییس سازمان تعلیم وتربیت کودک، سابقه تدریس دانشگاه جامعه الصمطفی العالمیه (واحد مشهد)، دانشگاه فردوسی مشهد (گروه فلسفه و حکمت اسلامی)، دانشگاه شهید رجایی - پودمان مهارت آموزان (4دوره) و دانشگاه فرهنگیان را دارد.
همتی فر در رزومه پژوهشی خود پژوهش های بسیاری در زمینه تعلیم و تربیت دارد که می توان به معرفی گرایش های علوم تربیتی و استادان آن در ایران، استخراج مجموعه مسائل موجود در مراکزکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر تهران، بررسی روش های شناسایی استعدادهای برتر و ارائه الگوی عملی، ارزیابی درس مبانی و اصول تعلیم و تربیت در دانشگاه های ایران و گره خوردگی هویت فلسفه تعلیم و تربیت و روش پژوهش در آن اشاره کرد.
گفتنی است «همتی فر» علاوه بر مقاله های علمی و پژوهشی در رزومه خود هفت کتاب تألیفی با عناوین روایت های ما از فلسفه تعلیم و تربیت، نقد سند آموزش2030از منظر تعلیم و تربیت اسلامی، اندیشه ورزی و تجربه نگاری تربیتی 1- تربیت، زیارت و انتقال معارف رضوی، اندیشه ورزی و تجربه نگاری تربیتی، 2- تربیت و معنویت، اندیشه ورزی و تجربه نگاری تربیتی، 3- جشن عبادت دخترانه، اندیشه ورزی و تجربه نگاری تربیتی، 4- تربیت اقتصادی و رشد و توانمندسازی والدین، مادرانه های کرونایی؛ تجربه نگاری زیست مادران ایران زمین در ایام کرونا را دارد.
انتهای پیام