بررسی موارد ابتلاء کودکان و نوجوانان به سویه مسری دلتا در آمریکا
![بررسی موارد ابتلاء کودکان و نوجوانان به سویه مسری دلتا در آمریکا](https://cdn.isna.ir/d/2021/09/24/3/62039439.jpg)
سویه مسری دلتا باعث افزایش موارد ابتلا به کروناویروس در میان کودکان و نوجوانان در ایالات متحده و دیگر نقاط دنیا شده است با این حال کارشناسان اظهار دارند که هیچ نشانه قوی مبنی بر اینکه این سویه باعث ابتلا به نوع شدید این بیماری میان کودکان و نوجوان می شود، وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، کارشناسان سلامت آمریکا می گویند هیچ شواهد محکمی مبنی بر اینکه سویه مسری دلتا باعث افزایش ابتلای کودکان و نوجوانان و یا ابتلای آنان به نوع شدید بیماری در مقایسه با سویه های قبلی این ویروس شود، وجود ندارد و دلیل افزایش ابتلای کودکان به این بیماری، تنها مسری تر بودن این سویه نسبت به سایر سویههای این ویروس است.
بر اساس داده های آکادمی اطفال و انجمن بیمارستان های کودکان آمریکا، میزان ابتلای هفتگی در میان کودکان آمریکایی در اوایل ماه سپتامبر (ماه جاری میلادی) از مرز 250 هزار نفر و موارد ابتلا در پیک موج شیوع کووید19 در زمستان فراتر رفته و این در حالیست که از زمان شروع همه گیری کروناویروس نیز تست کرونای بیش از پنج میلیون کودک در ایالات متحده مثبت اعلام شده است.
به گفته سازمان جهانی بهداشت، سویه دلتا در دست کم 180 کشور جهان شناسایی شده است. بر اساس گزارش ها، در ایالات متحده میزان بستری کودکان و نوجوانان در اثر ابتلا به کووید19 در اواخر ماه اوت و اوایل ماه سپتامبر سال جاری میلادی (2021) کمتر از دو نفر در هر 100 هزار کودک بوده است.
به گفته کارشناسان سلامت آمریکا، اکثر کودکان مبتلا به سویه دلتا در ایالات متحده به نوع خفیف این بیماری مبتلا هستند یا بدون علامت بوده و نیازی به بستری شدن ندارند.
به گزارش ایسنا به نقل از ای بی سی نیوز، واکسن های کووید19 همچنان برای کودکان 12 ساله و بالاتر که واجد شرایط واکسیناسیون هستند در برابر سویه مسری دلتا مصونیت ایجاد می کنند؛ به طوری که میزان هفتگی بستری شدن در بین مبتلایان به این سویه در ماه ژوئیه برای افراد واکسینه نشده 10 برابر بیشتر از کسانی بود که واکسن کرونا دریافت کرده بودند.
انتهای پیام