رهاسازی آب 2 سد در دریاچه ارومیه
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام میزان سطح آب در دریاچه ارومیه با رهاسازی آب دو سد گفت: امسال برای اولین بار حقآبه دریاچه ارومیه تامین شد.
علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در چهارمین برنامه پاسخگویی برخط سازمان حفاظت محیط زیست به تماسهای تلفنی شهروندان در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری حضور یافت و پاسخگوی طرح، نظرات، ایدهها، شکایتها و درخواستهای مردم در حوزه مأموریتی خود در سازمان حفاظت محیط زیست شد.
به گزارش ایرنا، در ابتدای این نشست حجتالاسلام و المسلمین احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاستجمهوری با اعلام اینکه به مناسب روز نمادین درختکاری در خدمت علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هستیم، تاکید کرد: تلاش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در استیفای حق زندگی و طبیعت سالم برای مردم عزیز کشورمان هستند، شایسته تقدیر است.
رهاسازی آب 2 سد در دریاچه ارومیه
سلاجقه نیز با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار حقابه دریاچه ارومیه تامین شد، گفت: با رهاسازی آب 2 سد در دریاچه ارومیه میزان آب این دریاچه به 1.5 میلیارد مترمکعب رسید و انشاءلله تا پایان سال رهاسازی بقیه سدها نیز انجام خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه محیط زیست برای حمایت و پشتیبانی از نیروی انسانی سازمان حفاظت محیط زیست که از ارکان اصلی تحقق اهداف این سازمان هستند، گفت: امسال 1000 نفر نیروی متخصص در بدنه سازمان حفاظت محیط زیست تزریق میشود.
دستاوردها قابل مقایسه با دولتهای پیشین نیست
سلاجقه افزود: در حوزه محیط بانی دولت توجه ویژه به سازمان حفاظت محیط زیست دارد و محیطبانان از نظر دریافتی و شرایط زندگی در شرایط مطلوبی قرار دارند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: علی رغم اینکه کشور در بدترین شرایط سیاسی اقتصادی و اقلیمی قرار دارد، دولت سیزدهم توجه ویژه به محیط زیست داشته و دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه محیط زیست قابل مقایسه با دولتهای پیشین نیست.
تعیین تکلیف 411 ابر پروژه در حوزه محیط زیست
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه برخی مسائل محیط زیستی سالها بود که تبدیل به استخوان لای زخم شدهاند، گفت: 411 ابر پروژه در حوزه محیط زیست باقی مانده بود و به دستور رئیسجمهوری، سازمان محیط زیست وارد کار شده است. این پروژهها در حال غربالگری است و بهتدریج تعیین تکلیف میشوند.
افزوده شدن 3 هزار هکتار به وسعت خلیج گرگان
وی ادامه داد: پروژههای میانکاله و خلیج گرگان تعیین تکلیف شد و با اقدامات انجام شده طی چهار هفته 3000 هکتار به وسعت خلیج گرگان افزوده شد. مسایل منابع طبیعی و محیط زیست لاینفک هستند بنابراین امیدواریم سازمانهای این دو حوزه ادغام شوند.
قانونمند شدن آفرودسواری تا اردیبهشت 1403
سلاجقه در پاسخ به سوال شهروندی اعلام کرد: دولت سیزدهم اولین دولتی بود که با آفرود سواران جلسه گذاشت و اولین آیین نامه نحوه ورود آفرود سواران به طبیعت در حال تدوین و اجرایی شدن است؛ این آییننامه موضوع آفرود سواری را به سمت و سویی خواهد برد که انشالله این افراد به عنوان حامیان و محافظان محیط زیست و همچنین اشاعه دهندگان اخلاق عمل کنند.
وی تاکید کرد: آییننامه آفرودسواری در طبیعت با همکاری وزارت میراث فرهنگی، کمیته ملی طبیعتگردی تدوین و تا اردیبهشت ماه جاری ابلاغ و اجرایی میشود.
فقط استفاده از 2 نوع مالچ دوستدار محیط زیست مجاز است
سلاجقه در پاسخ به حسین آقاخانی استاد دانشگاه و فعال محیط زیست و انتقادی که نسبت به مالچ پاشی در غرب کرخه داشت، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست مخالفت صریح خود با مالچپاشی در منطقه غرب کرخه را اعلام کرده است و در این راستا اقدامات عملی و مناسبی را پیگیری کرده است.
به گفته رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، این سازمان با فراخوانی سراسری و شناسایی 100 شرکت تولیدکننده مالچ دوستدار محیط زیست اقدام به شناسایی 2 نوع مالچ کرده است که هیچگونه ضرری برای محیط زیست ندارند.
وی افزود: به تمام سازمانها و ارگانهای منطقهای ابلاغ شده و این مجموعهها تنها مجاز به استفاده از این 2 نوع مالچ تایید شده سازمان حفاظت محیط زیست هستند.
از میان اخبار