سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: در صورت بازگشایی مدارس هیچ دانش آموزی به کرونا گرفتار نمی شود؛ چرا که اساسا این بیماری افراد زیر 18 سال را درگیر نمی کند؛ اما مشکل این است که دانش آموزان به عنوان ناقل، ویروس را از همکلاس آلوده میگیرند و به خانواده های خود منتقل می کنند.
استاد ویروسشناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه در تأیید واکسن «کوو ایران برکت» در سازمان غذا و دارو دقت و حساسیت زیادی بهکار برده شده است، گفت: در صورتی که بخواهیم واکسن را صادر کنیم؛ نیاز به اخذ گواهی سازمان جهانی بهداشت خواهیم داشت.
ایسنا نوشت: "افسردگی"، یکی از مهمترین مشکلاتی است که زنان پس از ورود به دوران یائسگی به شکل رنجآوری با آن مواجه میشوند. محققان کشور برای مقابله با این پدیده، استفاده از گیاه دارویی ریحان را توصیه کردهاند.
بر اساس آخرین نتایج به دستآمده از مرحله سوم کارآزماییهای بالینی، واکسن ضد ویروس کرونا که توسط موسسه "فینلای" کوبا موسوم به «سوبرانا 02» تولید شده تا 62 درصد برای مقابله با این بیماری موثر است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری افه، «بیسنته برز» مدیر این مرکز تحقیقاتی در گفتگو با تلویزیون دولتی این کشور تصریح کرد، این اثربخشی 62 درصدی بر اساس تجزیه و تحلیلهای تزریق دو دوز واکسن سوبرانا 02 به فاصله 28 روز بر داوطلبان حاصل شده است. مرحله سوم کارآزماییهای بالینی واکسن سوبرانا روی 44 هزار و 10 داوطلب 19 تا 80 ساله انجام شد. «میگل دیاز کانل» رئیسجمهوری...
آلاینده ثانویه ازن، به عامل اصلی آلودگی هوای پایتخت در فصل گرما تبدیل شده است.
"افسردگی"، یکی از مهمترین مشکلاتی است که زنان پس از ورود به دوران یائسگی به شکل رنجآوری با آن مواجه میشوند. محققان کشور برای مقابله با این پدیده، استفاده از گیاه دارویی ریحان را توصیه کردهاند.
میانگین زمان آلودگی به عفونت برای افرادی که دوباره به کرونا مبتلا شدند، سه ماه و نیم بود. غیر سفید پوستان، افراد مبتلا به آسم و افراد سیگاری بیشتر احتمال داشت دوباره به این ویروس آلوده شوند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با بیان اینکه اولین نهادی که باید واکسن کرونا را تأیید کند، نهاد رگولاتوری خود کشورهاست، گفت: سازمان جهانی بهداشت، ایران را به عنوان کشوری که تأییدیههایش اعتبار دارد، شناخته است.
رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه کووید واقعیت قرن است و اینکه برخی این بیماری را دروغ قرن می دانند، درست نیست، گفت: سازمان جهانی بهداشت چهار واریانت انگلیسی، آفریقای جنوبی، برزیلی و هندی را نگران کننده اعلام کرده است.
بسیاری از افراد، معمولا نوجوانان و البته کودکان و بزرگسالان جوانتر، پس از دریافت واکسن کوید19 احتمال دارد دچار غش و ضعف، سرگیجه یا تهوع شوند.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: ایران نخستین کشور منطقه مدیترانه شرقی (امرو) است که دستورالعمل چگونگی تامین و حفظ سلامت خون را در دوره همهگیری کرونا تدوین کرد و در اختیار کشورهای منطقه قرار داد.
به گفته دانشمندان و پژوهشگران تلفیق و استفاده دو دوز از واکسن های متفاوت در واکسیناسیون کرونا احتمالا موثر و ایمن است با این وجود تحقیقات در این راستا تا اثبات قطعیت این موضوع ادامه خواهد یافت.
بسیاری از افراد، معمولا نوجوانان و البته کودکان و بزرگسالان جوانتر، پس از دریافت واکسن کوید19 احتمال دارد دچار غش و ضعف، سرگیجه یا تهوع شوند. اگرچه این مشکل به نظر ناراحتکننده میآید، این واکنشها به اضطراب و نگرانی ناشی از تزریق واکسن ارتباط دارد که به آن «اضطراب ایمنسازی» یا «واکنش مرتبط به اضطراب ایمنسازی» گفته میشود.