جمعه 9 آذر 1403

رقابت 485 نوجوان در جشنواره انتخاب نوجوان برگزیده شهر تهران

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
رقابت 485 نوجوان در جشنواره انتخاب نوجوان برگزیده شهر تهران

همزمان با ایام گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 485 نوجوان منطقه 14 در جشنواره انتخاب نوجوانان برگزیده شهر تهران شرکت کردند.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با هدف شناخت ظرفیت نوجوانان برگزیده به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، "جشنواره نوجوونیم" با موضوعات هنری، ادبی، ورزشی، مذهبی، رسانه و فناوری اطلاعات در بخش‌های فردی و گروهی برگزار شد.

براساس این خبر، در مرحله داوری "جشنواره نوجوونیم"، هیئت داوران جشنواره در منطقه چهارده "رضا مهدیزاده طاهری"، "فاطمه راسته"، "داوود خوانساری"، "سید مهدی‌طاها حسینی" و "شیوا زیودار" براساس شاخصه‌های هر کدام از موضوعات جشنواره، سه شنبه 17 بهمن ماه سال جاری از ساعت 16 تا 19 در سالن سرای حضور فرهنگسرای اخلاق، آثار واصله را ارزیابی می‌کنند.

نوجوانان برگزیده 8 شاخه هنری در جشنواره «نوجوونیم» معرفی شدند

این خبر می‌افزاید: هیئت داوران از بین تمامی آثار رسیده، پنج اثر برگزیده را انتخاب و در آیین جشنی که چهارشنبه 19 بهمن ماه سال جاری از ساعت 15:30 در فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود. تندیس، لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به آنها اهداء می‌شود.

معرفی و نمایش آثار زنده یاد "حبیب الله صادقی" در برنامه "انقلاب رنگ"

معرفی و نمایش آثار زنده‌یاد حبیب الله صادقی، طراح و نقاش معاصر به مناسبت فرا رسیدن چهل چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در برنامه‌ای با عنوان "انقلاب رنگ" از 17 بهمن ماه سال جاری در فضای مجازی منتشر می‌شود.

نمایشگاه "انقلاب رنگ"مشتمل بر 25 اثر نقاشی با موضوع رویدادهای تاریخی انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی بر ایران از حبیب الله صادقی در قالب فتوکلیپ است.

براساس این خبر، زنده یاد صادقی فارغ التحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد این رشته و دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس بود.

وی آثارش رنگ و بوی انقلابی داشت و معتقد بود هنر انقلابی همچنان به حیات خود ادامه خواهد داد، وی در کنار کاظم چلیپا و ناصر پلنگی و چند تن دیگر جزو هسته اولیه جریان موسوم به نقاشان انقلاب بودند.

این خبر می‌افزاید: فتوکلیپ "انقلاب رنگ" از طریق صفحه مجازی نگارخانه کلک خیال به نشانی https://www.aparat.com/kelkekhial.gallery باز نشر داده می‌شود.

نگارخانه کلک خیال در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی جنب بوستان گلزار، طبقه دوم فرهنگسرای اخلاق واقع است.