سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
نتایج یک تحقیق گسترده که روز پنجشنبه منتشر شد نشان میدهد که خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات در مردان دارای اضافه وزن بیشتر است.
نتایج یک تحقیق گسترده که روز پنجشنبه منتشر شد نشان میدهد که خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات در مردان دارای اضافه وزن بیشتر است.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) از شناسایی حدود 300 کودک مبتلا به هپاتیت حاد در 20 کشور جهان خبر میدهد. بیماریای که از آمریکا و انگلیس آغاز شد، اما اکنون پای آن به جنوب شرق آسیا هم رسیده است.
معاون توسعه مدیریت منابع انسانی استانداری کردستان گفت: سرمایه گذاری در حوزه سلامت آموزش و پرورش سلامت جامعه را در آینده تضمین می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه کرونا تمام نشده است، گفت: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت با چهره و سیمای جدیدی از کرونا مواجه هستیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد علویان رئیس نظام پزشکی تهران بزرگ در نشست خبری اولین همایش جامع کووید -19 گفت: کرونا بد بود، اما بدتر از کرونا، حاکمان و تصمیمگیرانی بودند که اشتباهات فاحشی کردند که منجر به عدم قرنطینه سریعتر، واکسیناسیون دیرتر و... شد و باید روزی به عملکرد این حاکمان و تصمیمگیران رسیدگی شود وی ادامه داد: کرونا به همه کشورهای جهان نشان داد که باید...
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، با تاکید بر اینکه کرونا تمام نشده است، گفت: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت با چهره و سیمای جدیدی از کرونا مواجه هستیم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: از فردا شنبه عملیات ایمنسازی تکمیلی سالیانه برای کودکان اتباع خارجی در برابر بیماری فلج اطفال در استان آغاز میشود.
ایسنا نوشت: نتایج یک مطالعه آماری گسترده نشان میدهد که خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات در مردانِ دارای اضافه وزن بیشتر است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شیب ابتلا به دیابت نه تنها در ایران، بلکه در تمام کشورهای جهان رو به افزایش است، سازمان جهانی بهداشت گزارش میدهد از هر 10 نفر، یک نفر دیابتی است و پیشبینی میشود که تا سال 2045 از هر هشت نفر یک نفر به دیابت مبتلا باشد؛ بنابراین شیب تند ابتلا به دیابت را در سراسر جهان در پساکرونا شاهدیم. آمارهای جهانی گویای آن است که بیش از 6.7 درصد از مرگومیرهای...
سازمان جهانی بهداشت امروز (پنجشنبه) در تازهترین گزارش خود از برآورد تعداد قربانیان بیماری کووید 19 در سراسر جهان، خبر داد: همهگیری کووید -19 در پایان سال 2021 عامل مرگ 13 میلیون و 300 هزار تا 16 میلیون و 600 هزار نفر شد که این تعداد بسیار بیشتر از تعداد مرگهای رسمی ثبتشده است.
ایسنا نوشت: سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد که نزدیک به 300 مورد احتمالی کودکان مبتلا به هپاتیت حاد در 20 کشور در سراسر جهان شناسایی شده است.
ایسنا نوشت: معاون وزیر بهداشت با اشاره به روند مدیریت کرونا در کشور، گفت: اثر واکسنها بعد از چند ماه کاهش مییابد و با توجه به بروز زیرگونههایی از کرونا و همچنین پیشبینی سازمان جهانی بهداشت که ممکن است جهان موج جدیدی از ویروس را در تابستان تجربه کند، امیدواریم مردم تزریق واکسن را در برنامه خودشان قرار دهند و کسانی که نوبت آخر واکسن خود را نزدهاند حتما برای تزریق اقدام کنند.