رضا شاه
رضا شاه
تهران - ایرنا - محمد فرخی یزدی از شاعران به نام مشروطه و دوران رضا شاه، شاعری است که جان خود را در راه عقیدهاش گذاشت. فرخی یزدی که یکبار دهانش توسط عمال حاکم یزد دوخته شده بود، سرانجام جانش توسط احمد احمدی پزشک دربار رضا شاه ستانده شد. گزارش زیر به زندگی سیاسی و ادبی این شاعر میپردازد.
فرح پهلوی اخیراً در مصاحبهای مدعی شده آماده بازگشت به ایران است و نوه خود را نیز بهعنوان ولیعهد آینده انتخاب کرده است! اظهاراتی که با ادعاهای سابق آنها درباره دموکراسی تفاوت داشت.
زیبا کلام گفت: برخی اصولگرایان معتقدند، رهبری تقریبا از تمام دولتهای بعد از جنگ رضایت نداشته اند. از نگاه این اصولگرایان، مهم نیست این دولت ها کار خودشان را درست انجام دادند یا غلط، مهم این است که با رهبری، هماهنگ و «مچ» نبوده اند، بنابراین، نمره مردودی گرفته اند.
علی لاریجانی، باهنر، احمد توکلی و... بالاخره، عقبهای داشتند، نمی شود که اینها را به هر دلیلی کنار گذاشت! و تاثیر منفی این حذف ها را روی اصولگرایان شناسنامه دار که حرف شان سند است را نادیده گرفت. بنابراین، می بینید، اصولگرایان استخوان خرد کرده یا سکوت کرده اند و و موضع جمایت از آقای رئیسی نمی گیرند یا حتی منتقد بخش هایی از سیاستگذاری ها و عملکرد شخص رئیس جمهور یا اعضای کابینه اش هستند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو؛ اولین مراسم سالگرد مرحوم علامه محمدرضا حکیمی با حضور رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی، حجت الاسلام محمدتقی سبحانی، جلال رفیع، سیدعباس صالحی نماینده ولی فقیه در مؤسسه اطلاعات، حجت الاسلام محمد جواد حجتی کرمانی پژوهشگر و پیشکسوت انقلابی، دکتر احسان شریعتی و جمعی دیگر از اساتید امروز یکشنبه 30 مرداد ماه برگزار شد. صالحی...
صادق زیباکلام، نظرات جالبی را در خصوص رضا شاه به زبان آورد
صادق زیباکلام در گفتگو با کافهخبر در «خبرآنلاین»، نظرات جالبی را در خصوص رضا شاه به زبان آورد و از این گفت که ایران فعلی، مدیون ضرب شمشیر آقا محمدخان و چکمههای رضا شاه است. منبع: خبرآنلاین
مراسم نکوداشت مرحوم علامه محمدرضا حکیمی با حضور جمعی از اساتید برگزار و از سه اثر تولیدشده ازجمله نرمافزار مجموعه آثار علامه حکیمی، رونمایی شد.
امام جمعه موقت قزوین در خطبههای نماز جمعه گفت: تطهیرکنندگان یزید، امروز پهلوی را تطهیر میکنند.
ایسنا نوشت: موفقیت چشمگیر شعبوون که موجب ماندگاری نامش در تاریخ سیاسی ایران شد، کشاندن اراذل و اوباش و زنان تنفروشِ منطقه میدان گمرک معروف به شهرِ نو به کف خیابانهای اطراف میدان توپخانه و بهارستان به عنوان مخالفان دکتر مصدق در روز کودتای 28 مرداد بود.
شعبان جعفری نه عقل اجتماعی و سیاسی داشت و نه درکی از بازیچه دست حکومت و جریانهای فکری و سیاسی شدن داشت. از هر طرف که بیشتر تعریف و تمجدید میشنید و بیشتر «حال» میکرد یا به قول معروف سبیلش بیشتر چرب میشد با همان طرف بر علیه طرف مقابل میشورید، بیآن که بداند چرا این چنین میکند و از بلوا و غائله به پا کرده، چه میخواهد.
اول فروردین 1300 شانزدهمین و آخرین عضو خانواده جعفری در محله سنگلج، گذر درخونگاه به دنیا آمد و نامش را «شعبوون» گذاشتند.
کامران غضنفری گفت: کودتا 28 مرداد ماه نشان می دهد که ما به حمایت های ظاهری آمریکا نبیاد دلخوش باشیم، باید روی پای خود بیایستیم و به مردم خود اتکا کنیم و با اتکا به یاری خداوند متعال در مقابل زیاده خواهی های دشمنان بیایستیم.
مرور و مطالعه ی مستندات تاریخی حول مسئله ی نفت و کودتای28مرداد انگیزه ای شد تا برای یادداشتی با نگاهی متفاوت پیش از مطالعه ی تاریخ سیاسی ایران، به سراغ منابع کهن تر رفته بلکه در تاریخ ادبیات و فرهنگ عامه ی ایران روایتی متفاوت نسبت به آنچه در سیاست از چگونگی پیدایش و کشف نفت آمده است بیابم.