سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
رئیس بیمارستان کودکان علیاصغر با ارائه توضبحاتی پیرامون نشانههای کرونا در اطفال، گفت: در مقایسه با موجهای قبلی میزان ورودی اطفال مبتلا به کرونا به بیمارستان حداقل 2 برابر شده است. فکر میکنم تمایل این سوش از ویروس کرونا (دلتا) بیش از سوشهای دیگر به سنین پایینتر است.
با مصاحبه بی سابقه رییس ستاد مقابله با کرونای استان تهران، ابعادی از فاجعه ای که مجموعه تحت مدیریت دولت روحانی در این مدت آفریده و البته هرگز آن را قبول نکرده بود، فاش شده است. پس از اظهارات غیرمنتظره علیرضا زالی که نشان می داد که دولت تدبیر و امید از خرید واکسن کرونا خودداری کرده، آمارهای مرگ و میر را از سازمان جهانی بهداشت پنهان کرده و کمکهای جهانی و پزشکان بدون مرز را از فرودگاه...
دیروز یک محفل صمیمانه و جلسه غیر رسمی با خبرنگاران داشتیم و بسیاری از مباحث مطرح شده اساسا فاقد شانیت خبری بود که متاسفانه برخی از این مضامین به شکلی متفاوت نشر پیدا کرده است.
تاکنون بیش از 21 میلیون دز واکسن به کشور وارد شده و برنامه ریزی شده تا 40 میلیون دز واکسن دیگر به کشور داشته باشیم و واکسن های داخلی نیز در حال تولید انبوه است.
جهانپور تصریح کرد: واکسن آسترازنکا تاکنون مورد مصرف در کشور است و فایزر و مدرنا هم تاکنون واردات آن محقق نشده اما منعی برای ورود نیز نداشته است و در صورت امکان وارد خواهد شد.
تاکنون هفت درصد از واکسن های تزریقی در کشور تولید داخل بوده است
سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه واردات 40 میلیون دز واکسن تا پایان تابستان و ابتدای پاییز به کشور قطعی شده است گفت: هر واردات فایزر و مدرنای غیرآمریکایی منعی ندارد.
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد در صورتیکه تغییر چشمگیری در شیوه مقابله با کرونا صورت نگیرد، تا اوایل 2022، مجموع مبتلایان به کرونا در جهان از 300 میلیون نفر فراتر خواهد رفت.
مکانهای زیادی را در سطح شهرستانها داریم و این آمادگی را داریم که مکانهایی را برای بیمارهایی که 24 ساعته نیاز به بستری شدن دارند طبق استانداردهای وزارت بهداشت در اختیار قرار دهیم که نمونههای آن هم آماده شده است.
فروردین ماه امسال همه مقدمات واردات شش میلیون دوز واکسن را با موافقت رئیس جمهور و ستاد کرونای تهران طی کردیم، اما به دلایلی که تاکنون برای ما مشخص نگردیده، وزارت بهداشت مانع از انجام کار شد.
ایرنا نوشت: سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: واردات 40 میلیون دز واکسن تا پایان تابستان و ابتدای پاییز به کشور قطعی شده است.
واکسن آسترازنکا تاکنون مورد مصرف در کشور است و فایزر و مدرنا هم تاکنون واردات آن محقق نشده اما منعی برای ورود نیز نداشته است و در صورت امکان وارد خواهد شد.
باز هم «فیلم تقطیع شده» و «برداشت نامناسب رسانه ای» موجبات ناراحتی یکی از مسئولان را فراهم آورد؛ این بار مسئولی که اظهاراتش به ساعت نکشیده با پاسخ دیگر مسئولان مواجه شده، اما اشکال را نه متوجه خود میداند و نه متوجه آنهایی که واکنش نشان داده اند و ترجیح میدهد تاکتیکی آزموده، هرچند نخ نما را به کار بگیرد!
وقتی ساز و کار کووکس نتوانست مشکل دنیا در تأمین واکسن را حل کند، رییس دفتر «امرو» گفت: تنها کشوری که در این زمینه عقلانیت به خرج داد، ایران بود. رفت روی پای خودش ایستاد.
به هیچ عنوان این بخش تقطیع شده مورد تأیید دکتر زالی نبوده و این نوع انتخاب خاص از برخی صحبت های غیر رسمی موجب سوء تفاهم و برداشت نامناسب رسانه ای شده است.
واحد مرکزی خبر نوشت: رییس ستاد مقابله با کرونای تهران گفت: هزینه داروهای کرونا چند برابر واردات واکسن شده است اما اجازه خرید واکسن ندادند چون فکر می کردند گران است.