سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران اعلام کرده که با استفاده از ماهواره خیام و پایش تصاویر آن متوجه شده که حکومت افغانستان مسیر رودخانه هیرمند را منحرف میکند.
سازمان فضایی ایران اعلام کرده که با استفاده از ماهواره خیام و پایش تصاویر آن متوجه شده که حکومت افغانستان مسیر رودخانه هیرمند را منحرف می کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین دلیریان گفت: سازمان فضایی ایران با استفاده از ماهواره خیام، رودخانه هیرمند را پایش کرده است. وی افزود: تصاویر ماهوارهای نشان میدهد که حکومت افغانستان در برخی نقاط با انحراف مسیر آب و ایجاد بندهای متعدد، مانع رسیدن آب به ایران شده است. دلیریان درپایان گفت: آمادهایم دادههای مربوطه را در اختیار وزارت خارجه قرار دهیم.
بررسی وضعیت آب هیرمند توسط ماهواره خیام را در ادامه بخوانید.
مهر نوشت: سخنگوی سازمان فضایی ایران گفت: حکومت افغانستان با انحراف مسیر هیرمند مانع از رسیدن آب به ایران شده است.
سازمان فضایی ایران با استفاده از ماهواره خیام، رودخانه هیرمند را پایش کرده است.
حکومت افغانستان با انحراف مسیر هیرمند مانع از رسیدن آب به ایران شده است.
با بررسی وضعیت آب هیرمند توسط ماهواره خیام، مشخص شد حکومت افغانستان با انحراف مسیر هیرمند مانع از رسیدن آب به ایران شده است.
رئیس دیوان عالی کشور در دیدار با رئیس دیوان عالی روسیه، متن پیشنویس پیشنهادی تفاهمنامه دوجانبه دیوان عالی دو کشور را به همتای روس خود تقدیم کرد که با استقبال طرف روس همراه شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خشکی دریاچه ارومیه به عنوان یک تهدید زیست محیطی بزرگ منطقهای کشاورزی است که سلامت مردم را به طور مستقیم در شمال غرب کشور درگیرکرده است و نجات این دریاچه اراده ملی و حاکمیت را میطلبد تا با اقدامات به موقع و اثرگذار مانع از بین رفتن این دریاچه آبی شود. احیای دریاچه ارومیه دغدغهای است که از دولت نهم آغاز و اکنون با ورود مستقیم مجلس شورای اسلامی...
تصاویر ماهوارهای نشان میدهد با پیگیری و اجرای پروژه انتقال آب به دریاچه ارومیه، یکی از مهمترین مشکلات دریاچه یعنی کاهش میزان ورود آب تا حد قابل توجهی حل شده است.
تهران - ایرنا - رئیس سازمان فضایی ایران برای پیگیری و نظارت بر روند احداث پایگاه ملی پرتاب ماهواره به چابهار سفر کرد و ضمن بازدید، کلنگ احداث بخشهای جدیدی از بناهای این پایگاه را بر زمین زد.
مناسبات علمی، پژوهشی و فناوری ایران و روسیه وارد مرحله تازه ای شده و روسای دانشگاه های برتر ایران و روسیه 17 تفاهم نامه در حوزه ساخت ماهواره، تبادل استاد ودانشجو و انتقال دانش به امضا رساندند.
مطالعات نشان میدهد که کودکان و نوجوانان به علوم و فناوریهای جدید علاقه و رغبت فراوانی نشان میدهند.