ذخیره آنتی بیوتیکهای خوراکی در وضعیت مناسبی قرار دارد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حیدر محمدی، در اجلاس رؤسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور، اظهار داشت: در یکی دو هفته گذشته، میزان مناسبی از داروهای بیهوشی وارد کشور شده و هفته گذشته اولین پارت از داروی بیهوشی «بوپیواکائین» تولید داخل وارد بازار شد و داروی «روپیواکائین» نیز هفته آینده وارد بازار میشود. وی افزود: در گذشته میزان تأمین ماهانه پروپوفول 200 هزار...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حیدر محمدی، در اجلاس رؤسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور، اظهار داشت: در یکی دو هفته گذشته، میزان مناسبی از داروهای بیهوشی وارد کشور شده و هفته گذشته اولین پارت از داروی بیهوشی «بوپیواکائین» تولید داخل وارد بازار شد و داروی «روپیواکائین» نیز هفته آینده وارد بازار میشود.
وی افزود: در گذشته میزان تأمین ماهانه پروپوفول 200 هزار عدد بود اما در حاضر این عدد به 800 هزار رسیده است و ذخیره این دارو نیز در وضعیت مناسبی قرار دارد.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به کمبود شربت استامینوفن در ماههای قبل، گفت: در حال حاضر مازاد تولید شربت استامینوفن داریم و ذخیره بسیار خوبی در شرکتهای تولیدی و پخش دارو وجود دارد.
رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: دانشگاههای علوم پزشکی از طریق سامانه تیتک و دسترسی در این سامانه میتوانند موجودی سایر دانشگاهها و استانها را مشاهده کنند تا در صورت کمبود برخی اقلام بتوانند، جابجا و از دانشگاههای دیگر، تأمین کنند.
محمدی تاکید کرد: با پیگیریهای ویژه و شبانه روزی وزیر بهداشت مقرر شد 10 هزار میلیارد تومان از مسیرهای دیگر به جز هدفمندی یارانهها، برای دارو اختصاص پیدا کند که 9 هزار میلیارد تومان آن انجام شده که 3 هزار و 600 میلیارد تومان برای بیمه سلامت، 4 هزار و 500 میلیارد تومان برای بیمه تأمین اجتماعی و 900 میلیارد تومان نیز برای بیمه نیروهای مسلح در نظر گرفته شده است.
وی گفت: مراکز درمانی و دانشگاهها در ارائه اسناد بیمهای نباید تأخیر داشته باشند تا سریعاً تسویه شود و تقاضا داریم که بیمهها، علی الحساب اسناد را پرداخت کنند تا مطالبات حوزه دارو، پرداخت شود.