رضا شاه
رضا شاه
به گزارش فارس، مدتی است در تلویزیونهای فارسی زبان خارجی و کسانی در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی میگویند: نوسازی و تجدد ایران با رضا شاه آغاز شد. این مسلماً دروغ است.
به گزارش گروه دانشگااه خبرگزاری دانشجو، در آستانه چهل و چهارمین فجر انقلاب اسلامی، بیست و سومین کرسی آزاد اندیشی با موضوع بررسی «قدرت رسانههای نظام سلطه و رازهای ایستادگی یک ملت» با حضور شاهین رفیعی استاد دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و ابوذر یاسری پژوهشگر حوزه انقلاب اسلامی روز دوشنبه دهم بهمن ماه برگزار شد. جهاد تبیین ذهنیت را منطبق بر واقعیت میکند شاهین رفیعی استاد...
اندیشکده سعدا 2 کتاب جدید از نویسنده کتاب «صعود چهل ساله» با نامهای «خود خدا» و «خدا زاده» را در روزهای آتی منتشر خواهد کرد.
عداز ماجرای شهریور 1320 و رفتن رضا شاه از ایران فضا برای انجام یک سری فعالیتهای روشنفکری از جمله فعالان اجتماعی باز شد. در این دوره یک سری از پزشکان و روشنفکران انجمن مبارزه با مصرف الکل و تریاک را راه انداختند. براساس اسناد موجوددر اوایل دهه بیست 15 تا 20 درصد تهرانیها تریاک مصرف میکردند.
تلویزیون در کنار برنامههای ویژه در ایام دهه فجر، شروع یک سریال جدید امنیتی و برنامه «هفت» را به طور ویژه پیگیری میکند.
در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برنامههای مختلفی از شبکههای سیما پخش میشود.
در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برنامههای مختلفی از شبکههای سیما پخش میشود.
رضا شاه، همان شخصیتی که با خیال پردازی خود را در جای سلطنت میبیند، در پی کارزار شکست خورده "من وکالت میدهم" تور دیدار با مقامات اروپایی را شروع کرده و از آنها در خواست کمک به انتقال حکومت در ایران می کند. منبع: دانشجو
اخیرا مباحثی مبنی بر خروج دو تاج پهلوی و ملکه در زمان انقلاب مطرح شده است. در حالی که این دو تاج و به همراه برخی جواهرات دیگر تا قبل از تعطیلی خزانه ملی جواهرات همزمان با شیوع کرونا در موزه جواهرات ملی برای عموم مردم قابل بازدید بودند.
زندهیاد مصفا که او را بزرگترین قصیدهسرای معاصر پس از بهار معرفی میکنند، در کتاب «شاعر مشتعل» به بیان خاطرات خود از وقایع سیاسی و اجتماعی پرداخته است.
نگاه طاغوت به جایگاه زن ایرانی را میتوان در نوع پاسخ رضاشاه به درخواست دخترش اشرف پهلوی برای تحصیل در سوئیس مشاهده کرد: دست از این مزخرفات بردار!
همشهری آنلاین نوشت: عکسی از ضلع شرقی میدان توپخانه تهران، خیابان امیرکبیر فعلی و چراغ گاز سابق باقی مانده است که در آن گاریها در رفت و آمدند.