راهاندازی موزه کشتی جویبار در دستور کار استاندار قرار گرفت
ساری - ایرنا - راهاندازی موزه کشتی در جویبار به عنوان وعده ای که از سال 96 توسط مسوولان مختلف استانی و شهرستانی مطرح شده بود در دستور کار استاندار جدید مازندران قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، روابط عمومی استانداری مازندران از قول سیدمحمود حسینی پور اعلام کرد که مذاکرات برای راه اندازی موزه بزرگ کشتی جویبار انجام شده است.
وی گفت: رای این که گردشگران ورزشی را به مازندران بیاوریم در گام نخست، برخی برنامه ها از جمله موزه کشتی جویبار را هدف گذاری کرده ایم.
مقام عالی دولت در مازندران با بیان این که شادابی مردم در گرو برنامه ریزی مدیران در حوزه ورزش است، گفت: رویه ما بیان وعده ها در حد توان اجرایی مان است و انتظار داریم مردم به ما اعتماد کنند و نیازمند کمک همه مردم هستیم و از مردم توقع داریم ما را در عمل به وعده ها کمک و یاری کنند.
ورود استاندار جدید مازندران برای راه اندازی موزه کشتی در جویبار که عنوان پایتخت کشتی ایران را دارد، این امیدواری را ایجاد کرده است که بلاخره وعده های مکرری که تاکنون به مردم جویبار برای راه اندازی این محیط فرهنگی داده شده سرانجام در دولت سیزدهم محقق خواهد شد.
پرونده راه اندازی موزه کشتی جویبار ورق های زیادی از وعده های بی سرانجام دارد. نخستین بار دهه فجر سال 96 بود که شهردار وقت جویبار در جمع خبرنگاران از راه اندازی موزه کشتی در این شهرستان به عنوان پایتخت کشتی جهان خبر داده بود.
پنج سال وعدههای بی سرانجام
علی یاری در آن زمان گفته بود که زمین برای ساخت موزه شناسایی شده و قرار است به مبلغ 200 میلیون تومان با همراهی خیرین خریداری شود تا با راه اندازی موزه، شهرداری هم به درآمدی پایدار از این راه برسد.
مرداد ماه سال 97 هم یاری که همچنان شهردار جویبار بود از امضای موافقنامه میان شهرداری و میراث فرهنگی برای ساخت موزه کشتی خبر داد ولی این بار دیگر موضوع خرید زمین را به زبان نیاورد و گفت که قرار است از خانه باستانی تقوایی پس از مرمت به عنوان موزه استفاده شود.
راه اندازی موزه کشتی در جویبار یک بار دیگر هم سال 97 مطرح شد. این بار محمد فقیه رییس وقت شورای شهر گفت که این موزه در زمینی به مساحت 2 هزار و 200 متر مربع احداث می شود و حتی تاکید کرد که برای ساخت آن در بودجه سال 98 شهرداری اعتبار پیش بینی شده است.
فروردین سال 98 نوبت به علی اسد فرماندار وقت جویبار رسید تا یک گام به جلوتر برود و اعلام کند که موزه کشتی این شهرستان تا پایان سال رونمایی و افتتاح می شود. او افزود که در این موزه که قرار است در یک خانه دوره قاجاریه راه اندازی شود، آثار بر جای مانده از دوران قاجاریه به بعد به نمایش گذاشته خواهد شد.
یک روز پس از فرماندار جویبار، سیف الله فرزانه مدیرکل وقت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران اعلام کرد که موزه کشتی را در جویبار راه اندازی می کنند. او حتی افزود که از سازمان میراث فرهنگی برای راه اندازی موزه کشتی به استان تفویض اختیار شده است.
فرزانه که در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران در اوج راه افتادن سیل در استان صحبت می کرد، توضیح داد: مازندران ظرفیت های بسیاری در حوزه های مختلف گردشگری دارد و می توانیم این ظرفیت ها را تقویت کنیم از جمله این که مازندران استان ورزش خیز و قهرمان پرور است و می توانیم گردشگری ورزشی را در استان تقویت کنیم چون ظرفیت های ورزشی مازندران می تواند محل برگزاری تورهای مختلف ورزشی باشد.
مهر ماه سال 98 زمانی که شهردار جدید بر صندلی شهرداری جویبار قرار گرفت، دوباره وعده راه اندازی موزه جویبار رسانه ای شد. این بار همت محمدنژاد گفت: با قدرت میگویم تا پایان دوره مدیریتی خود در شهرداری جویبار موزه کشتی را تحویل مردم خواهم داد.
سال 99 پرونده راه اندازی موزه کشتی جویبار بدون اضافه شدن وعده جدید ورقی نخورد ولی اکنون با ورود استاندار جدید این امید ایجاد شده است که بلاخره پایتخت کشتی ایران صاحب موزه کشتی خواهد شد.