رونمایی از پیام مقام معظم رهبری به فعالان صنعت نوشتافزار
مراسم 10 سالگی مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی و رونمایی از پیام مقام معظم رهبری پیش از ظهر یکشنبه در سالن همایشهای سرچشمه برگزار شد.
خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی، مراسم 10 سالگی مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی و رونمایی از پیام مقام معظم رهبری پیش از ظهر یکشنبه در سالن همایشهای سرچشمه برگزار شد.
حرکتی ناشی از بصیرت
در ابتدای این مراسم مدیرعامل بنیاد خاتم الاوصیا (ص) با تقدیر از حرکت مردمی در حوزهنوشت افزار ایرانی اسلامی به تشریح این حرکت از ابتدای کار تا امروز پرداخت و تصریح کرد: حرکت تولید نوشتافزار ایرانی اسلامی حاصل بصیرت بود و کسانی که این حرکت را آغاز کردند و به این راه قدم گذاشتند، اهل بصیرت بودند.
سید احمد عبودتیان جرات و جسارت جوانان مومن انقلابی در زمینه نوشتافزار را ستود و خاطرنشان کرد: بسیاری افراد که از بیرون به این فعالیت نگاه میکنند، آن را کاسبکارانه میخوانند، در صورتی که تمام این کارها دغدغهمندانه و مقدس است.
پس از سخنان عبودتیان، از همسر شهید احمدی روشن تقدیر شد.
اگر غرب علی لندی داشت از وی اسطوره میساخت
پژوهشگر فرهنگ و رسانه با اشاره به الگوهای عینی تاریخ ایران و اسلام افزود: تا زمانی که کسی در دنیای خالی از الگو و هویت غرب زندگی نکرده باشد، ارزش وجود این الگوها را درک نخواهد کرد.
سید بشیر حسینی به جریان باربی اشاره کرد و گفت: در سال 2009، همزمان با جشن تولد 50 سالگی باربی، جریانی به وجود آمد که ساخت الگوهای سبک زندگی مبتنی بر این شخصیت وارد مرحلهای جدید شد.
وی اضافه کرد: تاسیس پارکهای موضوعی تحولی در شناخت نیازهای قابل تحقق در این زمینه به وجود آورد.
حسینی فرهنگ قهرمانان ایران اسلامی را بینظیر خواند و بیان کرد: اگر غرب یک نفر همچون علی لندی در خود داشت، از وی اسطوره میشاخت.
وی اظهار کرد: همین امروز «علی لندی»های فراوانی در جمع نوجوانان ایران زندگی میکنند که باید وجود آنان را قدر دانست.
پس از سخنان حسینی، از خانواده شهید علی لندی تقدیر شد.
همه به این حرکت بپیوندند
معاون اقتصادی رئیس جمهور با ابلاغ پیام تشکر ریاست محترم جمهور از تلاشهای انقلابی جوانان برومند کشور و ایجاد یک حرکت نو در فضای فرهنگی ایران اسلامی تصریح کرد: امیدوارم این نیت خیرخواهانه ادامه پیدا کند و دیگران هم به آن بپیوندند و نهضتی در این زمینه شکل گیرد.
محسن رضایی انقلاب اسلامی را عصاره تمام تلاشهای گذشته و حرکتی بزرگ توصیف کرد و گفت: تمام اهدافی که پیش از این مردم ایران برای آن اهتمام به خرج داده بودند، با انقلاب اسلامی در دسترس آنان قرار گرفت.
وی گفت: حرکت انقلاب اسلامی باید به تمدنی برسد که انسان مسلمان ایرانی آرمانهای خود را بتواند در آن ببیند.
رضایی تحول فرهنگی و علمی را لازمه رسیدن به تمدن ایرانی اسلامی دانست و اضافه کرد: تحول فرهنگی از خانه و مدرسه آغاز میشود و این که خداوند به دو نعمت قلم و دانش قسم میخورد، به خاطر اهمیت آن است.
معاون اقتصادی رئیس جمهور معرفی اظهار کرد: یک حجاب بسیار نازک مانع شناخت انقلاب اسلامی به جهان است، ما با ابتکارات خود آن را کنار میزنیم، ولی غرب به دنبال حفظ آن است.
وی جریان نوشتافزار ایرانی اسلامی را از جمله تلاشها برای کنار زدن سلطه غرب و از بین بردن حجاب ایجاد شده در برابر جهانیان دانست و عنوان کرد: بازار صنایع مرتبط با نوشتافزار دو هزار و 700 میلیارد دلار گردش مالی دارد و حتی اگر ایران بخواهد به اندازه سهم خود از جمعیت جهان، تولید در بازار نوشتافزار را به دست گیرد، باید 30 میلیارد دلار از آن درآمد داشته باشد.
رضایی گفت: دنیا با استفاده از صنایع کودک و نوجوانان هم کسب سود میکند و هم ایدئولوژی و تفکر خود را به همهجا انتقال میدهد، باید در برابر این جریان مقاومت کرد.
حمایت از صنایع نوشتافزار برای وزارت صمت بسیار مهم است
وزیر صنعت، معدن و تجارت خود را یکی از مشتریان نوشت افزار ایرانی اسلامی معرفی کرد و افزود: من به عنوان کسی که صاحب فرزند هستم، همواره با این دغدغه که فرزندانم با چه شخصیتهایی زندگی میکنند، درگیر هستم. سید رضا فاطمی امین با اشاره به ایدهمحور بودن صنایع خلاق تصریح کرد: اگر کشور ما در صنایع غذایی، ساختمانی، لوازم خانگی به پیشرفت برسیم، ولی در صنایع فرهنگی رشد نکرده باشیم، به هیچ وجه اغناکننده نیست.
وی اضافه کرد: در صنایع خلاق فرهنگی باید اهداف فرهنگی را با ساز و کارهای اقتصادی به پیش برد، رویکردی که در سراسر جهان بسیار موثر بوده و در کشور ما هم یقینا موثر و رو به رشد خواهد بود.
فاطمی امین با ابراز امیدواری نسبت به رونق صنایع نوشتافزار خاطرنشان کرد: اهمیت جریان نوشتافزار این بود که به صورت مردمی و بدون اتکا به دولت، از سوی مجموعههایی که دغدغه داشتند و به دنبال ایجاد یک حرکت در این زمینه بودند، به راه افتاد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت دو برابر شدن تولید نوشتافزار ایرانی اسلامی در 10 سال گذشته را ارزشمند توصیف کرد و گفت: این که 100 واحد تولیدی به این فضا وارد شدهاند و حدود پنج هزار محصول تولید میکنند، قابل توجه و ستودنی است.
وی ایجاد دو دفتر جدید در ساختار وزارتخانه را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: پیش از این ساختاری که برای رسیدگی به موضوع چاپ و نوشتافزار وجود داشت، به هیچ وجه در اندازه این صنعت نبود، ولی با تاسیس دفتر چاپ و نوشتافزار و دفتر صنایع خلاق و ورزشی است که با این حوزه مرتبط است، توجه به آن مضاعف خواهد شد.
فاطمی امین افزود: این اصلاح ساختاری اولا نشان میدهد حمایت از صنایع نوشتافزار برای وزارت صمت بسیار مهم است، ثانیا زمانی که متولی موضوع مشخص باشد، پیگیری و رسیدگی امور با جدیت بیشتری صورت میگیرد.
وی به پیام مقام معظم رهبری خطاب به فعالان صنعت تولید نوشتافزار ایرانی اسلامی اشاره کرد و گفت: این پیام نشان میدهد مقام معظم رهبری به نوشتافزار ایرانی اسلامی توجه دارند و از آن خرسند هستند.
رونمایی از پیام مقام معظم رهبری
در پایان این مراسم از پیام مقام معظم رهبری به فعالان صنعت نوشتافزار ایرانی اسلامی و 10 سالگی این حرکت با حضور سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی، سردار عزیز جعفری، مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی قرب بقیهالله، مهدی علی اکبرزاده، مدیرعامل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان، محمد چکشیان، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت کار، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، محمد سرشار، مدیر شبکه کودک سینما، سید علی یزدی خواه، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت ارشاد، میثم نیلی، مدیرعامل مجمع نشان انقلاب اسلامی و شماری از فعالان این حوزه، رونمایی شد. متن پیام مقام معظم رهبری به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم نوشتافزار، در شمار کالاهای حیاتی برای امروز و فردای هر کشور است. تولید باکیفیت آن نیز برای کشور تولید کننده، مایهی افتخار است. از این که مجموعههائی در کشور ما بر این اقدام افتخارآفرین همت گماشته و گامهای موفقیتآمیز برداشتهاند، خرسندم و پایداری آنان در این راه را از خداوند متعال مسألت میکنم. توفیقاتتان مستدام باد انشاءالله.