جمعه 6 تیر 1404

زهرا رهنورد

زهرا رهنورد

وب‌گاه دنیای اقتصاد

شخصیت ها و احزاب سیاسی در پی درگذشت میرعبدالله، برادر بزرگتر میرحسین موسوی پیام تسلیت صادر کردند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

برادر میرحسین موسوی درگذشت.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: روزی سودای ریاست جمهوری در سر داشت به دنبال آن بود که ردای نظامی را با لباسی منقش به نشان دریابانی کنار بگذارد اما نتوانست با این حال این روزها کت و شلوار بر تن کرده و در قامت یک دیپلمات به دنبال برقراری آرامش در منطقه غرب آسیا و روابط با همسایگان جنوبی ایران است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

توافق ایران و عربستان واکنش های داخلی و خارجی به آن از جمله خبرهای مهم 24 ساعت اخیر بود که اقتصادنیوز در این گزارش آنان را مرور کرده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

هم‌اکنون حال میرحسین موسوی بهتر شده و در کل، روند بهبودی مورد رضایت و زهرا رهنورد نیز هم‌اکنون درحال گذراندن دوران نقاهت است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

«امتداد» از بازگردانده شدن میرحسین موسوی به مکان حصرش در کوچه «اختر»، خبر داد.

وب‌گاه خبر آنلاین

«امتداد» از بازگردانده شدن میرحسین موسوس به مکان حصرش در کوچه «اختر»، خبر داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

با پیگیری کادر درمان بیمارستان، هم‌اکنون حال میرحسین موسوی بهتر شده و در کل، روند بهبودی مورد رضایت می‌باشد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

روزنامه هم‌میهن نوشت: به تشخیص پزشکان متخصص و مطابق با پرونده میرحسین موسوی، لازم است او برای به دست آمدن سلامت کامل و برطرف شدن علایم حاد تنفسی و مشکلات دیگر تا زمان تایید پزشکان، در بیمارستان بستری و تحت نظر باشد.

وب‌گاه خبر آنلاین

بامداد نوشت: با پیگیری کادر درمان بیمارستان، هم‌اکنون حال میرحسین موسوی بهتر شده و در کل، روند بهبودی مورد رضایت می‌باشد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

عربستان برای روز جهانی زن پوستر زیر را منتشر کرد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

نرگس موسوی، دختر میرحسین موسوی ابتلا به آنفولانزا و انتقال پدرش به بیمارستان را تائید کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

دختر میرحسین موسوی ابتلای پدرش به آنفو لانزا و انتقال او به بیمارستان را تائید کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

نرگس موسوی، دختر میرحسین موسوی ابتلا به آنفو لانزا و انتقال پدرش به بیمارستان را تائید کرد

وب‌گاه دنیای اقتصاد

پس از آنکه خبرگزاری رسمی دولت یعنی ایرنا از انتقال میرحسین موسوی به بیمارستان خبر داده، انصاف‌نیوز نوشته که حال او چندان مساعد نیست.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

بنا به روایت رسانه ها میرحسین موسوی درپی بروز برخی علائم بیماری به یک مرکز درمانی منتقل شده است.