رسوایی جدید وکیل ضدایرانی ترامپ
اقتصادنیوز؛ روزنامه آمریکایی «واشنگتنپست» در گزارشی به نقل از منابع آگاه فاش کرده است که برخلاف رویکرد افراطی کاخ سفید در قبال دولت ونزوئلا «رودی جولیانی» وکیل شخصی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در سپتامبر 2018، با «نیکلاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا تماس تلفنی برقرار کرده به امید آنکه وی را برای کنارهگیری از قدرت قانع کند. جولیانی، شهردار سابق نیویورک به مواضع ضدایرانی مشهور است...
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس؛ روزنامه آمریکایی «واشنگتنپست» گزارش داد که «رودی جولیانی» وکیل شخصی ترامپ در سپتامبر 2018 طی یک تماس تلفنی با رئیسجمهور ونزوئلا به دنبال قانع کردن وی به کنارهگیری از قدرت بوده است.
افراد آگاه به این رخداد به واشنگتنپست گفتند که جولیانی و «پیت سشنز» نماینده جمهوریخواه سابق ایالت تگزاس در این تماس تلفنی با مادورو مشارکت داشتند تا مادورو را قانع به کنارهگیری از قدرت کنند و مجددا زمینه را برای تجارت با ونزوئلا فراهم آورند.
«مت مک کوویاک» سخنگوی سشنز به واشنگتنپست گفت که این تماس تلفنی در پی نشست بهار 2018 سشنز با مادورو در ونزوئلا صورت گرفت.
یکی از مقامهای ارشد سابق دولت آمریکا به واشنگتنپست گفت که مقامات کاخ سفید پس از اطلاع از این تماس تلفنی، دلیل مداخله جولیانی در این مسئله را نمیدانستند.
دو منبع آگاه به این روزنامه آمریکایی گفتند که تماس رودی جولیانی در اواخر سال 2018، در تضاد با رویکرد تند و افراطی کاخ سفید در قبال دولت ونزوئلا بوده است و جولیانی در همان زمانهای برقراری تماس تلفنی با مادورو، با «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید در خصوص بحث درباره برکناری مادورو از قدرت دیدار کرد.
گزارش روز گذشته واشنگتنپست در ادامه گزارشهای قبلی این روزنامه بوده است که مدعی شده بود، جولیانی وارد توافقی برای یافتن راهی برای مذاکره در خصوص ایجاد یک ارتباط کانال پشتی بین ترامپ و مادورو شده بود.
ارتباطات جولیانی با مقامهای کشورهای خارجی در تمامی دوران تحقیقات مجلس نمایندگان آمریکا درباره فرایند استیضاح ترامپ زیر ذرهبین قرار گرفته است.
شکایت افشاگر، جرقه آتشی بود که حالا تمام کاخ سفید را در بر گرفته و به یک رسوایی تمامعیار برای ترامپ بدل شده است. بر اساس اطلاعاتی که بعدا منتشر شد، مشخص شد که ترامپ مرداد ماه امسال در تماس تلفنی با «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین، تلویحا اعطای کمکهای نظامی به اوکراین را به پیشبرد تحقیقات قضایی علیه هلدینگ اوکراینی «بوریسما» که هانتر بایدن یکی از اعضای هیأت مدیره آن است، مشروط کرده است.
در این تحقیقات مشخص شد که جولیانی نیز با تماسهایی که با مقامهای اوکراینی داشته، در قضیه اوکراینگیت نقش داشته است و افرادی که در کنگره برای شهادت دادن حاضر شدند، تصریح کردند که جولیانی رابط میان ترامپ و مقامات کییف بوده است.
جولیانی پیش از این به سی ان ان گفته بود که «هیچ اطلاعی از هیچیک از مزخرفاتی» که در شکایت افشاگر مطرح شده ندارد.
بهمن ماه سال گذشته «خوان گوآیدو» در اقدامی غیرقانونی خودش را به عنوان «رئیسجمهور موقت» ونزوئلا به رسمیت شناخته و ادامه دولت مادورو را که تنها چند ماه پیش از آن با رأی بالای مردم ونزوئلا مجددا به ریاستجمهوری انتخاب شده بود، غیرقانونی اعلام کرد.
پس از آن نیز، واشنگتن با وضع تحریمهایی علیه کاراکاس، تمام تلاش خود را برای برکنار کردن دولت مادورو از قدرت به کار گرفت و در مرداد ماه سال جاری در همین راستا تمامی داراییهای دولت ونزوئلا در آمریکا را مسدود کرد.
تلاشهای واشنگتن برای تشدید فشار علیه دولت ونزوئلا به امید برکنار کردن مادورو از قدرت، تاکنون نتیجهای در برنداشته است و مادورو با حمایت مردم کشورش همچنان بعنوان رئیسجمهور قانونی ونزوئلا در قدرت باقی مانده است.
این مطلب برایم مفید است بلی 0 نفر این پست را پسندیده اند