سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
عضو ستاد مقابله با کرونا در رابطه با خطرات و سویه کرونادلتا و مراقبت ها و مقابله هایی که افراد مبتلا و سالم باید در برابر این سویه جهش یافته داشته باشند، توضیحاتی ارائه داد که با شایعات جاری جامعه متفاوت است.
در این زمینه نوع واکسن خاصی مطرح نیست که اگر کسی فلان واکسن را زده بود دز سوم را دریافت کند؛ ولی برای اینکه دز سوم تزریق شود شاید از بعضی پلتفرمها انتخاب شود برای تزریق به همه واکسنها.
مقامات ژاپن اعلام کردند که اولین مورد سویه لامبدا ویروس جهشیافته کووید -19 در بازیهای المپیک توکیو شناسایی شدهاست.
مخبر که اردیبهشت امسال وعده تولید 10 تا 12 میلیون دوز واکسن در تیر ماه را اعلام کرده بود اما 22 تیر 1400 گفت که تا امروز (22 تیرماه)، نزدیک به سه میلیون دوز از این واکسن تولید شده که در حال طی فرایند تست استریل هستند و از این تعداد 700 هزار دوز تحویل وزارت بهداشت شده و 200 هزار دوز دیگر نیز در حال آمادهسازی است.
مقامات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا نیز در اوایل در اوایل ماه جاری اوت اعلام کردند که این موضوع به ویژه با بازگشایی مدارس در سراسر کشور نگران کننده است.
روزنامه آرمان نوشت: اجازه واردات واکسن فایزر و مدرنا صادر شده است. خبری که البته بعد از گذشت بیش از یکسال تاخیر و غوطه ور شدن ایران در امواج سهمگین موج پنجم کرونا که برخی از آن به عنوان قتلگاه آخر الزمانی یاد میکنند بیشتر از هر زمانی این سوال را مطرح میسازد که چرا زودتر چنین نکردید؟
سن شیوع کرونا در کشور یک سال و نیمه شده است و اکنون در پنجمین خیزی که برداشته، تاکنون بیش از 97 هزار قربانی داشته و روزانه بیش از 600 جان عزیز از هموطنانمان را می گیرد. در شرایطی که هر روز بر آمار مبتلایان افزوده می شود و بسیاری خانوادهها باید شاهد بدرقه عزیزانشان به دیار باقی باشند، شاهد آشفتگی هایی در حوزه تولید، واردات و توزیع واکسن کرونا در کشور هستیم.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: کمیته ای با همکاری معاونان دانشگاه و تشکل های دانشجویی تشکیل شود، تا برنامه دقیقی را برای بازگشایی دانشگاه در سال جدید تحصیلی تدوین کند.
یک مهماندار آمریکایی که ماه گذشته به سویه دلتای کرونا مبتلا شد به رغم واکسیناسیون کامل، بر اثر عوارض ناشی از کووید 19 و پس از یک ماه مشکلات تنفسی جانش را از دست داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در گفتوگوی تلفنی با برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه احتمالا به زودی داروی رمدسیویر از پروتکل درمانی بیماران کرونایی خارج میشود، گفت: باید وزارت بهداشت نتایج کارآزمایی بالینی و توصیههای سازمان جهانی بهداشت و تجربیات دیگر کشورها را صادقانه با مردم در میان بگذارد که این دارو مؤثر نیست تا مردم در این عذاب تهیه...
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری با بیان اینکه 21 طرح توسعه واکسن کرونا توسط محققان اجرایی شده است، گفت: از این تعداد 3 واکسن بر اساس ویروس کشته شده، 2 واکسن مبتنی بر پلتفرم ناقل ویروسی، 3 واکسن بر اساس اسید نوکلوئیک و 13 واکسن مبتنی بر پروتئین نوترکیب هستند.
ما در حوزه فرهنگی، هنری، مذهبی و ورزشی هم محدودیت ایجاد کردیم و سینما، تئاتر، ورزشگاهها و استخرهای سرپوشیده را تعطیل کردیم و بحث ممنوعیت برگزاری مراسم عزاداری در فضای بسته مطرح و ابلاغ شد.
با مرور مواضع آقای زالی می توان نتیجه گرفت وی سخنان گذشته خود را تکذیب کرده است. باید از ایشان پرسید که اگر صحبتهای گذشتهاش منطبق با واقعیت نبوده، چرا باید به این صحبتها اعتماد کرد؟
چند روز قبل بود که صحبتهای علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونای شهر تهران که به گفته خبرنگاران در یک جمع خصوصی مطرح شده است توسط یکی از رسانهها منتشر شد سخنانی که واکنشهای زیادی در پی داشت.
برخی وعدههایی که مقامات بهداشتی کشور درباره واکسن کرونا دادهاند، محقق نشده است؛ برخی علت عدم تحقق را روند بروکراسی حاکم بر صدور مجوز میدانند.
عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با اشاره به تلاش شرکت سازنده واکسن تولید مشترک ایران و استرالیا برای اخذ تأییدیه WHO ابراز امیدواری کرد که تا اواخر شهریورماه سری اول تولید آماده شود.