جمعه 21 شهریور 1404

روند افزایش قیمت طلا با شیب ملایم / قیمت اونس جهانی به بیش از 2000 دلار می‌رسد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
روند افزایش قیمت طلا با شیب ملایم / قیمت اونس جهانی به بیش از 2000 دلار می‌رسد

محمدولی با اشاره به روند افزایش قیمت طلا با شیب ملایم، گفت: قیمت اونس جهانی ممکن است به بیش از 2000 دلار برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبادالله محمدولی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: اونس جهانی و قیمت طلا و سکه در بازار داخل با شیب ملایمی در حال افزایش است و احتمالاً این روند را تا پایان سال شاهد باشیم؛ از طرفی به‌زودی قیمت اونس جهانی نیز به بالای 2000 دلار خواهد رسید.

وی افزود: قیمت طلا و سکه با توجه به روند مذاکرات و نتیجه نگرفتن آن در کوتاه‌مدت و میان‌مدت این ذهنیت را در جامعه به وجود آورد که شاید توافقی صورت نگیرد؛ در این مدت گاها در بازار طلا شاهد کاهش قیمت بودیم و این کاهش قیمت به دلیل مسئله توافقات برجام بود که در صورت به ثمر رسیدن برجام چه اتفاقاتی ممکن است در بازار رخ دهد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر ایران عنوان کرد: با توجه به اینکه بحث مذاکرات برجام نیز حالت فرسایشی به خود گرفته است به‌گونه‌ای که ممکن است هیچ‌گونه اتفاق خاصی حاصل نشود، بازار همان روند قبلی خود را طی می‌کند.

وی تصریح کرد: نکته مثبت بازار طلا و سکه در 6 الی7 ماه گذشته این بوده که ما دیگر شاهد نوسانات چشمگیر و پرالتهاب در بازار نیستیم؛ روند قیمت طلا در سال جدید با توجه به قیمت اونس جهانی و التهابات روسیه و اوکراین نسبت به 20 روز قبل افزایشی شده است و طلا از مثقالی 5 میلیون و 280_180 هزار تومان، به 5 میلیون و 410 یا 420 هزار تومان رسیده است یعنی مقداری نسبت به گذشته افزایشی شده است، همچنین احتمالاً در آینده نیز شاهد افزایش قیمت با شیب ملایم در این بازار هستیم.

محمدولی بابیان اینکه اهالی اقتصاد باید به دنبال حفظ و تقویت پول ملی باشند، بیان کرد: اقتصاد ایران باید به دنبال تولید، اشتغال، صادرات و... که باعث تقویت ارزش پول ملی می‌شود، باشند یعنی بیاییم محصولات و معادن خود را پس از استخراج به کارگاه‌ها بیاوریم و سرمایه در گردش لازم را در اختیار آن‌ها قرار دهیم و آن‌ها را به محصول تبدیل کنیم و به در اختیار بازار داخلی و خارجی قرا دهیم اگر روی این گزینه‌ها به‌درستی کارکنیم می‌توانیم به نتیجه خوبی دست‌یابیم در غیر این صورت باید منتظر بازارهای خارج و پیرامون بمانیم که ببینیم چه اتفاقی در آن‌ها رخ می‌دهد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر ایران گفت: اقتصاد ما بیشتر حالت خبری به خود گرفته است یعنی باید بنشینیم و تماشا کنیم، درحالی‌که دولتمردان باید به دنبال تقویت اقتصاد از درون مملکت باشند تا اینکه بر مباحث بیرونی و اتفاقات بیرونی دل‌خوش کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اونس جهانی و قیمت طلا و سکه در بازار داخل با شیب ملایمی در حال افزایش است و احتمالاً این روند را تا پایان سال شاهد باشیم؛ از طرفی احتمالاً به‌زودی قیمت انس جهانی نیز به بالای 2000 دلار می‌رسد.

انتهای پیام /