دوشنبه 5 آذر 1403

رفوزه شدگان فتنه 88 کسانی بودند که از خط ولایت جدا شدند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
رفوزه شدگان فتنه 88 کسانی بودند که از خط ولایت جدا شدند

دهقانی گفت: رفوزه شدگان جریان فتنه 88، کسانی بودند که از خط ولایت جدا شدند؛ این‌ها کسانی بودند که نتوانستند تحلیلشان، رفتارشان و گفتارشان را منطبق با تحلیل رهبر معظم انقلاب درباره فتنه کنند و خودشان را در مسیر قانون نگه دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سجاد دهقانی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: دو دیدگاه در مورد فتنه 88 وجود دارد، دیدگاه نخست آن است که متاثر و به تبعیت از مقام معظم رهبری بوده و نگاهشان به آنچه که پس از انتخابات 88 رخ داد، که فتنه 88 اختلاف داخلی بین دو داوطلب و بخشی از جامعه با بخش دیگر نبوده بلکه، عملیاتی با هدف براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود. کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد: دیدگاه دیگر پیرامون فتنه 88 اینگونه نبوده و برخی می گویند که انتخاباتی برگزار شد و طبیعت برگزاری انتخابات نیز آن است که به‌طور مثال دو دسته با یکدیگر اختلاف داشته باشند. این مسائل سبب بروز اختلافاتی در کشور شده. با نگاهی درست و موشکافانه می توان پی برد هدف این فتنه به دیدگاه اول نزدیکتر است. دهقانی تصریح کرد: در فتنه 88 حق و باطل با یکدیگر مخلوط شدند و عده‌ای که از آنها انتظار نداشتیم در برابر فتنه سکوت کردند، البته به هیچ عنوان مطرح نمی‌کنیم جریان فتنه یعنی جریان خاص، اما این انتقاد را به صراحت اعلام می‌کنیم که با گذشت سالیان از فتنه 88 برخی جریان ها مرزبندی صحیح خود را با جریان فتنه روشن نکرده‌اند و این مرزبندی باید روشن و مشخص شود؛ در این فتنه عده‌ای از مسئولین که سابقه انقلابی داشتند مردود شدند؛ عده‌ای دیگر به‌واسطه اشتباهات‌شان تجدید شدند و عده‌ای دیگر که به اصول اساسی انقلاب پایبند بودند در این آزمون نمره قابل قبول کسب کردند. متاسفانه عده‌ای به بهانه اینکه وقایع فتنه حاصل دعوا بین چند نفر است، سیاست سکوت و عدم مداخله را پیش گرفته و کنار نشستند؛ تا ببینند از پس جریانات فتنه چه اتفاقی می‌افتد؛ غافل از اینکه فتنه‌گران با نظام اسلامی مشکل دارند، نه با فرد. وی ادامه داد: رفوزه شدگان جریان فتنه 88، کسانی بودند که از خط ولایت جدا شدند. این‌ها کسانی بودند که نتوانستند تحلیلشان، رفتارشان و گفتارشان را منطبق با تحلیل رهبر معظم انقلاب درباره فتنه کنند و خودشان را در مسیر قانون نگه دارند؛ کسانی که نتوانستند دست دشمن را در فتنه 88 ببینند و ساده‌انگاری را پیشه کردند، اینان رفوزه شدند، هم کسانی که سکوت کردند و هم کسانی که به فتنه‌گران کمک کردند. کسانی که از خط رهبری جدا شدند، در فتنه 88 رفوزه شدند. کارشناس مسایل سیاسی مطرح کرد: اتهام تقلب به نظام اسلامی و جمهوری اسلامی خیانت بزرگ احزاب و سیاسیون داخلی بود که به پاک‌ترین نظام سیاسی دنیا وارد کردند و حضور حداکثری نزدیک به 85 درصدی واجدان شرایط در انتخابات را که جزء نادرترین انتخابات محسوب می شد را تبدیل به تهدید علیه نظام کردند و باعث خشنودی و فرصت طلبی دشمن شد و این یک خیانت بزرگی بود.

دهقانی با تاکید بر اینکه اگر تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نبود، کشور در این فتنه دچار آشوب‌ها و درگیری‌های بیشتری در داخل کشور می‌شد، گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با مشخص کردن دست دشمن و نقشه دشمن، روشنگری و با بصیرت افزایی و هدایت افکار عمومی جلوی تحقق اهداف این فتنه را گرفتند. وی عنوان کرد: بصیرت مردم بعد روشنگری مقام معظم رهبری باعث شد مردم سران فتنه که ابزار دست مستکبران شدند را بشناسند و دو کار را برای خاموش کردن آتش فتنه انجام دهند، ابتدا به سران فتنه بی‌توجهی کردند، دوم اینکه مردم جایی که نیاز به حضور انقلابی بود، وارد صحنه شدند و خودشان را نشان دادند؛ عدم حضور مردم در اعتراضاتی که سران فتنه به‌دنبال آن بودند و حضور در صحنه‌ها برای دفاع انقلاب مانند حماسه 9 دی، آتش فتنه را خاموش کرد. کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: گروه‌های سیاسی داخلی پس از فتنه 88 و پس از آرام شدن و فرو نشستن گرد و غبار فتنه آرایش متفاوتی گرفتن و نفاق از چهره بسیاری از گروه‌های سیاسی برداشته شد و این گروه‌ها پس از فتنه به گروه های تقسیم شد؛ گروهی که به حق آرمان‌های انقلاب اسلامی را باور دارند و حاضر بودند پای این آرمان‌ها بمانند و گروه دیگر که کج‌فهمی‌ها و منافع خودشان را در مسائل انقلاب دخالت دادند. دهقانی اذعان کرد: برخی از رسانه‌های داخلی مانند برخی جریان‌های سیاسی در فتنه 88 بدخواهان را پشتیبانی و افکار فتنه‌گران را منتشر کردند و گروهی سکوت اختیار کردند و برخی از رسانه‌های داخلی روشنگری کردند و باعث افزایش بصیرت مردم شدند. وی عنوان کرد: ورود رسانه های داخلی به ماجرای فتنه بستگی به حزب و جناح وابسته آنها داشت و ورود آنها شبیه رفتار جریان سیاسی آنها بود. کارشناس مسائل سیاسی گفت: انقلاب‌های رنگی یا مخملی با یک رنگ و نماد در کشورهای مختلف جهان با هدایت غربی‌ها و در راس آن‌ها سیاستمدار غربی جورج سوروس برنامه‌ریزی شده است؛ انقلاب مخملی طرحی برای تغییر دادن حکومت‌هایی است که با نظام‌های مستکبر جهان، یعنی آمریکا و غرب همراهی ندارند. انقلاب رنگی یا مخملی سوء استفاده از مردم علیه مردم است؛ یعنی با فریب دادن افکار عمومی و استفاده از خواص، مردم را وارد میدان می‌کنند تا اهدافی که آمریکا و غرب دارند، در کشورها پیاده شود. دهقانی ادامه داد: انقلاب مخملی می‌خواهد از مردم کشورها استفاده کند تا سیاست‌های سیاستمداران غربی را برای کشورشان بپذیرند و نظام ضد غربی و ضد آمریکایی را ساقط کنند و تمام پشتیبانی ها توسط غربی ها بخصوص آمریکا صورت می پذیرد. وی مطرح کرد: خبرهایی مبنی بر دیدار محمد خاتمی و جورج سوروس مطرح است که محمد خاتمی آن را تکذیب می کند و صحت وسقم آن مشخص نیست. کارشناس مسایل سیاسی خاطر نشان کرد: جلو گیری از تکرار فتنه ها که ممکن است پی در پی و با عناد دشمنان صورت پذیرد راهی جز جهاد تبیین که مقام معظم رهبری تاکید بر آن دارد نیست، جهاد تبیین و بصیرت افزایی تنها راهی است که می‌توانیم از فتنه‌هایی همچون فتنه 88 جلوگیری کنیم و شناخت دشمن و دست های دشمن برای مردم امری ضروری است. انتهای پیام /