سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
رئیس کمیسیون بهداشت در یک گفتگوی رادیویی اعتراف کرد: نمی دانستند دروغ می گویند. به غیر از انستیتو پاستور و رازی، بقیه شرکتها تجربه تولید واکسن نداشتند.
نمی دانستند دروغ می گویند. به غیر از انستیتو پاستور و رازی، بقیه شرکتها تجربه تولید واکسن نداشتند.
ایسنا نوشت: سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: در تزریق واکسن وسواس بخرج ندهید چراکه هر نوع واکسنی که در مراکز تزریق واکسن کشور وجود دارد ایمن بوده و مورد تائید سازمان جهانی بهداشت است.
اقتصادنیوز: نوع جدید جهش ویروس کرونا یوتا نام دارد که به گفته سازمان جهانی بهداشت باعث بروز بیماری جدی نمی شود.
بررسیهای یک مطالعه در بازه زمانی سالهای 1385 تا 1389 نشان داد که روند مرگومیر ناشی از دیابت در حال افزایش است. فوت ناشی از دیابت در زنان بیشتر از مردان و در مناطق شهری، بیشتر از مناطق روستایی است.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: حدود 8.5 میلیون دوز دیگر نیز از طریق این سازوکار در مرداد و شهریور 1400 به کشور وارد خواهد شد.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: حدود 8.5 میلیون دوز دیگر نیز از طریق این سازوکار در مرداد و شهریور 1400 به کشور وارد خواهد شد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: پژوهشگر ارشد سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد واکسیناسیون در صورت ابتلا به نوع دلتا ویروس کرونا میتواند انسان را از خطر مرگ نجات دهد.
حسین صافی زاده گفت: عوامل متعددی منجر به گسترش بیماری در وضعیت فعلی شده است، ازجمله اینکه در حال حاضر ما با سوش جدید دلتا مواجه هستیم که سرایت پذیری بسیار زیادی نسبت به سوش های قبلی دارد و از طرف دیگر متاسفانه میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی نیز کاهش یافته است.
ابتلا به بیماری کووید -19 احتمال بروز حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد و نتایج مطالعات حاکی از آن است این بیماری میتواند تشکیل لختههای خونی را به همراه داشته باشد.
اقتصادنیوز: دستورالعملهای بهداشتی منتشر شده از سازمان جهانی بهداشت در دوران کرونا نشان داد شستن حداقل بیست ثانیه دست با آب و صابون برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا ضرورریست؛ ولی چرا 20 ثانیه؟ قوانین فیزیک دلیل این آن را توضیح میدهند.
واکسیناسیون کرونا باعث شده آمار مرگومیر این بیماری در بسیاری از کشورها به طرز چشمگیری کاهش پیدا کند.
ایرنا نوشت: نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که ابتلا به کووید -19 در دوران بارداری میتواند خطر زایمان زودرس را تا 60 درصد افزایش دهد.
کارآزمایی سازمان جهانی بهداشت در حال بررسی سه داروی ضدالتهابی درمان مالاریا، سرطان خون و بیماری های خودایمنی به عنوان درمان بالقوه کووید 19 است.
دبیر کمیته علمی کووید - 19 به شبهاتی مبنی بر عدم تشکیل جلسه این کمیته در سال جاری پاسخ داد و درباره دستور وزیر بهداشت درباره بررسی تزریق دوز یادآور واکسن کرونا در برخی گروه ها، توضیحاتی را ارایه کرد.
دبیر کمیته علمی کووید - 19با بیان اینکه یک دز واکسیناسیون بین 30 تا 50 درصد در مرگ و میر اثر دارد درباره دستور وزیر بهداشت پیرامون بررسی تزریق دوز یادآور واکسن کرونا در برخی گروه ها، توضیحاتی ارائه کرد.