شنبه 7 شهریور 1405

سازش در گفتمان انقلاب جایگاهی ندارد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
سازش در گفتمان انقلاب جایگاهی ندارد

یک مبارز انقلابی با اشاره به تلاش عده‌ای برای تئوریزه کردن گفتمان وابستگی در کشور و نگاه به غرب گفت: سازش در گفتمان انقلاب جایگاهی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهروز همتی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: یکی از پدیده های آخرالزمانی و یکی از انقلاب های بزرگ جهانی که اثرگذاری بسیار عمیق را از خود برجای گذاشته و از این پس خواهد داشت پدیده انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام راحل بود.

وی افزود: یکی از قدرتمندترین رژیم های منطقه که مورد حمایت آمریکا و اروپا (قدرت از نظر جلب حمایت) رژیم منحوس پهلوی بود که همه تجهیزات و امکانات را در اختیار داشت.

این مبارز انقلابی بیان داشت: این رژیم ژاندارم منطقه و حافظ منافع آمریکا محسوب می‌شد و از همه جهت توسط روسای جمهور آمریکا مورد حمایت بود.

وی عنوان کرد: در مقابل پیرمردی بصیر و آگاه به نام امام خمینی (ره) با حمایت‌های مردم توانست ظرف مدت کمتر از یک سال از زمان آغاز مرحله نهایی نهضت یعنی 19 دی ماه سال 56 تا 22 بهمن این رژیم سراسر غدار را سرنگون کند.

همتی با تاکید بر اینکه انقلابیون اقدام بزرگی انجام دادند، گفت: اگر جوانان، پیرمردان و اقشار مختلف نظیر روحانیت، دانشجویان به خصوص بازاریان و کارگران در این انقلاب سهیم نبودند مشکلات عدیده ای در پیروزی انقلاب ایجاد می‌شد.

این مبارز انقلابی با بیان اینکه هر جا مردم حضور پررنگی داشته باشند لطف خداوند و پیروزی حاصل شده است، افزود: در انقلاب نیز اینگونه شد و از فروردین سال 57 مردم در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و امام موسی کاظم (ع) به حرکت‌های جدی علیه رژیم پهلوی به حمایت از اندیشه‌های مکتب امام (ره) و تبعیت از روحانیت پرداختند.

همتی خاطرنشان کرد: تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی حدود 10 الی 11 ماه به طول انجامید با این حال بسیاری از جوانان و اقشار مختلف شب و روز از هم نمی شناختند و خستگی ناپذیر و نستوه پای کار بودند.

وی ادامه داد: جریانات ضد انقلاب به اصطلاح طرفداران قانون اساسی رژیم منحوس پهلوی با حمایت‌های ساواک و شهربانی در شهر های مختلف به امنیت و مال و ناموس مردم تجاوز می کردند تا مردم را از ادامه نهضت دلسرد کنند.

این مبارز انقلابی گفت: بر همین مبنا در کرمانشاه به عنوان نخستین شهر در کشور با هدایت روحانیت و رهبری شهید محمد سعید جعفری کمیته ای 14 گانه برای حفاظت از مردم انقلابی تشکیل شد که بعدها در سایر شهرستانها نیز این کمیته به وجود آمد و سبب شد هیچ نیروی ضد انقلابی در آن دوران جرأت آسیب رساندن به مال و جان مردم را نداشته باشد.

همتی بیان داشت: خاطرات شیرینی از دوران انقلاب برجای مانده و در حال حاضر نیز باید همان روحیه را ادامه داد تا با قوت بیشتری بتوانیم در این مسیر حرکت کنیم.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی نیازمند این است که از نیروی جوان استفاده کند تا از گردنه های سخت عبور کرده و به سر منزل مقصود برسد.

این مبارز انقلابی خاطر نشان کرد: هدف ما این است که پوزه آمریکا و صهیونیسم را به خاک بمالیم و انقلاب را به ظهور امام عصر (عج ا...) متصل کنیم و در این میان باید دید چه افرادی لیاقت زمینه سازی ظهور و ادای دین خود را دارند.

وی عنوان کرد: در آن زمان رهبری سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مردم بر عهده شخصیتی روحانی به نام امام خمینی (ره) بود و در واقع هیچ شخصیت غیر روحانی نمی توانست مردم را این گونه بسیج کند.

همتی تصریح کرد: نخستین خواست مردم اسلام بود و در شعار آنها نیز استقلال، آزادی حکومت اسلامی این امر نهفته بود که مردم می خواستند حکومت بر مبنای قانون و مقررات اسلام اجرا شود.

وی گفت: در سال‌های بعد به دلایل مشکلاتی نظیر جنگ و تحریم نتوانستیم با همان سرعت به اهداف مکتب انقلاب پیش برویم اما باید بدانیم این مسیر بدون مشکل نخواهد بود؛ زیرا بر اساس آیات قرآن بعد از هر سختی آسانی است بنابراین در راه انقلاب باید زحمات زیادی کشید.

این مبارز انقلابی خاطر نشان کرد: افرادی که خارج از کشور هستند بیشتر از مردم قدر این انقلاب را می‌دانند و سیاستمداران خارجی در اروپا آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی، خطرات انقلاب را در زمینه نابودی نظام کفر بهتر می‌شناسند.

همتی بیان داشت: بنابراین با انقلاب اسلامی مقابله می‌کنند تاجایی که به تعبیر سیاستمدار روسی اگر طرح تحریم‌های ایران بر کشور قدرتمند روسیه تحمیل می‌شد تنها 6 ماه دوام می آورد، اینکه ایران چگونه توانست 41 سال در مقابل این تحریم ها دوام بیاورد ناشی از بزرگی انقلاب است.

وی با تاکید بر اینکه مردم انقلابی با تمام توان پای کار هستند، عنوان کرد: بنابراین دشمنان در صدد هستند یا انقلاب را در نطفه خفه کنند که هرگز نخواهند توانست یا اینکه مسیر تأثیرات انقلاب در کشور، منطقه و جهان را به تاخیر بیندازند که البته باز هم تاکنون نتوانستند هرچند برای ما زحماتی ایجاد کرده‌اند اما مسیر متوقف نشده است.

وی ادامه داد: سران سه قوه باید توجه کنند تبعیت محض از سیاست‌گذاری‌های رهبرانقلاب اسلامی که به مسائل مختلف جهان آگاه است الزامی است، بنابراین باید مطیع رهبری باشیم تا با سرعت بیشتری از گردنه های پرخطر عبور کنیم و نباید در برخورد با استکبار و سیاست‌های خارجی و منطقه خودمحور عمل کنیم چرا که در این صورت مسیر به کندی طی خواهد شد.

این مبارز انقلابی با بیان اینکه آیندگان خواهند دید که انقلاب در همه امور بر اساس حق و مسلط خواهد شد، گفت: وظیفه شرعی و قانونی مردم این است آینده خوبی را برای نظام جمهوری اسلامی ایران بسازند و این انقلاب را به انقلاب امام عصر (عج الله) با پا به رکاب بودن انقلاب و تحت امر ولی امر مسلمان بودن متصل کنند.

همتی تصریح کرد: امام راحل (ره) آینده را به‌خوبی پیش‌بینی کردند به گونه ای که در سال 58 در یکی از سخنرانی های خود بیان داشتند «مطمئن باشید آمریکا اینجا نیروهای نظامی خود را نخواهد فرستاد بلکه طی 30 تا 40 سال آینده نیروهای تربیت شده آنها وارد سیستم اجرایی می شود که این مصیبت است، التماس می کنم و دست شما را می‌بوسم نگذارید انقلاب به دست نیروهای غرب زده و تحصیلکرده در غرب که مغز آنها شستشو داده شده بیفتد هرچند در قالب اسلام هیبتی به خود می‌گیرند زیرا آنها در غرب پرورش یافته‌اند و نه به دنبال عزت اسلام و نه عزت انقلاب هستند.»

وی گفت: خداوند بر ما منت گذاشته تا زمینه‌ساز انقلاب و ظهور امام زمان (عج) باشیم وباید این نعمت خدادادی را قدر بدانیم.

این مبارز انقلابی ادامه داد: آمریکا متوجه است که انقلاب چه کار بزرگی انجام می‌دهد برهمین مبنا با ما سازش نخواهد کرد و مباحث هسته‌ای و موشکی بهانه است، آنها می‌دانند که ایران اسلامی از امام عصر و نابودی اسرائیل صحبت می‌کند بنابراین می‌خواهند بلای مردم لیبی را بر سر ما بیاورند و توان هسته‌ای، موشکی و قدرت اقتصادی ما را بگیرند و بعد همان کاری را که با مردم لیبی انجام دادند با ما انجام دهند که کور خوانده اند زیرا ملت ایران ملتی مقاوم و فهمیده است و رهبری آگاه و بصیر دارد.

همتی با بیان اینکه مردم باید در جهت حفظ کرامت و عزت خود قدم بردارند، عنوان کرد: بر اساس آیات قرآن عزت برای خداوند است و خداوند به هرکس که بخواهد عزت می دهد و به هر کس بخواهد ذلت خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی خداوند به کسی عزت می‌دهد، لیاقت می خواهد، پیامبر (ص) و امام (ره) عزیز شدند چرا که لیاقت داشتند، مردم ایران نیز باید با تمام افرادی که می‌خواهند عزت ملت ما را آگاهانه یا ناآگاهانه زیر پای دشمن له کنند، برخورد کنند.

این مبارز انقلابی تصریح کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری در نماز جمعه گفتند باید قوی شویم زیرا دشمن از قدرت ما می‌ترسد و عزت ما در حرکت به سمت قدرتمندی است.

همتی بیان داشت: چگونه است که دشمنان حق استفاده از انرژی هسته‌ای را دارند اما ما نباید داشته باشیم.

وی گفت: مردم باید در انتخابات پیش رو شامل مجلس، ریاست جمهوری و نیز شوراهای شهرو روستا دقت نظر کنند تا مسیر ظهور را هموارتر طی کنیم.

انتهای پیام /