دوشنبه 5 آذر 1403

زنان محجبه هندی نمی‌خواهند راه غلط غرب را بروند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
زنان محجبه هندی نمی‌خواهند راه غلط غرب را بروند

یک مدرس «آسیب‌شناسی زن و خانواده در غرب» گفت: چند سالی می‌شود که صنعت «پورن» پرسودترین تجارت دنیاست، آیا حقوق زن این است که به ابتذال و انحراف کشیده شود! اگر زنان هندی مقاومت می‌کنند چون نمی‌خواهند بلایی که در اروپا بر سر زنان آمده بر سرشان بیاید؛ ازدواج در هند به‌صورت عادی است و اگر برهنگی غرب رواج پیدا کند نمی‌توانند به روش صحیح تشکیل خانواده نمی‌دهند

فرشته روح‌افزا، مدیر طرح و برنامه و تدوین و سیاست‌گذاری شورای عالی فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده و مدرس «آسیب‌شناسی زن و خانواده در غرب» در وبینار «بررسی پرونده مبارزه با حجاب و ظلم به دختران در هند» که توسط شبکه فراگیر حجاب و عفاف امروز 9 اسفند برگزار شد، اظهار کرد: حجاب در کشور هندوستان یک رسم است و حتی غیرمسلمانان آن را قبول دارند؛ حجاب در همه ادیان مورد قبول است و در دین مسیح راهبه‌ها لباس بلند به همراه مقنعه می‌پوشند؛ برخی از خانم‌های یهودی نیز حجابشان شبیه حجاب بانوان عربستان سعودی است و بر پوشیه و رنگ مشکی تأکید دارند.

وی تصریح کرد: تا چند دهه پیش در غرب حجاب معنا داشت ولی از زمانی که پوشش غربی‌ها تغییر کرد و در تمام کشورهایی که فرهنگ غلط پوشش رواج پیدا کرده میزان تجاوز، کشتار و تهدید زنان نیز افزایش یافته است.

مدیر طرح و برنامه و تدوین و سیاست‌گذاری شورای عالی فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده گفت: چند سالی می‌شود که صنعت «پورن» پرسودترین تجارت دنیاست، آیا حقوق زن این است که به ابتذال و انحراف کشیده شود! اگر زنان هندی مقاومت می‌کنند چون نمی‌خواهند بلایی که در اروپا بر سر زنان آمده بر سرشان بیاید؛ ازدواج در هند به‌صورت عادی است و اگر برهنگی غرب رواج پیدا کند نمی‌توانند به روش صحیح تشکیل خانواده نمی‌دهند؛ در غرب پس از چند سال دوستی، رابطه و وجود چند بچه با هم ازدواج نمی‌کنند. در این خانواده‌ها زنان و مردان به هم خیانت می‌کنند و می‌خواهند این فرهنگ را به شرق صادر کنند. 20 میلیون فرزند در آمریکا دنبال پدر خود می‌گردند.

وی تأکید کرد: بحث علمی می‌کنیم و رو به روی جامعه جهانی می‌ایستیم؛ با آمار صحبت می‌کنیم و می‌گوییم نمی‌خواهیم مثل آنان بیمار شویم در غرب ازدواج شکل نمی‌گیرد و بر اساس آمار وزارت کشورشان بچه‌هایی که از روش همزیستی بدون ازدواج به دنیا می‌آیند نسبت به بچه‌های عادی 70 درصد آسیب‌پذیر هستند. ما می‌خواهیم به زنان عالم بگوییم خود را از این اسارت نجات دهند. تا چه زمانی زنان عشوه‌گر در هالیوود می‌خواهند تن را به منصه ظهور بگذارند مگر زن توانمندی دیگری ندارند مگر مغز و هنر ندارند؟!

روح‌افزا گفت: کسی که داوطلب برداشتن حجاب است نگاه جنسیتی به زن دارد؛ می‌خواهیم به زنان عالم بگوییم خود را از این اسارت و ذلت نجات دهند. زنان مسلمان هند زندگی سالم دارند و جای شرم دارد، زنان در کشورهایی که ادعای حقوق بشر دارند کتک می‌خورند و این خلاف فطرت انسان‌هاست، حق انسان برهنگی نیست.

مدیر طرح و برنامه و تدوین و سیاست‌گذاری شورای‌عالی فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده اشاره کرد: جهان امنیت خود را به‌علت برهنگی زنان و کشتار بچه‌ها از دست داده است؛ در اینجا حقوق بشر چه مفهومی دارد؟! چرا باید دنبال غلط‌های یک جامعه برویم و با فشارهای سیاسی و غیره این غلط‌ها را بپذیریم؟! اگر انسان هستیم حق انتخاب داریم؛ چرا زنان محجبه را در دانشگاه راه نمی‌دهند؟!

وی تصریح کرد: غرب در تلاش است زنان هند حجاب خود را بردارند اما دختران هند از حجاب استقبال می‌کنند که به دلیل تحجرگرایی نیست؛ کشتن فرزند به دست مادر جاهلیت قرن 21 است، در دوران جاهلیت آن زمان پدران، دختران خود را زنده‌به‌گور می‌کردند الآن مادران فرزندان خود را می‌کشند.

فضای مجازی واقعیت هند را نشان نمی‌دهد

صوفی، یکی از بانوان مسلمان هندوستان نیز در این وبینار گفت: بعد از آزادی هند تا هنگام حکومت گاندی، هند یک کشور سکولار بود یک گروه افراطی به نام «آر. اس. اس» که یک گروه سیاسی ایجاد کردند که الان حکومت هند را به دست گرفتند و یک روش مانند اسرائیل داشته و عقیده دارند هند برای هندوهاست و پادشاهان مسلمان با زور و سلطنت، مردم هند را مسلمان کردند و مسلمانان باید از هند خارج شوند.

وی ادامه داد: گروه «آر. اس. اس» همان‌هایی بودند که گاندی را کشتند و در این سال‌ها نتوانستند روش خود را عملی کنند چون حکومت در دست خاندان گاندی بود؛ الان 8 سال است که در حال پیاده‌سازی روش خود هستند.

این بانوی مسلمان خاطرنشان کرد: سال‌ها بود که مسلمانان توسط هندوهای افراطی کشته می‌شدند و سروزیر ایالات گُجَرات کاری نمی‌کرد. قطاری بود که از گُجَرات می‌گذشت و یک انفجار در آن رخ داد و گفتند مسلمانان آن را انجام دادند بنابراین به گُجَرات و اطراف آن حمله‌ور شدند و همه را قتل عام کردند.

صوفی با بیان اینکه یک میلیارد هندو و 200 میلیون مسلمان در هند زندگی می‌کنند، توضیح داد: در شرایط فعلی هم قانون منع حجاب را به راه انداختند و از «کَرناتَکا» شروع کردند؛ در مدارس و اماکن دولتی هند هیچ لباس خاصی نداریم. یکی از اعضای پارلمان کَرناتَکا اعلام کرده در دانشگاه این شهر حجاب را منع کنند و این شورش از آنجا شروع شد. هندوها دستمال نارنجی به صورت چفیه می‌اندازند که گفتند دانشجویان مسلمانان حجاب نپوشند و دانشجویان هندو چفیه نارنجی نیندازند.

وی بیان کرد: به تازگی یکی از اعضای «آر. اس. اس» را در کَرناتَکا کشتند و گفتند مسلمانان این قتل را انجام دادند؛ الان اوضاع این ایالت خوب نیست و نمی‌دانیم چه کاری انجام می‌دهند و آنچه درفضای مجازی می‌بینیم با واقعیت متفاوت است.

انتهای پیام