زهرا رهنورد
زهرا رهنورد
دبیرکل مجمع نیروهای خط امام در واکنش به اخراج اساتید از دانشگاه گفت: گویا بعضیها دانشگاهی میخواهند که از آن حرفی جز آنچه مطلوب خودشان است، شنیده نشود، یعنی دانشگاهی که نشانی از استقلال و آزاداندیشی و امر سیاسی در آن نباشد.
اقتصادنیوز: نوع مواجهه روسای دانشگاهها پیش وپس از انقلاب با موج اخراج استادان چگونه بوده است.
سیدهادی خامنهای با اشاره به اخراج تعدادی از استادان کل مجمع نیروهای خط امام به جماران گفت: جای تأسف است که با وجود این همه تأکید بر جایگاه دانش و دانشمند، چنین بیمحابا با مهمترین نهاد علمی کشور و سرمایههای انسانی آن و به یک معنا با تمام جامعه برخورد میشود.
دبیر کل مجمع نیروهای خط امام گفت: حذف یک استاد، تنها برخورد با یک فرد نیست، برخورد با تمام جامعه است.
اقتصادنیوز: دبیر کل مجمع نیروهای خط امام گفت: شاید کسانی تک جناحی را به هر شکل ترجیح بدهند، اما با توجه به تنوعی که در حوزههای فرهنگی و سیاسی و اجتماعی وجود دارد نمیتوان تک صدایی را هم در کشور حاکم کرد. تک صدایی یعنی رکود و مرگ استعدادهای یک جامعه.
اقتصادنیوز: هممیهن در گزارشی به بررسی امواج تصفیه استادان دانشگاه در پیش و پس از انقلاب پرداخته است.
موج بعدی تصفیه اساتید از دانشگاهها پس از انقلاب و در پی انقلاب فرهنگی رخ داد. محمد ملکی که از اخراجیهای دانشگاه به دست ساواک بود، به حکم مهندس بازرگان که او نیز جزو 12 استاد امضاکننده نامه معروف علیه کودتا بود که حکم اخراج دریافت کرد، به همراه سه تن دیگر به سرپرستی دانشگاه تهران رسید.
هم میهن نوشت: همه جای خیابان انقلاب را کتاب گرفته است. صدای موسیقی انقلابی فضا را پر میکند و دختر و پسر، کتاب در دست و روبهروی خودروهای عبوری، در پیادهروها و محوطه باز رو به دانشگاه تهران مشغول معرفی کتاب هستند. این بخشی از مستند (تازهنفسها؛ ایران در روزهای پس از انقلاب) است که کیانوش عیاری در سال 58 آن را ساخته است.
رسانههای نزدیک به میرحسین موسوی و زهرا رهنورد نسبت به سلامتی این دو محصور ابراز نگرانی کرد و هشدار داد
از نگاه اتاق فرمان آشوبها در پاریس مرده موسوی برای شبکه اغتشاشات بهتر زنده آن است، توییت عامل منافقین همراستایی با پروژه خالصسازی اصلاحطلبان و اغتشاشات دارد!
روزنامه جوان نوشت: حصر موسوی و کروبی و رهنورد هم نه اقدامی برای مجازات، بلکه اقدامی تأمینی برای حفظ امنیت مردم بود که نه در جریان اغتشاشات 88، بلکه بیش از یک سال و نیم بعد و پس از آشوب 25 بهمن 89 که دو کشته بر جای گذاشت، اتفاق افتاد تا دیگر نتوانند امنیت شهر را به هم بریزند.
روزنامه جوان در یادداشتی نوشت که «نوع رفتار دستگاه قضایی آمریکا با دونالد ترامپ به علت تمکین نکردن به نتیجه انتخابات و ایجاد آشوب شهری، اذهان بسیاری را به سمت نوع برخورد دستگاه قضایی ایران با جرم مشابه در ایران برد.»
اقتصادنیوز: اولین قدمها برای پاکسازی دانشگاههای کشور از نیمه دوم سال 1384 آغاز شد.
صبحما نوشت: ماشین همسر سیدمصطفی تاجزاده این روزها به منزله عصای دستی برای جابه جایی او و به ویژه طی کردن مسیر منزل تا اوین است. یک دستگاه پژو 206 قدیمی که حاصل سالها سلامت اقتصادی خانواده تاجزاده است، اما امروز به گفته فخری محتشمی در مقابل چشم دوربین های نظارتی اوین و سالن ملاقاتش، خودروی وی، مورد تهاجمی کینه توزانه قرار گرفت و تخریب شد!
وام گیری اصلاحات از «زن زندگی آزادی» موجب نشد تا بسیاری از حامیان این خیزش خیالی، از آن ها استقبال کرده و یا با آذرمنصوری همراه شوند.