رها کردن آب آلوده رادیواکتیو برای ژاپن دردسر شد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، پس از کره جنوبی، روسیه هم تصمیم گرفت به خاطر رهاسازی آب آلوده رادیواکتیو شده نیروگاه هستهای فوکوشیما واردات شیلات از ژاپن را ممنوع کند. دولت روسیه اعلام کرده که این ممنوعیت تا زمانی که سلامت محصولات ژاپنی بر مبنای استانداردهای اتحادیه اقتصادی اوراسیایی تأیید نشود، پابرجا خواهد ماند. چین هم که بزرگترین واردکننده شیلات از...
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، پس از کره جنوبی، روسیه هم تصمیم گرفت به خاطر رهاسازی آب آلوده رادیواکتیو شده نیروگاه هستهای فوکوشیما واردات شیلات از ژاپن را ممنوع کند.
دولت روسیه اعلام کرده که این ممنوعیت تا زمانی که سلامت محصولات ژاپنی بر مبنای استانداردهای اتحادیه اقتصادی اوراسیایی تأیید نشود، پابرجا خواهد ماند.
چین هم که بزرگترین واردکننده شیلات از ژاپن محسوب میشود، در ماه آگوست واردات شیلات از این کشور را ممنوع اعلام کرده بود. در واقع اقدام این کشورها در واکنش به تصمیم دولت ژاپن برای رهاسازی آب آلوده نیروگاه هستهای فوکوشیما به دریا است.
ژاپن اخیرا 1.3 میلیون تن آب این نیروگاه را در دریا رهاسازی کرد. ژاپن به مدت 10 سال این حجم آب را در نیروگاه هستهای فوکوشیما نگهداری کرده بود. این نیروگاه 12 سال پیش و به خاطر یک زلزله 9 ریشتری آسیب دید که به وقوع یک فاجعه منجر شد.
گفته میشود؛ حادثه نیروگاه فوکوشیما بدترین حادثهی هستهای جهان از سال 1986 و فاجعه چرنوبیل بهشمار میرود.
دولت ژاپن اعلام کرده که آب رها شده مذکور سالم بوده و آژانس بینالمللی هستهای این تصمیم را تأیید کرده است.