رضا شاه
رضا شاه
آیت الله مسعودی خمینی گفت: اسلام زوری نیست و امکان ندارد. اگر زور باشد، شخص در جای دیگر کار خود را انجام میدهد. زور فقط در مبارزه با آمریکا باید باشد.
جماران نوشت: آیت الله مسعودی خمینی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اینکه اسلام میگوید زن حجاب داشته باشد، شخصیت زن با شخصیت مرد فرق نمیکند. اسلام میگوید شخصیت زن باید حفظ شود. زن خدای نکرده لاابالی، پیش پاافتاده یا خراب نیست، بلکه زن فهیم است و باید متعلق به یک نفر باشد. زن در خانه و با محرمهای خود هر گونه میتواند باشد، اما در خیابان انواع و اقسام انسان وجود دارد.
کتاب «تاریخ با طعم زغال اخته» از جمله آثار یوسف قوجق است که با جستوجویی در دل تاریخ معاصر، تلاش دارد نگاهی بیندازد بر آنچه بر مردم ایران گذشته است.
در حدیث وارد شده کسی که نماز را از اول وقت به تأخیر بیاندازد، نماز او را نفرین میکند و خطاب به ضایعکننده نماز میگوید: «ضَیعکَ اللهُ کَما ضَیَعتَنی؛ خدا تو را ضایع کند همان طور که مرا ضایع کردی.»
آتاتورک زاد و رودی نداشت و از فعالیت حزب "خلق جمهوریخواه" نگران نبود؛ چراکه جانشین وی سرانجام میبایست از درون این حزب برآید؛ اما رضاشاه علاوه بر آنکه اهل قیام و قعود حزبی نبود، به واگذاری سلطنت به فرزندش نیز میاندیشید و خائف بود که مبادا حضور یک حزب قدرتمند در فضای سیاسی کشور، قدرت را از چنگ خاندانش خارج سازد.
حکیمیان در کتاب «روحالله» نیز با بررسی زندگی امام (ره) تلاش کرده است روایتهای جدیدی از زندگی مردی ارائه دهد که با انقلابش جهان اسلام را تغییر داد و امید و خودباوری را دوباره در دل ملتهای مسلمان بیدار کرد.
عکسی از پیام تبریک هیتلر به رضا شاه به مناسبت نوروز سال 1317 منتشر شده است.
رضا شاه حسینی مقدم با بیان اینکه سه طبیعت گرد برای تفریح به پارک ملی کویر عازم شده بودند که به دلیل گرفتار شدن در باتلاقهای شمال شرقی پارک ملی کویر نتوانسته بودند ادامه مسیر دهند، بیان کرد: این گردشگران حوالی منطقه معروف ریگ جن گرفتار شده بودند.
گرمسار - سه طبیعتگرد که در منطقه ریگ جن شهرستان گرمسار، مسیر خود را گم کرده بودند با تلاش هلال احمر و محیط زیست نجات پیدا کردند.
سلام نو نوشت: تقریبا صد سال پیش محمدعلی فروغی، اندیشمند و سیاستمدار برجسته ایرانی، در یادداشتهای خود خیال بافیهایی از پیشرفت تکنولوژی انجام داد که امروز میتوان به جرات آنها را پیشبینیهای جالب و درست ارزیابی کرد.
در دوران سلطنت فتحعلیشاه و محمدشاه قاجار دو پوند استرلینگ برابر با یک تومان ایران شد. در این زمان یک پوند برابر بود با 25 فرانک فرانسه و 10 روپیه هند، یعنی، یک تومان ایران برابر بود با 5/ 12 فرانک فرانسه. در همین زمان، یک تومان ایران با دو دلار و پنجاه سنت آمریکا برابر بود. در سالهای منتهی به انقلاب و از نیمه دوم سال 1356 نرخ رشد اقتصادی روند کاهشی به خود گرفت. با این وجود قیمت ارز...
اقتصادآنلاین نوشت: در نیمه اول سده نوزدهم میلادی، یعنی در دوران سلطنت فتحعلیشاه و محمدشاه قاجار، یک تومان ایران با دو دلار و پنجاه سنت آمریکا برابر بود. در دوران مظفرالدینشاه ارزش دلار آمریکا و تومان ایران تقریبا یکسان بود. قیمت دلار در آغاز قرن چهاردهم شمسی برابربا 11.2 ریال بود. قیمت دلار قبل از انقلاب و در پایان سلطنت پهلوی دوم در دورهای که صادرات نفت خام در قله تاریخی قرار داشت،...
ایسنا نوشت: تبانی سفارت انگلیس در تهران کودتای سیاسی - نظامی سید ضیاء و رضا خان میرپنج در زمستان یک سده پیش بود. کودتاگران پس از فتح تهران با زهر چشم از مقامات سیاسی مردم شهر را هم مجبور به سکوت و حرفشنوی کردند و شد آنچه آیتالله سید حسن مدرس و دکتر محمد مصدق و برخی شخصیتهای سیاسی عصر قاجار هشدار دادند.
در این گزارش سراغ تیتراژهای ماندگار سریالهای تلویزیونی که یادآور روزگار گذشتهاند رفتهایم.
بی آن که بدانند شمخانی راهی سفر صلح است روی جلد نوشته «دهها تصمیم بانک مرکزی برای جلوگیری از شوک ارزی نمیتواند به اندازه یک تصمیم دیپلماتیک اثرگذار باشد.»