شنبه 3 آذر 1403

رشد سه برابری تقاضا برای تحصیل در رشته‌های هنر

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
رشد سه برابری تقاضا برای تحصیل در رشته‌های هنر

رییس سازمان امور دانشجویان از رشد سه برابری تقاضا برای تحصیل در رشته های هنر طی یک دهه خبر داد و گفت: در سال 90 تنها 53 هزار نفر تقاضا برای تحصیل در این رشته ها وجود داشت و بعد از یک دهه، امسال شاهد 161 هزار متقاصی در رشته های هنری هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر هاشم داداش پور در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه هنر اصفهان با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به ظرفیت فراوان هنر به عنوان یک ابزار در پیشبرد اهداف ملت‌ها و انتقال آرمان‌ها و اندیشه‌ها، متاسفانه بدلیل عدم ایجاد پل ارتباطی با صنعت و اقتصاد، کمتر از این پتانسیل استفاده مطلوب بعمل آمده است.

رییس سازمان امور دانشجویان در ادامه با اشاره به چهار دانشگاه هنر تهران، تبریز، شیراز و اصفهان، که در سه دهه گذشته تاسیس شدند، از آنها بعنوان چهار مکتب هنری نام برد و گفت: همانطور که در گذشته مکتب اصفهان و شیراز و... را داشتیم، باید امروز نیز این دانشگاه‌ها با تجهیز به علم روز و امکانات و پرورش سرمایه‌های انسانی، به احیای مکتب‌های ارزشمند هنری گذشته بپردازند.

داداش پور در ادامه به اقبال جوانان به رشته‌های هنری اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: در سال 1390 از یک میلیون و 280 هزار دانشجو، تنها 53 هزار نفر تقاضا برای این رشته ها وجود داشت و بعد از یک دهه، امسال شاهد 161 هزار متقاصی در رشته‌های هنری هستیم و این یعنی رشد سه برابری و این نشانگر علاقمندی لایه‌های اجتماعی جامعه به هنر است که وظیفه وزارت علوم را در پاسخگویی به مطالبات هنری بیش از گذشته می‌نماید.

معاون وزیر علوم به تقسیم‌بندی دانشگاه‌ها پرداخت و بیان کرد: نسل اول دانشگاه ها را آموزش محور می‌توان نام نهاد، نسل دوم را پژوهش محور و نسل سوم، نسل کارآفرین هستند و انتظار می‌رود دانشگاه‌های هنر در کنار انجام ماموریت‌های آموزش و پژوهش با نگاهی ویژه به کارآفرینی در حوزه هنرهای صنایع اسلامی در سطح آکادمیک نسبت به تجهیز و راه‌اندازی کارگاه‌های متعدد کارآفرینی هنر اقدام نمایند و با پیوند با اقتصاد به رشد و شکوفایی برسند.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وی از دانشگاه‌ها به عنوان مهمترین و ارزشمندترین دارایی هر استان نام برد و از مجموعه مدیران دولتی استان‌ها در خواست توجه ویژه به این سرمایه‌ها نمود و تاکید کرد: در دولت سیزدهم اختیارات قابل توجهی به استانداران داده شده و هر استاندار نقش دولت را در استان ایفا می‌کنند.