روسیه: در نشست آتی وین خواستار لغو تحریم های ایران خواهیم شد
وزیر امور خارجه روسیه در سخنانی گفت که مسکو در نشست آتی مذاکرات وین که قرار است 29 نوامبر از سر گرفته شود اجرای کامل برجام و لغو تحریم های ایران را خواستار خواهد شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روسیا الیوم، وزیر امور خارجه روسیه گفت که مسکو در نشست آتی مذاکرات وین در تاریخ 29 نوامبر آینده (8 آذر) اجرای کامل برجام و لغو تحریمهای ایران را خواستار خواهد شد.
«سرگی لاوروف» همچنین از بررسی احیای توافق هستهای ایران موسوم به برجام در نشست وزارتی روسیه و فرانسه در چارچوب 2+2 در پاریس طی روز جمعه خبر داد.
لاوروف گفت: ما برای تعامل سازنده بیشتر دورنمای خوبی داریم به گونهای که قرار است روز 29 نوامبر مذاکرات بین طرفهای برنامه جامع اقدام مشترک برای حل و فصل موضوع برنامه هستهای ایران ازسر گرفته شود.
وی تاکید کرد: ما ازسرگیری اجرای کامل توافقاتی را که در سال 2015 در چارچوب این سند به دست آمده بود خواستار خواهیم شد. بالطبع این امر شامل بازگشت ایالات متحده به اجرای تعهدات خود از جمله لغو تحریمهای اعمالی در حوزهای هستهای میشود.
انتهای پیام /