دیدار خادمین آستان حضرت عبدالعظیم با خانواده شهدای مدافع حرم
شهر ری - ایرنا - خادمین بارگاه ملکوتی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با جمعی از خانواده های معظم شهدای مدافع حرم، دیدار کردند.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع)، با هماهنگی اداره ارتباطات اقشاری روابط عمومی آستان مقدس در ایام دهه کرامت، جمعی از خادمین این بارگاه ملکوتی با در دست داشتن پرچم متبرک گنبد منور حضرت عبدالعظیم (ع) با حضور در منزل شهیدان ابوالفضل نیکزاد، ابوالفضل راه چمنی و مرتضی مصیب زاده با خانواده های این شهیدان دیدار و هدایای متبرکی به ایشان اهدا کردند.
در این دیدارها، خانواده معظم شهدا به بیان خصوصیات و ویژگی های بارز این شهیدان سرافراز پرداخته و در ادامه خادمین این بارگاه ملکوتی ضمن بیان مناقب و فضایل حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، به مناسبت این ایام در مدح اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام به مولودی خوانی پرداختند.
شهید مدافع حرم ابوالفضل نیکزاد متولد سال 1363 در روستای اوز بلده شهرستان نور و ساکن تهران بود و یک فرزند پسر با نام «علی» نیز از او به یادگار مانده است. پسری که در هنگام شهادت پدر تنها 3 سال داشت. شهید نیکزاد از بسیجیان لشکر 27 محمد رسول الله (ص) بود که نیمه نخست ماه رمضان سال 95 به صورت داوطلبانه برای دفاع از حرم آل الله به سوریه اعزام شد.
پیکر مطهر شهید نیکزاد یک روز بعد از شهادت به تهران آورده شد و در روز 25 تیر سال 95، عموم مردم شهیدپرور تهران همراه با خانواده شهید با حضور در معراج الشهدا، یک وداع با شکوه با شهید نیکزاد را رقم زدند. صبح روز یکشنبه 27 تیر سال 95 نیز پیکر پاک شهید مدافع حرم ابوالفضل نیکزاد در میان جمع انبوه خانواده، بستگان و دوستان شهید و همچنین اهالی محله خراسان تشییع شد.
شهید ابوالفضل راه چمنی متولد اسفند ماه 1364 و از 19 سالگی مربی تاکتیک در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. ابوالفضل چهارشنبه، قبل از اذان صبح 18 فروردین سال 1395 بر اثر ترکش خمپاره در العیس جنوب غرب حلب به درجه رفیع شهادت نائل شد.
شهید مرتضی مسیبزاده در رمضان سال 1361 در خانواده ای مومن و متدین در روستای عبدالله کندی از توابع بخش مرکزی شهرستان گرمی چشم به جهان گشود و سومین فرزند خانواده بود. از کودکی ارادت خاصی به ائمه اطهار (ع) داشت و برای پدر و مادر و خانواده احترام خاصی قائل بود.
وی پس از طی دوران تحصیل ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در دانشگاه امام حسین (ع) ادامه تحصیل داد و اصالتا اهل شهرستان گرمی استان اردبیل بود.
این شهد در سال 1386 ازدواج کرد که مراسم عقد در حرم امام رضا (ع) برگزار شد و بعد از آن به سفر مکه مشرف شد. حاصل این ازدواج دختر شش ساله ای است و سالها در استان البرز (کرج) سکونت داشتند. شهید مرتضی مسیبزاده سرانجام در روز جمعه 14 خرداد ماه سال 1395 در طی انفجار انتحاری تکفیریان در منطقه خلسه در جنوب خان طومان سوریه به همراه دو تن از همرزمانش به درجه رفیع شهادت رسید.