چهارشنبه 17 بهمن 1403

ذوالنوری: به ما حتی دوچرخه هم ندادند چه برسد به ماشین!

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
ذوالنوری: به ما حتی دوچرخه هم ندادند چه برسد به ماشین!

ذوالنوری درباره واگذاری خودرو به نمایندگان مجلس مطرح کرد: نماینده و نماینده‌تر نداریم و اگر این اتفاق رخ داده باشد فساد بوده و هیات رئیسه مجلس نباید از آن کوتاه بیاید.

ذوالنوری درباره واگذاری خودرو به نمایندگان مجلس مطرح کرد: نماینده و نماینده‌تر نداریم و اگر این اتفاق رخ داده باشد فساد بوده و هیات رئیسه مجلس نباید از آن کوتاه بیاید.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در پی حواشی ایجاد شده درپی استیضاح وزیر صمت، گفت: به ما حتی دوچرخه هم ندادند چه برسد به ماشین!

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری شامگاه شنبه 9 اردیبهشت‌ماه در سومین گردهمایی و هم اندیشی اعضای ادوار شورای اسلامی شهر مقدس قم در سالن جلسات رضوان شهرداری قم حاضر و سخنان حاشیه‌ای مطرح کرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در بخشی از این سخنان، اظهار کرد: در خصوص استیضاح وزیر صمت، ماشین که نه حتی دوچرخه‌ای هم به شخصی داده نشده است.

وی ادامه داد: ولی اگر در عرصه دیگری در قالب رشوه‌ای به شخصی ماشینی داده شده است باید افشا و اعلام شود.

ذوالنوری مطرح کرد: نماینده و نماینده‌تر نداریم و اگر این اتفاق رخ داده باشد فساد بوده و هیات رئیسه مجلس نباید از آن کوتاه بیاید.

وی عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد بخاطر تخلف عده‌ای تمام چهره نظام جمهوری اسلامی و مجلس شورای اسلامی که از ارکان جمهوری اسلامی است، آسیب ببیند.

همچنین نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: درخواست عاجزانه دارم از هیأت رئیسه مجلس، خودروسازان و هر نهادی که امتیاز و پولی از آن در می‌آید، بررسی کنند که اگر هر چیزی خلاف قانون عمومی دریافت کرده‌ام، چه خودم و چه خانواده و بستگانم و چه تمام وابسطه گان به من، آن را به مردم اعلام کنند.

منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند 10 اردیبهشت 1402 - 08:21

بیشتر بخوانید

ذوالنوری: به ما حتی دوچرخه هم ندادند چه برسد به ماشین! 2