روزی که کنگرههای قصر 2500 ساله فروریخت و حکومت مستضعفین جانشین آن شد
صبح گاه 12 فروردین که روز نخستین حکومت الله است از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند، روزی که کنگرههای قصر 2500 ساله حکومت طاغوتی فرو ریخت و سلطهی شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین جانشین آن گردید.
گروه سیاسی خبرگزاری میزان، امروز 12 فروردین سالگرد رأی قاطع ملت ایران به تاسیس نظام جمهوری اسلامی است. در 12 فروردین سال 58، بیش از 98 درصد از مردم ایران با حضور در پای صندوقهای رأی به استقرار نظام جمهوری اسلامی رأی دادند و بدین ترتیب ثمره مبارزات ضد طاغوتی و شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ملت ایران به بار نشست و پایههای سلطنت 2500 ساله سلسلههای وابسته و ضعیف و ضد مردمی حاکم بر ایران اسلامی، فروریخت. پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در 22 بهمن سال 1357، به دعوت امام خمینی (ره) همهپرسی نظام جمهوری اسلامی ایران در روزهای 10 و 11 فروردین 1358 در سراسر کشور برگزار شد و 98.2 واجدین شرکت در همهپرسی با دادن رای «آری»، با برقراری حکومت جمهوری اسلامی موافقت کردند. 12 فروردین نخستین روز حکومت الله امام خمینی (ره) که از همان روزهای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی، تاکید ویژهای به برگزاری همه پرسی داشتند، روز 12 فروردین را روز نخستین حکومتالله دانستند؛ در تقویم رسمی هم روز 12 فروردین به عنوان «روز جمهوری اسلامی» نامگذاری شده است. طبق اعلامیه دولت موقت، در رفراندم برگزار شده، 20 میلیون و 288 هزار تن (98 و دو دهم درصد آراء) به حذف سلطنت و برقراری نظامی اسلامی «بله» گفتند. برنامهریزی و تصویب قوانین مربوط به رفراندوم تعیین شکل حکومت ایران برعهده شورای انقلاب بود. این رفراندوم، هم به آن دلیل که رفراندوم شکلگیری نظام بود و هم به سبب آنکه اولین رفراندوم عمومی، پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود، اهمیت فراوانی داشت و به همین دلیل، تصویب قوانین مربوط به آن نیز، دارای اهمیت بسیار بود. مکانیزم رای گیری در سال 58 بر اساس قانون مصوب شورای انقلاب، در هر برگ رأی، حروف رأی موافق (آری) با رنگ سبز و حروف رأی مخالف (نه) با رنگ قرمز چاپ شده بود. بخش بالای این دو قسمت که حروف آن به رنگ قرمز بود، تعرفه رفراندوم بود و رأیدهندگان، پس از دریافت برگ رفراندوم، نظر خود را به صورت مخفی برای یکی از دو حالت زیر اعلام میکردند: 1- تغییر رژیم سابق به جمهوری اسلامی که قانون آن از تصویب ملت خواهد گذشت. (آری)، با رنگ سبز 2- تغییر رژیم سابق به جمهوری اسلامی که قانون آن از تصویب ملت خواهد گذشت. (نه)، با رنگ قرمز.
شیطنت لیبرالها خنثی شد پس از مطرح شدن انجام رفراندوم، اعضای لیبرال مسلک دولت موقت، ایده افزودن کلمه «دموکراتیک» به عبارت «جمهوری اسلامی» را پیشنهاد کردند؛ این ایده با مخالفت جدی امام (ره) و نیروهای انقلابی مواجه شد. امام خمینی (ره) شدیدا با نظریه دموکراتیک اسلامی به مخالفت برخاستند و آن را نشانی از نفوذ و نماد غربزدگی به حساب آوردند. ایشان فرمودند: فقط «جمهوری اسلامی»، نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم. آیتالله مطهری نیز با اضافه کردن مفهوم دموکراتیک به «جمهوری اسلامی» موافق نبود و در این باره گفت: «.. در عبارت جمهوری دموکراتیک اسلامی، کلمه دموکراتیک حشو و زاید است...» امام خمینی (قدسسره) در تاریخ 12 فروردین 1358 پس از تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی طی پیامی رادیو تلویزیونی فرمودند: «خداوند تعالی وعده فرموده است که مستضعفین ارض را به امید و توفیق خودش، به مستکبرین غلبه دهد و آنها را امام و پیشوا قرار دهد. وعدهی خداوند تعالی نزدیک است. من امیدوارم که ما شاهد این وعده باشیم و مستضعفین بر مستکبرین غلبه کنند چنان که تاکنون غلبه کردند... من از عموم ملت ایران تشکر میکنم که در این رفراندوم شرکت کردند و رأی قاطع خودشان را که باید گفت صددرصد پیروزی بوده است دادند و به جمهوری اسلامی هم رأی دادند... جمهوری اسلامی است که احکام مترقی او بر تمام احکامی که در سایر قشرها و سایر مکتب هاست تقدم دارد.» روزی که کنگرههای قصر 2500 ساله حکومت طاغوتی فرو ریخت رهبر کبیر انقلاب اسلامی (قدس سره) در قسمت دیگری از پیام خود فرمودند: «صبح گاه 12 فروردین که روز نخستین حکومت الله است از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند، روزی که کنگرههای قصر 2500 ساله حکومت طاغوتی فرو ریخت و سلطهی شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین جانشین آن گردید». امام خمینی «قدس سره» همچنین به شکرانه این پیروزی درخشان در پیام خود فرمودند: «.. من به دنیا اعلام میکنم که در تاریخ ایران چنین رفراندومی سابقه ندارد که سرتاسر مملکت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوقها هجوم آورده و رأی مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه به زباله دان تاریخ دفن کنند...» «.. من از این همبستگی بی مانند که همه به ندای آسمانی واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا لبیک گفتند و به اتفاق آرا به جمهوری اسلامی رأی مثبت دادند و رشد سیاسی و اجتماعی خود را به شرق و غرب ثابت کردند، تقدیر میکنم...»